Οδηγίες Χρήσης της Ιστοσελίδας 

www.philology-online.gr

1. Το σύνολο των προσφερόμενων αρχείων της ιστοσελίδας www.philology-online.gr είναι συμπιεσμένα με το πρόγραμμα WinZip. Το πρόγραμμα αυτό είναι απαραίτητο για την ανάγνωση, αποσυμπίεση και αποθήκευση των αρχείων της ιστοσελίδας στον υπολογιστή σας.

2. Στα menu των διαφόρων αρχείων επιλέξτε την εργασία που σας ενδιαφέρει. Οι τίτλοι εμφανίζονται πιέζοντας το βελάκι στα δεξιά. Όταν επιλέγετε έναν τίτλο, εμφανίζεται το παράθυρο διαλόγου των Windows για το άνοιγμα ή την αποθήκευση του συγκεκριμένου αρχείου. 

______________________________________________

Όροι Χρήσης της Ιστοσελίδας 

www.philology-online.gr

Προτού χρησιμοποιήσετε το δικτυακό τόπο www.philology-online.gr, θα πρέπει να διαβάσετε τους κάτωθι όρους και προϋποθέσεις.
Η οποιαδήποτε χρήση από μέρους σας υποδηλώνει την αποδοχή των παρακάτω όρων.

Το περιεχόμενο της www.philology-online.gr καθώς και οποιεσδήποτε υπηρεσίες είναι ιδιοκτησία του κατόχου της ιστοσελίδας και διατίθενται στους επισκέπτες και χρήστες για την δική τους χρήση και μόνο. Οι αναφερόμενοι εδώ όροι, μπορούν να τροποποιηθούν οποτεδήποτε και είναι δική σας υποχρέωση η ανάγνωσή τους. Εάν κάνετε οποιαδήποτε χρήση του δικτυακού τόπου www.philology-online.gr μετά από τροποποίηση των εδώ αναφερόμενων όρων υποδηλώνετε πως αποδέχεστε τις τροποποιήσεις όπως αυτοί εκάστοτε ισχύουν. Εάν δεν αποδέχεστε οποιονδήποτε όρο σας απαγορεύεται η χρήση της www.philology-online.gr.

1. Αποδοχή εκ μέρους του χρήστη:
Οποιοσδήποτε χρήστης δεσμεύεται ότι έχει αποδεχθεί τους Όρους Χρήσης. Δεσμεύεται να συμμορφωθεί με τους κανόνες και να μην προβεί σε καμία χρήση του δικτυακού τόπου η οποία να είναι παράνομη ή/και να αντιτίθεται στα χρηστά ήθη. Σας καλούμε να ελέγξετε εάν οποιαδήποτε χρήση του δικτυακού τόπου www.philology-online.gr είναι νόμιμη στην χώρα στην οποία κατοικείτε προτού προβείτε σε αυτή.

2. Σύνδεσμοι προς άλλους δικτυακούς τόπους:
Στη www.philology-online.gr περιέχονται σύνδεσμοι με τρίτους δικτυακούς τόπους. Οι τόποι αυτοί δεν είναι υπό τον έλεγχο της www.philology-online.gr και συνεπώς η www.philology-online.gr δεν είναι υπεύθυνη για οποιοδήποτε περιεχόμενο, ποιότητα παροχής υπηρεσιών ή ενεργειών των τόπων αυτών. Οι σύνδεσμοι αυτοί παρέχονται ως ενημέρωση και διευκόλυνση των χρηστών. Σας ενθαρρύνουμε να ελέγξετε εάν οι υπηρεσίες που προσφέρονται από τους άλλους δικτυακούς τόπους συμμορφώνονται με την νομοθεσία της χώρας σας. Εάν δεν συμμορφώνονται σας συμβουλεύουμε να μην κάνετε χρήση των υπηρεσιών. Η διευκόλυνση που προσφέρεται από τη www.philology-online.gr απευθύνεται μόνο προς χρήστες που έχουν το νόμιμο δικαίωμα να κάνουν χρήση των υπηρεσιών αυτών. Οι σύνδεσμοι παρέχονται στους υπόλοιπους χρήστες για ενημερωτικούς σκοπούς. Σε οποιαδήποτε περίπτωση, το γεγονός της ενσωμάτωσης εξωτερικού συνδέσμου δεν συνεπάγεται, ούτε εννοείται, κανενός είδους δέσμευσης για τον δικτυακό αυτό τόπο από τη www.philology-online.gr. 

3. Πνευματικά Δικαιώματα:
Το περιεχόμενο του δικτυακού τόπου www.philology-online.gr ανήκει στον ιδιοκτήτη της ιστοσελίδας. Δεν επιτρέπεται η αναπαραγωγή, αναδημοσίευση, διανομή, μετάφραση, διαμόρφωση/τροποποίηση ή φόρτωση (πέραν της κοινώς προσδιοριζόμενης ανάγνωσης) οποιουδήποτε τμήματος του δικτυακού τόπου χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του ιδιοκτήτη της ιστοσελίδας.
Η ιστοσελίδα αυτή απευθύνεται σε συναδέλφους φιλολόγους, σε φοιτητές, μαθητές και εραστές της γραφής.

4. Περιορισμός Ευθύνης:
H χρήση της www.
philology-online.gr γίνεται από τον οποιοδήποτε χρήστη χωρίς οποιαδήποτε εγγύηση. Τα όποια δεδομένα αναγράφονται αποτελούν απλώς γνώμες και απόψεις. Η έλλειψη ευθύνης εκ μέρους της σελίδας εκτείνεται και περιλαμβάνει οποιαδήποτε οικονομική ζημία ή κόστος προκληθεί στον χρήστη από χρήση των υπηρεσιών τρίτων εταιριών, πρόσβαση στις υπηρεσίες των οποίων αποκτήσατε από σύνδεσμο στο www.philology-online.gr. Η ίδια έλλειψη ευθύνης εκτείνεται και σε οποιαδήποτε θετική ή αποθετική ζημιά προκλήθηκε σχετικά με πληροφορίες ή υπηρεσίες από το περιεχόμενο και τις διαφημίσεις που περιέχονται στη www.philology-online.gr ή ανακτήθηκαν μέσω αυτού.

Σας εύχομαι καλή περιήγηση…

Ο διαχειριστής της philology-online.gr

Αλέξανδρος Γεωργίου Αλεξανδρίδης

Φιλόλογος

 

Επιστροφή στη philology-online.gr