Καλωσήλθατε στο  www.neo.gr
Αναζήτηση


Κατάλογος
Γενικά
Κεντρική
Μηχανή Αναζήτησης
Ενημέρωση
Διασκέδαση
Shopping
Επικοινωνία Μελών
Υπηρεσίες Μελών
neo.gr
Για Παιδιά
Γράψε και συ

To site της εβδομάδας
Ελεύθερο Αυτοδιαχειριζόμενο Θέατρο ΕΜΠΡΟΣ!

www.embros.gr


www.embros.gr

Το Εμπρός είναι καλλιτεχνική, κοινωνική και πολιτική κατάληψη και προσπαθεί να λειτουργεί οριζόντια.
Κάθε Κυριακή γίνεται η Ανοιχτή του Συνέλευση όπου συζητιούνται θέματα αυτοργάνωσης και αυτοδιαχείρησης του χώρου, προγραμματισμού, θεματικών, γίνονται ενημερώσεις και λαμβάνονται από κοινού αποφάσεις ...


         ... συνέχεια

Νέο της ημέρας
Η πιο δημοφιλής είδηση της ημέρας είναι

Ελεύθερο Αυτοδιαχειριζόμενο Θέατρο ΕΜΠΡΟΣ!

Ενδιαφέροντα site

Δημοσιεύστε τον ισολογισμό σας στο internet

Διαφημιστείτε Εδώ

Ανέκδοτα


Νεότερα

 1: Τσάντα

 2: ο λαγός και η σαύρα

 3: Συνταγές

 4: H mercedes

 5: Σήματα καπνού

 6: Αγριος αυτός ο καινούργιος

 7: O TΟΤΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΝΟΥΝΟΥ

 8: Ο βραδύγλωσσος χωρικός

 9: Το Γιατρικό για όλα

 10: Pepsi max


Δημοφιλή

 1: Πόντιος σε φάρμα

 2: Φρούτα και λαχανικά

 3: Ένας τύπος

 4: Ήταν ένα μικρό καράβι ...

 5: Πίνοντας τσάϊ

 6: Τμήμα Πληροφορικής

 7: Μετά από τον σεισμό

 8: Η μόρφωση

 9: Τα σύκα

 10: Δεν είναι τυφώνας

Περισσότερα

Βρές το Ταίρι σου
aris817
aris817

Τελευταίες 10 Αγγελίες
· 1: Μαθήματα Drums/Θεω...
· 2: ΑΙΓΙΟ ΠΑΛΑΙΑ ΔΙΟΔΙ...
· 3: ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ-«Τακτοπ...
· 4: ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ με Δ...
· 5: ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ με NE...
· 6: ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ...
· 7: ΣΕΛΙΝΟΥΝΤΑΣ ΑΙΓΙΟΥ...
· 8: ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΟΙΚΟΠΕΔΟ ...
· 9: ΡΕΤΙΡΕ ΟΡΟΦΟΔΙΑΜΕΡ...
· 10: ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΩΡΑ ...

Τελευταία 10 άρθρα
· Ελεύθερο Αυτοδιαχειριζόμενο Θέατρο ΕΜΠΡΟΣ!
· Paintings & Ceramics: Έκθεση του Γιώργου Χαδούλη στο Grace Mykonos
· 9ο Διεθνές Φεστιβάλ Σύγχρονου Χορού στην Κέρκυρα
· NARCISO Eau de Parfum Rouge - Nέο άρωμα - επιτομή της θηλυκότητας
· Δέκα καθημερινές συνήθειες που κάνουν κακό στην καρδιά!
· ILIAMARE - 7ήμερη προσφορά Half Board
· Nέο Honda CR-V - πιο δυναμικό από ποτέ
· Artfix Ζωή σαν Τέχνη
· H Coca-Cola μάς ταξιδεύει στις... Κυκλάδες
· Συνεχίζεται η περιοδεία της έκθεσης ΕΥΖΩΝΕΣ - ΟΙ ΦΥΛΑΚΕΣ ΤΩΝ ΑΦΑΝΩΝ

[ Περισσότερα Αρθρα ]

Χρήσιμα!

Διαβάστε...

Το Μωρό της ημέρας
Το Μωρό της ημέρας
Το Μωρό της ημέρας

Με 1 κλικ...
Εφημερίες Φαρμακείων Αττικής
Χρυσός Οδηγός
Τηλεφωνικός Κατάλογος
Ταχυδρομικοί κώδικες
Συνάλλαγμα
Χρηματιστήριο
Κίνηση Αθήνας
Ο καιρός

Προβολή σελίδων
Προβλήθηκαν
864245290
από 1 Νοεμβρίου 2002

Mailing List
Mailing List News
Εγγραφείτε τώρα
για να ενημερώνεστε


 




Ημερήσιο Ωροσκόπιο

Προβλέπουν τα άστρα για σήμερα
23 - 7 - 2018





Κριός

 Κριός

(21 Μαρτίου - 20 Απριλίου)

Ζώδιo της Φωτιάς

Σήμερα, με τον κυβερνήτη σας Άρη να κάνει όψη αντίθεσης με τον Ουρανό που βρίσκεται στο ζώδιό σας, είναι μια μέρα με αντικρουόμενα συναισθήματα. Επηρεάζεται ο τρόπος σκέψης σας, δίνοντάς σας την ευστροφία και τον δυναμισμό να ξεπεράσετε κομμάτια του εαυτού σας που σας θέλουν εξαρτημένους από την περιρρέουσα κατάσταση. Η επίσης δύσκολη όψη του Πλούτωνα με τον Άρη και τον Ουρανό, φρενάρει το δυναμισμό σας με σκέψεις και στερεότυπα που αφορούν κοινωνικά «πρέπει» και ίσως εξουσιαστικές σχέσεις που χρειάζονται ξεκαθάρισμα. Η θετική σχέση της Άφροδίτης και του Δία με τον κυβερνήτη σας, σας βοηθά στις καινούριες γνωριμίες, αλλά και στις επαφές με κοντινούς σας, που θα σας κάνουν να περάσετε θετικά. Προσέξτε μη γίνετε πληθωρικοί στο λόγο, ή παρορμητικοί στη σκέψη, γιατί ο ενθουσιασμός, δε βοηθά στην επίτευξη των στόχων σας αυτή τη περίοδο.

Τα χαρακτηριστικά του Κριού




Ταύρος

(21 Απριλίου - 20 Μαίου)

Ζώδιo της Γης

Σήμερα η Σελήνη, από το ζώδιο της Παρθένου, κάνει δύσκολη όψη με την κυβερνήτιδά σας Αφροδίτη, δίνοντάς σας την ανάγκη να είστε χρήσιμοι για το σύνολο είτε το κοινωνικό, είτε της ομάδας που ανήκετε, είτε της οικογένειάς σας. Η αντίφαση όμως έγκειται στο ότι θέλετε πολύ να περάσετε ευχάριστες και ξέγνοιαστες στιγμές, αλλά ξοδεύεστε υπερβολικά προσπαθώντας να γίνετε δεκτοί, και να αποδείξετε αυτό που αξίζετε. Ανασφάλειες ότι μπορεί να μην τα καταφέρετε, ενδέχεται να βγουν στην επιφάνεια, κάνοντάς σας δύσκολους στην επαφή τελικά, όπως επίσης μπορεί και να αναλάβετε ευθύνες που κανονικά δεν σας αναλογούν και σας κουράζουν. Εγώ πιστεύω, ότι ξέρετε πώς είναι να αισθάνεστε ικανοί και ασφαλείς. Απλά ανακαλέστε το και δείξτε πραγματική αγάπη στον εαυτό σας και στους αγαπημένους σας.

 Ταύρος

Τα χαρακτηριστικά του Ταύρου




Δίδυμοι

 Δίδυμοι

(21 Μαίου - 21 Ιουνίου)

Ζώδιo του Αέρα

Με το Δία στο ζώδιό σας και τον κυβερνήτη σας ανάδρομο στο Λέοντα, είναι μια μέρα σήμερα, που χρειάζεται προσοχή και σε αυτά που θα πείτε, αλλά και στον τρόπο που θα επικοινωνήσετε με το περιβάλλον σας. Φροντίστε να καταλάβετε πολύ καλά αυτά που σας λένε, όπως επίσης να έχετε τη δική σας άποψη για αυτά που συμβαίνουν. Ειδικά ο Δίας στους Διδύμους, μπορεί να σας κάνει να μιλάτε με μεγάλα λόγια, αλλά με έλλειψη ουσίας και μπορεί να σας κάνει να επηρεαστείτε από άλλους, ή να θέλετε να εντυπωσιάσετε, χωρίς να έρθετε σε επαφή και κοντινότητα με τους ανθρώπους γύρω σας. Για να μην έρθει μπούμερανγκ η τάση σας να δημιουργείτε εντυπώσεις, οργανώστε τη σκέψη σας, χαρείτε τον έρωτα, μιλήστε με σαφήνεια και μην κάνετε μεγάλες κινήσεις αυτές τις μέρες. Είναι μέρες που χρειάζεται να καταστρώσετε σχέδια και να παρατηρήσετε τις κινήσεις σας, εξετάζοντας πού και τί γίνεται λάθος.

Τα χαρακτηριστικά του Διδύμου




Καρκίνος

(22 Ιουνίου - 22 Ιουλίου)

Ζώδιo του Νερού

Σήμερα η κυβερνήτιδά σας Σελήνη, από το ζώδιο της Παρθένου, κάνει δύσκολη όψη με την Αφροδίτη στο ζώδιο των Διδύμων, δημιουργώντας σας ανασφάλεια σε σχέση με την ικανότητά σας να αρέσετε και σας αναγκάζει να εντυπωσιάζετε με τα λόγια και τις πράξεις σας. Αυτό που πραγματικά έχετε ανάγκη, είναι να είστε χρήσιμοι για το σύνολο είτε το κοινωνικό, είτε της ομάδας που ανήκετε, όπως και της οικογένειάς σας. Η αντίφαση έγκειται, στο ότι θέλετε πολύ να περάσετε ευχάριστες και ξέγνοιαστες στιγμές, αλλά ξοδεύεστε υπερβολικά προσπαθώντας να γίνετε δεκτοί, και να αποδείξετε αυτό που αξίζετε. Μην πιστέψετε επ’ ουδενί ότι δεν θα τα καταφέρετε, γιατί μπορεί να σας κάνει δύσκολους στην επαφή με τους κοντινούς σας τελικά, όπως επίσης μπορεί και να αναλάβετε ευθύνες που κανονικά δεν σας αναλογούν, μόνο και μόνο για να κερδίσετε τους γύρω σας.

 Καρκίνος

Τα χαρακτηριστικά του Καρκίνου




Λέων

 Λέων

(23 Ιουλίου - 23 Αυγούστου)

Ζώδιo της Φωτιάς

Σήμερα, με τον Ήλιο να έχει περάσει στο ζώδιό σας, θα αγαπήσετε τον εαυτό σας περισσότερο και θα θέλετε να εκφράσετε την προσωπικότητά σας προς τον κόσμο. Ίσως κρίνετε τους άλλους με τα δικά σας μέτρα, ίσως και να απορροφηθείτε στο δόσιμό σας, χωρίς να βλέπετε άλλες όψεις του νομίσματος. Η δύσκολη όψη με τον Κρόνο στο Ζυγό, θα σας δώσει να καταλάβετε ότι αυτά που έχετε ανάγκη να εκφράσετε, πρέπει να είναι ώριμα και συνειδητά, αλλιώς θα κοπιάσετε δείχνοντας επιμονή και υπομονή σε θέματα που είναι αμφισβητήσιμα. Η θετική όψη με τον Ουρανό, σας δίνει δυναμισμό και γοητεία, που χρειάζεται όμως να οργανωθεί ψυχικά, για να μη γίνει δεσποτισμός και εγωκεντρισμός. Εκδηλώστε με ειλικρίνεια τις σκέψεις σας, αποφεύγοντας γρήγορες και νέες κινήσεις σε διάφορους τομείς της ζωής σας, γιατί ο Ουρανός είναι ανάδρομος, και ζητά από εσάς να ερευνήσετε πολύ καλά αυτό που σας συμβαίνει, πριν προβείτε σε οποιαδήποτε πράξη.

Τα χαρακτηριστικά του Λέοντα




Παρθένος

(24 Αυγούστου - 22 Σεπτεμβρίου)

Ζώδιo της Γης

Με τον κυβερνήτη σας Ερμή σε ανάδρομη πορεία στο ζώδιο του Λέοντα, προσέξτε πολύ τον ερωτικό τομέα σήμερα, γιατί μπορεί να υπάρξουν προβλήματα συνεννόησης και η επικοινωνία να γίνει δύσκολη έως και αδύνατη. Αυτή την περίοδο, ότι νέο, είτε σχέση, είτε δουλειά, είτε κάποιος στόχος, καλό θα ήταν να μην το ξεκινήσετε, γιατί δε θα ευδοκιμήσει. Γιατί όταν είναι ανάδρομος ένας πλανήτης, συμβολίζει μια περίοδο, που χρειάζεται να εσω-στραφούμε και να επανεξετάσουμε ό,τι δεν είχε και να σιγουρευτούμε αν τα σχέδιά μας είναι προς όφελός μας ή όχι. Η θετική όψη του Ουρανού με τον κυβερνήτη σας - και οι δύο σε ανάδρομη πορεία - δείχνει ακόμα περισσότερο την ανάγκη αποφυγής οποιασδήποτε αλλαγής, γιατί μπορεί να το μετανιώσουμε μετά, ή μπορεί να βάλουμε εμπόδια εμείς οι ίδιοι στις προσωπικές μας προσπάθειές. Μην αντιδράτε έντονα σε αυτό που συμβαίνει. Θα φέρει μόνο αναστάτωση, ανατρέποντας ό,τι έχετε προσπαθήσει να φτιάξετε αυτή τη περίοδο.

 Παρθένος

Τα χαρακτηριστικά της Παρθένου




Ζυγός

 Ζυγός

(23 Σεπτεμβρίου - 22 Οκτωβρίου)

Ζώδιo του Αέρα

Σήμερα, η κυβερνήτιδά σας Αφροδίτη, από το ζώδιο των Διδύμων, κάνει δύσκολη όψη με τη Σελήνη από το ζώδιο της Παρθένου. Κατά συνέπεια, θέλετε να εξυπηρετήσετε τους γύρω σας, να φανείτε χρήσιμοι, αλλά δεν έχετε πρόγραμμα, ούτε διάθεση για να οργανώσετε καλά τη μέρα σας. Ψάχνετε τρόπους να γίνετε αγαπητοί και ευχάριστοι, αλλά τελικά αναλαμβάνετε ευθύνες που στην τελική δε σας αναλογούν και θέλετε να αποφύγετε. Είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να μην συνδέεστε με τους ανθρώπους γύρω σας και μπορεί να γίνετε επιπόλαιοι τελικά, με μια ανεμελιά που ξεκινά από την άρνησή σας να αντιμετωπίσετε μια επικείμενη ταλαιπωρία. Με τον Άρη από το ζώδιό σας σε δύσκολη όψη με τον Ουρανό και τον Πλούτωνα, χρειάζεται να δώσετε προσοχή σε επαγγελματικά αλλά και προσωπικά ζητήματα που έχουν την τάση να δρουν εξουσιαστικά πάνω σας. Μην αφεθείτε στο βόλεμα μιας φαινομενικής αρμονίας.

Τα χαρακτηριστικά του Ζυγού




Σκορπιός

(23 Οκτωβρίου - 22 Νοεμβρίου)

Ζώδιo του Νερού

Η δύσκολη όψη του κυβερνήτη σας Πλούτωνα με τον ανάδρομο Ουρανό, σας φέρνει αντιμέτωπους με εντάσεις με άτομα που θέλουν να σας επιβληθούν, προσάπτοντας σας την έλλειψη κατανόησης και τη δυσκολία στην επικοινωνία. Δώστε προσοχή γιατί με τον Ερμή ανάδρομο στο Λέοντα, μπορεί όντως άλλα να λέτε εσείς και άλλα να καταλαβαίνουν οι άλλοι. Χρειάζεται να εσωτερικευθείτε και να δείτε που χρησιμοποιείτε λάθος τη δύναμή σας και πού όχι. Παράλληλα, δοκιμάστε να απεγκλωβιστείτε από ανθρώπους και από ιδέες που σας στερούν τη δύναμή σας. Είναι περίοδος που τα ψέματα πρέπει να τελειώσουν και να χρησιμοποιήσετε με θετικό τρόπο αυτά που οι δύο πλανήτες σε αναδρομή λένε. Όχι στις βιαστικές κινήσεις, όχι σε νέα ξεκινήματα, αλλά ναι σε ανασκόπηση του τί έχετε κάνει σωστά και τί λάθος.

 Σκορπιός

Τα χαρακτηριστικά του Σκορπιού




Τοξότης

 Τοξότης

(23 Νοεμβρίου - 21 Δεκεμβρίου)

Ζώδιo της Φωτιάς

Με τον κυβερνήτη σας Δία στο απέναντί σας ζώδιο των Διδύμων, είναι μια μέρα με διάθεση να επικοινωνήσετε με τους γύρω σας, να κρίνετε τα πράγματα με γνώμονα την καλή διάθεση και να θέλετε να εντυπωσιάσετε με τις νέες ιδέες σας και τις καινούριες γνωριμίες σας. Η δύσκολη όψη με τον Ποσειδώνα όμως, δείχνει ότι μπορεί να εξαπατηθείτε, ή να εξαπατήσετε, διότι σας λείπει η επαφή με αυτό που πραγματικά είστε και αυτό που πραγματικά αισθάνεστε, οπότε σας λείπει και η κρίση για το αν οι πράξεις σας είναι συμφέρουσες για εσάς ή όχι. Και όταν λέω συμφέρουσες, δεν μιλώ για την ωφελιμιστική διάθεση, αλλά τη διάθεση να πράξετε αυτό που είναι καλό για εσάς. Προσέξτε γιατί στην ανάγκη σας να περάσετε καλά και ευχάριστα, με τη Σελήνη στην Παρθένο σήμερα, μπορεί να οδηγηθείτε σε πράξεις που θα ξοδέψουν τον εαυτό σας, προκειμένου να φανείτε χρήσιμοι για τους άλλους. Αυτό είναι όμως, άλλη μια κίνηση για να αποφύγετε να αισθανθείτε, ή να πάρετε την ευθύνη ότι πληγώνετε άλλους, όταν δεν προχωράτε σε πιο βαθιά σχέση μαζί τους.

Τα χαρακτηριστικά του Τοξότη




Αιγόκερος

(22 Δεκεμβρίου - 19 Ιανουαρίου)

Ζώδιo της Γης

Η Σελήνη από την Παρθένο σήμερα κάνει όψη με το ζώδιό σας και μιλάει για μια μέρα, που χρειάζεται να απεγκλωβιστείτε από την πεποίθηση ότι για να σας εκτιμούν ή να σας αγαπούν θα πρέπει να είστε χρήσιμοι και απαραίτητοι. Το μόνο που θα καταφέρετε είναι να πάρετε βάρος, πόνο και απογοήτευση αν ακολουθήσετε αυτό το μονοπάτι, γιατί ο Πλούτωνας που βρίσκεται στο ζώδιό σας, κάνει δύσκολες όψεις και με τον Άρη και με τον ανάδρομο Ουρανό. Αν όμως χρησιμοποιήσετε την όψη προς όφελός σας, θα μπορέσετε να δομήσετε ουσιαστικές σχέσεις και να από-διαστρεβλώσετε μπερδεμένες καταστάσεις. Αν καταφέρετε και αποφύγετε καβγάδες και ανταγωνισμούς, που ο Ουρανός στον Κριό φέρει, θα μπορέσετε να διακρίνετε και πιο σωστά τί αξίζει για εσάς και τί όχι. Η θετική όψη του κυβερνήτη σας Κρόνου με την Αφροδίτη και τον Ποσειδώνα, λέει ότι μπορείτε και έχετε τη δυνατότητα να κατευθυνθείτε προς πιο όμορφες καταστάσεις στην καθημερινότητά σας, αν λειτουργήσετε καλά το οργανωτικό σας κομμάτι. Γιατί και οι όμορφες στιγμές, στηρίζονται κατά πολύ, ή ίσως και μόνο, στη σωστή οργάνωση.

 Αιγόκερος

Τα χαρακτηριστικά του Αιγόκερου




Υδροχόος

 Υδροχόος

(20 Ιανουαρίου - 19 Φεβρουαρίου)

Ζώδιo του Αέρα

Με τον κυβερνήτη σας Ουρανό ανάδρομο στο ζώδιο του Κριού, είναι μια περίοδος, που σας απασχολεί πολύ η έννοια της ελευθερίας. Ίσως φοβάστε ότι θα στριμωχτείτε, ότι θα περιοριστείτε και ότι θα υποταχθείτε. Να θυμάστε ότι όταν ένας άνθρωπος είναι ελεύθερος, αρχίζει πραγματικά να αγαπά τον εαυτό του. Ίσως λοιπόν ο Κριός επαναστατήσει, αντιδράσει έντονα, ίσως παραπάνω από το επιτρεπτό, αλλά αν πρόκειται για το θέμα της ελευθερίας, ας το κάνει. Αν είσαστε από τους Υδροχόους που έχετε δαμάσει το ενστικτώδες ζώο μέσα σας, δε σας φοβάμαι. Η δύσκολη όψη του κυβερνήτη σας με τον Πλούτωνα και τον Άρη, δείχνει την ανάγκη σας να διαφοροποιηθείτε από αυτό που σας δεσμεύει. Αυτό, είτε προέχεται από μέσα σας, που λόγω του Άρη στο Ζυγό, θα σας κάνει να θέλετε να προσαρμοστείτε στο εκάστοτε περιβάλλον βάζοντας στην άκρη τη δύναμή σας, είτε λόγω του Πλούτωνα, το περιβάλλον-εξουσία, θα προσπαθήσει να σας υποτάξει. Στο χέρι σας είναι να υπερασπιστείτε αυτό που εσάς θα σας πάει προς την δική σας ολοκλήρωση.

Τα χαρακτηριστικά του Υδροχόου




Ιχθείς

(20 Φεβρουαρίου - 20 Μαρτίου)

Ζώδιo του Νερού

Με τον κυβερνήτη σας Ποσειδώνα, ανάδρομο στο ζώδιό σας, θα βοηθηθείτε στο να δείτε τί χρειάζεται να αλλάξετε αυτή την περίοδο στη συμπεριφορά σας, είτε συναισθηματικά, είτε ψυχικά. Θα σας δώσει κατανόηση στο τί είναι αγάπη, και τί όχι, πώς να συνδέεστε με τους σημαντικούς για εσάς ανθρώπους και πώς να αναγνωρίζετε τα λάθη του παρελθόντος, προσπαθώντας στο τώρα να τα αποφύγετε. Η δύσκολη όψη του κυβερνήτη σας με το Δία από τους Διδύμους, ίσως σας κάνει να δικαιολογείτε τους πάντες, ειδικά τον εαυτό σας, όπως επίσης μπορεί να σας κάνει επιπόλαιους δεχόμενοι προτάσεις που δεν πατάνε σε γερές βάσεις, και δεν έχουν σκοπό να ευοδώσουν. Η ανάγκη σας για εξιδανίκευση και ομορφιά, όταν δεν συνδέεται με στέρεες ηθικές αρχές και ρεαλισμό, οδηγεί σε λάθος εκτίμηση για τις αντιλήψεις της ζωής, της φύσης και της ομορφιάς.

 Ιχθείς

Τα χαρακτηριστικά του Ιχθύ






Στο καθημερινό ωροσκόπιο γίνεται ανάλυση των δώδεκα ζωδίων. Ζώδιο έχει επικρατήσει να λέγεται η θέση του Ήλιου κατά την ημέρα της γέννησής μας. Είμαι Ζυγός για παράδειγμα, σημαίνει ότι την ημέρα που γεννήθηκα (24/09 έως 23/10) , ο ένας από τους δέκα πλανήτες του προσωπικού ωροσκοπίου, συγκεκριμένα ο Ήλιος, βρισκόταν στο ζώδιο του Ζυγού.

Επειδή ο Ήλιος είναι ένα ουράνιο σώμα που εύκολα παρακολουθείται η κίνησή του, σε αντίθεση με τους υπόλοιπους εννέα πλανήτες ενός ωροσκοπίου, έχει επικρατήσει εσφαλμένα η άποψη ότι είναι και το ζώδιο μας. Στην πραγματικότητα, μπορεί ο Ήλιος του συγκεκριμένου ωροσκόπιου να βρίσκεται στον Ζυγό, αλλά η Αφροδίτη στο ζώδιο του Ταύρου, ο Ερμής στην Παρθένο, ο ’ρης στον Αιγόκερω, ο ωροσκόπος στον Υδροχόο, κτλ. Το σωστό λοιπόν είναι να αντικαταστήσουμε τη φράση «το ζώδιό μου λέει..» με τη σωστή, που είναι: «η ανάλυση του προσωπικού μου ωροσκοπίου δείχνει�».

Ένας ευσυνείδητος και ικανός αστρολόγος πρέπει να μελετήσει προσεκτικά το κάθε προσωπικό ωροσκόπιο στο σύνολό του, αφού προηγουμένως του έχουμε δώσει ακριβή ημερομηνία, ώρα και τόπο γέννησης. Να ασχοληθεί με τις όψεις που κάνουν οι πλανήτες μεταξύ τους, την οικοθεσία τους , αλλά και τον κάθε πλανήτη ξεχωριστά, ώστε να είναι σε θέση να δώσει μια έγκυρη και εμπεριστατωμένη απάντηση.

Παρόλα αυτά, επειδή ο Ήλιος είναι ο βασικός πλανήτης της έκφρασης, χρωματίζει την συμπεριφορά μας στην καθημερινότητα με τις ιδιότητές του περισσότερο από τα άλλα ουράνια σώματα του ηλιακού συστήματος, ανάλογα με το ζώδιο στο οποίο βρίσκεται. Για τον λόγο αυτό, η παραπάνω ανάλυση καθημερινού ωροσκοπίου έχει νόημα και μπορεί να μας προσφέρει έναν γενικό μεν, ουσιαστικό δε τρόπο να διαχειριστούμε τα γεγονότα και τις καταστάσεις της κάθε ημέρας.



Οι προβλέψεις ανανεώνονται καθημερινά.




Οι Προβλεψεις είναι μιά ευγενική προσφορά απο: Heliofoto

 
Πληροφορίες Μελών
 
Εγγραφή εδώ
Ξέχασα το Password

 
Μέλη:
Νέα Μέλη σήμερα: 0
Νέα Μέλη χθές: 0
Μέλη σε αναμονή: 1
Σύνολο Μελών: 31,946
Νεότερο μέλος: tomgat1977

Περισσότεροι σε σύνδεση:
Επισκέπτες: 10,987
Μέλη: 50
Σύνολο: 11,037

Σε σύνδεση Τώρα:
Επισκέπτες: 4,797
Μέλη: 99
Κρυφοί: 3
Σύνολο: 4,896

Βρές το Ταίρι σου...
Φύλο:
Ηλικία: -->
Φώτο:

Προσθέστε ...
Get our toolbar!


Επιλεγμένα site

Website Μόνο 49 ?

Δημοσίευση ισολογισμών

chat


Ευχετήριες Κάρτες
Τελευταίες 10 σταλμένες Ευχετήριες Κάρτες
* 2018-07-23 15:34:19


* 2018-07-23 15:27:48


* 2018-07-22 14:21:52


* 2018-07-20 08:57:25


* 2018-07-19 07:55:58


* 2018-07-09 11:18:07


* 2018-07-08 00:20:32


* 2018-07-07 16:36:22


* 2018-07-07 09:52:02


* 2018-07-06 07:53:38


Περισσότερες Κάρτες

Δημοσκόπηση
Πόσο χρόνο καθημερινά είμαι συνδεδεμένος-η σε Κοινωνικά Δίκτυα

Σχεδόν καθόλου
Λίγα λεπτά
1 ώρα
2 έως 4 ώρες
4 έως 8 ώρες
8 έως 12 ώρες
Ατελείωτες ώρες
Σχεδόν πάντα
Όλες τις ώρες



Αποτελέσματα
Αλλες δημοσκοπήσεις

Αριθμός Ψήφων 152

Youtube
Τα 10 πιο πρόσφατα video


Χρήστος Θηβαίος - Βροχή μου



Χρήστος Θηβαίος - Δεν Είμαι Άλλος



3:00 Μέλισσες - Όλα μοιάζουν καλοκαίρι - Officia



Γιάννης Πλούταρχος - Καρδιά Μου Αλήτισσα



Star Wars - Δεν έπαιρνα ένα Ντάτσουν



Ελεωνόρα Ζουγανέλη - Δεύτερα Κλειδιά



Tάμτα - Αρχές Καλοκαιριού



Δρογώσης & Κότσιρας - Βιαστικό πουλί του Νότου



Γιώργος Σαμπάνης - Πίσω



Σταμάτης Κραουνάκης - Φίλα με



Πληροφορίες:
Video: 3279
Κατηγορίες: 15
Επισκέψεις: 3231152
Ψήφοι: 9712

Κεντρική Youtube


Προτείνουμε ...

Διαφημιστείτε Εδώ

Προηγούμενα άρθρα
Κυριακή, 08 Ιούλιος
· 4ο Διεθνές Φεστιβάλ Άνδρου
Σάββατο, 07 Ιούλιος
· 24η Συνάντηση Νέων Άρδας 2018
Παρασκευή, 06 Ιούλιος
· Alfa Romeo Mito Urban
Πέμπτη, 05 Ιούλιος
· Παν μέτρον άριστον και στον ύπνο
Τετάρτη, 04 Ιούλιος
· MonZouZou - μια μικρή ιστορία αποτυπωμένη στον καμβά
Τρίτη, 03 Ιούλιος
· adidas x Parley «RUN FOR THE OCEANS»
Δευτέρα, 02 Ιούλιος
· Μουσείο Αρχαίας Ελληνικής Τεχνολογίας
Κυριακή, 01 Ιούλιος
· Μουσικές του ήλιου και της θάλασσας
Σάββατο, 30 Ιούνιος
· Φρόντισε την Αύρα σου!
Παρασκευή, 29 Ιούνιος
· Η μεγάλη βραδιά των Hair Awards 2018 by Estetica Hellas

Παλαιότερα Αρθρα

Forums
Τελευταία 20 Μηνύματα στα Forums

Το μήνυμα της εποχής
Τελευταίο μήνυμα από katsiliotis στο Forum Κοινωνία στις: 18-07-2018 ώρα: 20:03:43

Καρδιοχτύπια με την Αλβανία
Τελευταίο μήνυμα από katsiliotis στο Forum Πολιτική στις: 17-07-2018 ώρα: 18:53:14

Τα κόμικς ως πεδίο μόρφωσης
Τελευταίο μήνυμα από katsiliotis στο Forum Κοινωνία στις: 16-07-2018 ώρα: 20:08:26

Επιστροφή στις νίκες
Τελευταίο μήνυμα από katsiliotis στο Forum Ποδόσφαιρο στις: 16-07-2018 ώρα: 20:07:14

Η νέα μεγάλη μάχη
Τελευταίο μήνυμα από katsiliotis στο Forum Πολιτική στις: 15-07-2018 ώρα: 21:11:44

Δάνειο σοκ
Τελευταίο μήνυμα από katsiliotis στο Forum Οικονομία στις: 13-07-2018 ώρα: 19:01:51

Συνέχεια κακών εμφανίσεων
Τελευταίο μήνυμα από katsiliotis στο Forum Ποδόσφαιρο στις: 13-07-2018 ώρα: 19:01:01

Η αποχώρηση των νέων από τους ομίλους
Τελευταίο μήνυμα από katsiliotis στο Forum Κοινωνία στις: 11-07-2018 ώρα: 20:21:33

Μείζον πρόβλημα
Τελευταίο μήνυμα από katsiliotis στο Forum Κοινωνία στις: 09-07-2018 ώρα: 21:58:21

Ο φετινός ΠΑΟΚ
Τελευταίο μήνυμα από katsiliotis στο Forum Ποδόσφαιρο στις: 09-07-2018 ώρα: 21:56:47

Η ουσία της συμφωνίας των Πρεσπών
Τελευταίο μήνυμα από katsiliotis στο Forum Πολιτική στις: 08-07-2018 ώρα: 20:24:14

Νέο σκηνικό για το κυπριακό
Τελευταίο μήνυμα από katsiliotis στο Forum Πολιτική στις: 06-07-2018 ώρα: 19:06:00

Η Κίνα στην Ελλάδα
Τελευταίο μήνυμα από katsiliotis στο Forum Πολιτική στις: 05-07-2018 ώρα: 18:52:48

Η καρδιά του εμπορίου
Τελευταίο μήνυμα από katsiliotis στο Forum Κοινωνία στις: 04-07-2018 ώρα: 21:31:49

Το προφίλ των ιδιωτών χορηγών
Τελευταίο μήνυμα από katsiliotis στο Forum Κοινωνία στις: 02-07-2018 ώρα: 21:17:50

Η αμηχανία της κυβέρνησης
Τελευταίο μήνυμα από katsiliotis στο Forum Πολιτική στις: 01-07-2018 ώρα: 20:14:29

Το ΦΠΑ στα νησιά
Τελευταίο μήνυμα από katsiliotis στο Forum Οικονομία στις: 30-06-2018 ώρα: 20:07:54

Στυφές αλλαγές
Τελευταίο μήνυμα από katsiliotis στο Forum Κοινωνία στις: 27-06-2018 ώρα: 20:16:51

Επικίνδυνη συμφωνία
Τελευταίο μήνυμα από katsiliotis στο Forum Πολιτική στις: 26-06-2018 ώρα: 19:28:39

Λάθος τακτική
Τελευταίο μήνυμα από katsiliotis στο Forum Κοινωνία στις: 25-06-2018 ώρα: 21:07:34


[ Δείτε περισσότερα ]

Top Games
Τα 10 δημοφιλέστερα Παιχνίδια

·  - Age of Japan
Προβολές: 32552

·  - Legend Of Aladdin
Προβολές: 30694

·  - The Treasures Of Montezuma
Προβολές: 30666

·  - Deep Voyage 1
Προβολές: 27882

·  - Tom and Jerry in Refriger - Raiders
Προβολές: 26804

·  - Fish Money
Προβολές: 24604

·  - Uphill Rush
Προβολές: 24472

·  - Call of Atlantis
Προβολές: 24190

·  - Mahjongg Artifact  2
Προβολές: 23671

·  - Cradle of Persia
Προβολές: 23318


Περισσότερα Παιχνίδια

Νέα Website
· 1: Γαλανόλευκος Φάρος Χανίων
· 2: Κατασκευή Σπιτιού Kallidomo
· 3: Underworld Club
· 4: SocialGreeks
· 5: Artfix Ζωή σαν Τέχνη
· 6: Music Videos
· 7: Γυναικεία Ρούχα online store
· 8: Aeolos Charters
· 9: Oasis Studios Paros
· 10: Articon

Στηρίζουμε ...


Όλα τα λογότυπα και τα εμπορικά σήματα σε αυτήν την περιοχή είναι ιδιοκτησία του αντίστοιχου ιδιοκτήτη τους. © 2002 - 2018 neo.gr
Δεν φέρουμε καμία ευθύνη για το περιεχόμενο άλλων Web site που συνδέονται έμμεσα ή άμεσα με το Δικτυακό μας τόπο.
Χρόνος Δημιουργίας Σελίδας: 0.23 Δευτερόλεπτα