Καλωσήλθατε στο  www.neo.gr
Αναζήτηση


Κατάλογος
Γενικά
Κεντρική
Μηχανή Αναζήτησης
Ενημέρωση
Διασκέδαση
Επικοινωνία Μελών
Υπηρεσίες Μελών
neo.gr
Για Παιδιά
Γράψε και συ

To site της εβδομάδας
Ευρωπαϊκό Δίκτυο κατά της Βίας

www.antiviolence-net.eu


www.antiviolence-net.eu

Το Ευρωπαϊκό Δίκτυο κατά της Βίας (Ε.Δ.κ.Β.) είναι Αστική Μη-Κερδοσκοπική Εταιρία και ιδρύθηκε στην Αθήνα το Νοέμβριο του 2006 ...


         ... συνέχεια

Νέο της ημέρας
Η πιο δημοφιλής είδηση της ημέρας είναι

Οι 10+1 τροφές-ασπίδα κατά των ιώσεων

Ενδιαφέροντα siteΔιαφημιστείτε Εδώ

Ανέκδοτα


Νεότερα

 1: Το πρόβατο

 2: Μια γυναίκα γέννησε το παιδί της

 3: Ο νέος χρόνος

 4: Η δίκη των Χριστουγέννων

 5: Βιβλίο χωρίς υπόθεση

 6: Τα δώρα του Αη Βασίλη

 7: Μύγα

 8: H πρωτεύουσα της Ελλάδας

 9: H κοσμογυρισμένη ξανθιά

 10: Κλήση


Δημοφιλή

 1: πονοκεφαλος

 2: Φίλοι ...

 3: Σβετλανα...

 4: Πού πάμε;

 5: Στο χειρουργείο ...

 6: Άλλο είπαν, άλλο έκαναν

 7: Ο κρυουλιάρης ...

 8: Δώρο για την πεθερά

 9: Ο κυνηγός

 10: Σε όλες τις χώρες

Περισσότερα

Βρές το Ταίρι σου
tzim47
tzim47

Τελευταίες 10 Αγγελίες
· 1: Επαγγελματικός κατ...
· 2: ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟΣ ΕΞ...
· 3: Παγολεκάνες
· 4: Ψηφιακές εκτυπώσει...
· 5: ΑΙΓΙΟ ΠΑΛΑΙΑ ΔΙΟΔΙ...
· 6: Επαγγελματικός κατ...
· 7: Επαγγελματικός κατ...
· 8: Επαγγελματικός κατ...
· 9: Επαγγελματικός κατ...
· 10: Επαγγελματικός κατ...

Τελευταία 10 άρθρα
· Οι 10+1 τροφές-ασπίδα κατά των ιώσεων
· Η Παγκόσμια Ημέρα Διατροφής θα τιμηθεί για 13η χρονιά
· Ευρωπαϊκό Δίκτυο κατά της Βίας
· «ΝΟΥΝΟΥ: Ένα Ποτήρι Γάλα για κάθε Παιδί!»
· Το Skoda Kamiq στον «τελικό» των Autobest
· Ανακαλύψτε τη φυσική σας ομορφιά με το Nature Box
· Μάμα Ρόζα | Θέατρο Αλίκη
· Χριστούγεννα με την «Φρικαντέλα του Ευγένιου Τριβιζά
· Chocolate Fest: το φεστιβάλ-πειρασμός πλησιάζει
· Το You in Europe

[ Περισσότερα Αρθρα ]

Χρήσιμα!

Διαβάστε...

Το Μωρό της ημέρας
Το Μωρό της ημέρας
Το Μωρό της ημέρας

Με 1 κλικ...
Εφημερίες Φαρμακείων Αττικής
Χρυσός Οδηγός
Τηλεφωνικός Κατάλογος
Ταχυδρομικοί κώδικες
Συνάλλαγμα
Χρηματιστήριο
Κίνηση Αθήνας
Ο καιρός

Προβολή σελίδων
Προβλήθηκαν
879506407
από 1 Νοεμβρίου 2002

Mailing List
Mailing List News
Εγγραφείτε τώρα
για να ενημερώνεστε


 
Ημερήσιο Ωροσκόπιο

Προβλέπουν τα άστρα για σήμερα
16 - 10 - 2019

Κριός

 Κριός

(21 Μαρτίου - 20 Απριλίου)

Ζώδιo της Φωτιάς

Η ημέρα σας ζητά προσεκτικές κινήσεις και χειρισμούς ακριβείας σε οικονομικά, συναισθηματικά και επαγγελματικά θέματα. Με τον Κυβερνήτη σας Άρη να κάνει όψη με τον ανάδρομο Ουρανό στο ζώδιο σας, θα έρθετε αντιμέτωποι με εκκαθαρίσεις που βάζουν στην άκρη πλάνες και μπερδεμένες καταστάσεις, τόσο στον οικογενειακό τομέα όσο και σε συναισθηματικά ζητήματα, για τα οποία πρέπει να παρθούν αποφάσεις, τις οποίες αναβάλετε καιρό. Χειριστείτε ξεκάθαρα και χωρίς υπεκφυγές επαγγελματικά και προσωπικά ζητήματα.

Τα χαρακτηριστικά του Κριού
Ταύρος

(21 Απριλίου - 20 Μαίου)

Ζώδιo της Γης

Αποφύγετε να πανικοβληθείτε σήμερα από ανατροπές και αλλαγές, τόσο στον επαγγελματικό όσο και στον οικονομικό τομέα. Στο τέλος θα αποδειχτούν θετικές. Αποφύγετε να πιέσετε καταστάσεις και ακολουθήστε μόνο τους δρόμους που είναι ανοιχτοί. Στο συναισθηματικό και οικογενειακό τομέα, θα χρειαστεί να γίνουν σημαντικές συζητήσεις και διευθετήσεις σε θέματα που παρουσιάζονται. Συζητήσεις που αφορούν οικονομικά και επαγγελματικά θέματα, θα χρειασθούν ιδιαίτερη προσοχή κυρίως γιατί καραδοκούν σημαντικές χαώσεις.

 Ταύρος

Τα χαρακτηριστικά του Ταύρου
Δίδυμοι

 Δίδυμοι

(21 Μαίου - 21 Ιουνίου)

Ζώδιo του Αέρα

Με την όψη της Σελήνης με τον Κρόνο και τον κυβερνήτη σας Ερμή στο Σκορπιό, θα χρειαστεί σήμερα να κοιτάξετε βαθιά μέσα σας και να διευθετήσετε θέματα που σας απασχολούν στον προσωπικό και οικογενειακό τομέα. Με την εύνοια του Ήλιου στο φιλικό σας Ζυγό σε όψη με το Δία στο ζώδιο σας, η βοήθεια που θα λάβετε από άτομα του περιβάλλοντός σας θα σταθεί πολύτιμη στο να διεκπεραιώσετε με επιτυχία τις επιδιώξεις σας. Η δύσκολη όψη της Αφροδίτης με το ζώδιο σας, σας ζητά να κινηθείτε με τέτοιο τρόπο και με τέτοια ακρίβεια, ώστε να αξιοποιήσετε όποια ευκαιρία εμφανιστεί στον επαγγελματικό και οικονομικό τομέα, χωρίς να χάσετε την ικανότητά σας για αξιολόγηση. Στο προσωπικό πεδίο, αποφύγετε επαναλήψεις λαθών σε θέματα σχέσεων και καταστάσεων πιστεύοντας πως απλώς μια νέα αρχή θα δώσει και λύση σε παλαιότερα ζητήματα.

Τα χαρακτηριστικά του Διδύμου
Καρκίνος

(22 Ιουνίου - 22 Ιουλίου)

Ζώδιo του Νερού

Με την κυβερνήτιδα σας να είναι σε όψη με τον Κρόνο στον Σκορπιό, και τον Ερμή στο ίδιο ζώδιο, συζητήσεις που θα γίνουν σήμερα ενδέχεται να σας φορτίσουν με ένταση και πίεση. Η περίοδος αυτή θα χρειαστεί αρκετά προσεκτικές κινήσεις από μέρους σας, ώστε να βγείτε από περίπλοκες καταστάσεις στον επαγγελματικό και τον τομέα των σχέσεων και να περάσετε σε μια νέα πορεία υγιών επιλογών. Κινηθείτε με μέτρο και αποφασιστικότητα σε ζητήματα που προκύπτουν, τόσο στον οικογενειακό όσο και στον οικονομικό τομέα, αποβάλλοντας την κριτική, που πιο πολύ θα σας πιέσει, παρά θα δώσει λύσεις.

 Καρκίνος

Τα χαρακτηριστικά του Καρκίνου
Λέων

 Λέων

(23 Ιουλίου - 23 Αυγούστου)

Ζώδιo της Φωτιάς

Με τη Σελήνη να κάνει σήμερα όψη με τον Κρόνο στον Σκορπιό και τον Ερμή στο ίδιο ζώδιο, καθώς και η όψη του Άρη με τον ανάδρομο Ουρανό, η ημέρα φέρνει στο προσκήνιο ξεκαθαρίσματα που δρουν έντονα και αποκαλυπτικά τόσο στον επαγγελματικό, όσο και στον προσωπικό και οικογενειακό τομέα. Πάρτε αποστάσεις από έντονες αντιπαραθέσεις, Παρατηρείστε απλώς αυτά που συμβαίνουν και δράστε χωρίς παρόρμηση, αποφεύγοντας να μπερδέψετε περισσότερο τα πράγματα. Στραφείτε στην ουσία των πραγμάτων και αποφύγετε να διασκορπιστείτε σε γενικόλογες επιφανειακές αξιολογήσεις, αν θέλετε πραγματικά να δοθούν οριστικές λύσεις.

Τα χαρακτηριστικά του Λέοντα
Παρθένος

(24 Αυγούστου - 22 Σεπτεμβρίου)

Ζώδιo της Γης

Κινηθείτε με σύνεση και δώστε χρόνο στον εαυτό σας να εξετάσει όλα τα δεδομένα, αποφεύγοντας συμπεριφορές και λάθη του παρελθόντος με την Αφροδίτη στο ζώδιο σας σε όψη με τον Πλούτωνα. Σήμερα, όπως και όλη την εβδομάδα, σχέσεις και συνεργασίες που βρίσκονται σε εκκρεμότητα ή διακόπηκαν στο παρελθόν επανέρχονται στο προσκήνιο, επιζητώντας διευθέτηση. Δώστε προσοχή σε παγίδες που θα προκύψουν από την έντονη συναισθηματική φόρτιση, τις αντιφάσεις και την κυκλοθυμία, όσον αφορά τη διάθεσή σας.

 Παρθένος

Τα χαρακτηριστικά της Παρθένου
Ζυγός

 Ζυγός

(23 Σεπτεμβρίου - 22 Οκτωβρίου)

Ζώδιo του Αέρα

Η όψη της Σελήνης με τον Κρόνο στο γειτονικό σας Σκορπιό, καθώς και η όψη της κυβερνήτιδας σας Αφροδίτης με τον Πλούτωνα σας κινητοποιεί σήμερα στον τομέα των σχέσεων και των οικονομικών. Εξελίξεις σε θέματα προσώπων της οικογένειάς σας που βοηθούν την εξέλιξη δικών σας ζητημάτων, που σας είχαν αγχώσει το τελευταίο διάστημα, σας δημιουργούν ανακούφιση και αισιοδοξία. Η όψη του Άρη με τον ανάδρομο Ουρανό απέναντι σας, σας παρέχει σημαντικές αποκαλύψεις που σας από-διαστρεβλώνουν τόσο σε επαγγελματικά όσο και σε προσωπικά θέματα. Χειριστείτε με θετική διάθεση θέματα ευθύνης σε σχέσεις και συνεργασίες και αποφύγετε να απωθήσετε σημαντικές αλήθειες που έρχονται στο προσκήνιο αυτή την περίοδο.

Τα χαρακτηριστικά του Ζυγού
Σκορπιός

(23 Οκτωβρίου - 22 Νοεμβρίου)

Ζώδιo του Νερού

Συζητήσεις και επαφές, τόσο στον επαγγελματικό όσο και στον προσωπικό τομέα, φαίνεται πως μπορούν να σας βγάλουν από την πίεση της περιόδου, αρκεί να είστε έτοιμοι και ευέλικτοι στο να αλλάξετε πορεία. Εστιάστε σε ρεαλιστικούς τρόπους, που θα σας κάνουν πιο ισχυρούς προς το περιβάλλον σας και αποφύγετε τις ανυπόστατες αξιολογήσεις. Η Σελήνη σήμερα στο ζώδιό σας σε όψη με τον Κρόνο, εύκολα μπορεί να σας οδηγήσει σε ανατροπές στον τομέα των προσωπικών σχέσεων και τον επαγγελματικό τομέα. Αν σκέφτεστε να πραγματοποιήσετε κάποια σημαντική αλλαγή ή να υπογράψετε κάποιο συμβόλαιο, με το Δία σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία, εξετάστε προσεκτικά όλες τις παραμέτρους.

 Σκορπιός

Τα χαρακτηριστικά του Σκορπιού
Τοξότης

 Τοξότης

(23 Νοεμβρίου - 21 Δεκεμβρίου)

Ζώδιo της Φωτιάς

Η όψη του κυβερνήτη σας Άρη με τον ανάδρομο Ουρανό στον Κριό, καθώς και η παρουσία του κυβερνήτη σας Δία απέναντι σας, σας κινητοποιούν στον επαγγελματικό τομέα και σε συζητήσεις που αφορούν διευθετήσεις νομικών, οικονομικών και ζητημάτων που αφορούν συμβόλαια ή συμφωνίες. Εξελίξεις και σε θέματα σχέσεων και συνεργασιών μπορούν να σας δώσουν σημαντικές προοπτικές, αν καταλάβετε πως η ισορροπία σε αυτά τα θέματα θα έρθει αν αποδεχθείτε ποιοι είναι οι γύρω σας. Κάντε τις επιλογές σας αντί να προσπαθείτε να τους αλλάξετε. Σημαντικές εξελίξεις στον οικονομικό τομέα αλλά και επαφές στον οικογενειακό τομέα σας δείχνουν πως είναι η στιγμή για μια νέα πορεία πραγμάτων.

Τα χαρακτηριστικά του Τοξότη
Αιγόκερος

(22 Δεκεμβρίου - 19 Ιανουαρίου)

Ζώδιo της Γης

Η όψη της Αφροδίτης με τον Πλούτωνα και η όψη του Κρόνου με τη Σελήνη σας εφιστούν την προσοχή σε οικονομικές, οικογενειακές και προσωπικές καταστάσεις που κρύβουν παγίδες. Αποφύγετε να πισωγυρίσετε σε συμπεριφορές κι επιλογές προσώπων και καταστάσεων που έχουν αποδείξει ότι δεν έχουν δυνατότητες εξέλιξης αλλά και εξυγίανσης. Η περίοδος σας ζητά να στραφείτε με καθαρότητα και διαύγεια σε αλλαγές και αναδιευθετήσεις που αφορούν οικονομικές, επαγγελματικές και συναισθηματικές ευθύνες. Κοντινά σας πρόσωπα θα χρειαστούν τη βοήθειά σας αλλά και την παρουσία σας σε σοβαρά ζητήματα που τους απασχολούν.

 Αιγόκερος

Τα χαρακτηριστικά του Αιγόκερου
Υδροχόος

 Υδροχόος

(20 Ιανουαρίου - 19 Φεβρουαρίου)

Ζώδιo του Αέρα

Η εύνοια του Ήλιου και του Δία σας στρέφουν σε επιτυχημένες κινήσεις που αφορούν οικονομικά και επαγγελματικά ζητήματα αλλά και σχέσεις με συγγενείς ή το σύντροφό σας. Αυτό που χρειάζεστε είναι να ξεκαθαρίσετε με διαύγεια τα παραπάνω ζητήματα ζητήματα, βάζοντας τα πράγματα στη θέση τους. Αν σκέφτεστε, με τον Άρη να κάνει όψη με τον κυβερνήτη σας Ουρανό, να υλοποιήσετε αυτή την περίοδο συνεργασίες και μετακινήσεις, οργανώστε προσεκτικά κάθε σας κίνηση, ώστε να αποφύγετε ανατροπές και ένταση.

Τα χαρακτηριστικά του Υδροχόου
Ιχθείς

(20 Φεβρουαρίου - 20 Μαρτίου)

Ζώδιo του Νερού

Η όψη της Αφροδίτης απέναντι σας με τον Πλούτωνα, καθώς και η δύσκολη όψη της Σελήνης με τον Κρόνο σήμερα δημιουργεί σήμερα ένα κλίμα ανατροπών με ιδιαιτέρως φορτισμένα συναισθήματα αλλά και την αναγκαιότητα αλλαγών στον συναισθηματικό και επαγγελματικό τομέα. Αποφύγετε να βασιστείτε στα όσα λέγονται και μη βιαστείτε να περάσετε σε κλίμα αντιπαράθεσης. Καλό είναι να μην υπογράψετε σήμερα συμβόλαια και οικονομικές συμφωνίες αλλά και οριστικές αποφάσεις σε θέματα σχέσεων. Οικογενειακά και πρακτικά ζητήματα, καλό είναι να αντιμετωπιστούν με ψυχραιμία και πρακτικότητα και να αφήσετε χώρο και χρόνο για εσάς και τον σύντροφό σας.

 Ιχθείς

Τα χαρακτηριστικά του Ιχθύ


Στο καθημερινό ωροσκόπιο γίνεται ανάλυση των δώδεκα ζωδίων. Ζώδιο έχει επικρατήσει να λέγεται η θέση του Ήλιου κατά την ημέρα της γέννησής μας. Είμαι Ζυγός για παράδειγμα, σημαίνει ότι την ημέρα που γεννήθηκα (24/09 έως 23/10) , ο ένας από τους δέκα πλανήτες του προσωπικού ωροσκοπίου, συγκεκριμένα ο Ήλιος, βρισκόταν στο ζώδιο του Ζυγού.

Επειδή ο Ήλιος είναι ένα ουράνιο σώμα που εύκολα παρακολουθείται η κίνησή του, σε αντίθεση με τους υπόλοιπους εννέα πλανήτες ενός ωροσκοπίου, έχει επικρατήσει εσφαλμένα η άποψη ότι είναι και το ζώδιο μας. Στην πραγματικότητα, μπορεί ο Ήλιος του συγκεκριμένου ωροσκόπιου να βρίσκεται στον Ζυγό, αλλά η Αφροδίτη στο ζώδιο του Ταύρου, ο Ερμής στην Παρθένο, ο ’ρης στον Αιγόκερω, ο ωροσκόπος στον Υδροχόο, κτλ. Το σωστό λοιπόν είναι να αντικαταστήσουμε τη φράση «το ζώδιό μου λέει..» με τη σωστή, που είναι: «η ανάλυση του προσωπικού μου ωροσκοπίου δείχνει�».

Ένας ευσυνείδητος και ικανός αστρολόγος πρέπει να μελετήσει προσεκτικά το κάθε προσωπικό ωροσκόπιο στο σύνολό του, αφού προηγουμένως του έχουμε δώσει ακριβή ημερομηνία, ώρα και τόπο γέννησης. Να ασχοληθεί με τις όψεις που κάνουν οι πλανήτες μεταξύ τους, την οικοθεσία τους , αλλά και τον κάθε πλανήτη ξεχωριστά, ώστε να είναι σε θέση να δώσει μια έγκυρη και εμπεριστατωμένη απάντηση.

Παρόλα αυτά, επειδή ο Ήλιος είναι ο βασικός πλανήτης της έκφρασης, χρωματίζει την συμπεριφορά μας στην καθημερινότητα με τις ιδιότητές του περισσότερο από τα άλλα ουράνια σώματα του ηλιακού συστήματος, ανάλογα με το ζώδιο στο οποίο βρίσκεται. Για τον λόγο αυτό, η παραπάνω ανάλυση καθημερινού ωροσκοπίου έχει νόημα και μπορεί να μας προσφέρει έναν γενικό μεν, ουσιαστικό δε τρόπο να διαχειριστούμε τα γεγονότα και τις καταστάσεις της κάθε ημέρας.Οι προβλέψεις ανανεώνονται καθημερινά.
Οι Προβλεψεις είναι μιά ευγενική προσφορά απο: Heliofoto

 
Πληροφορίες Μελών
 
Εγγραφή εδώ
Ξέχασα το Password

 
Μέλη:
Νέα Μέλη σήμερα: 0
Νέα Μέλη χθές: 0
Μέλη σε αναμονή: 0
Σύνολο Μελών: 32,129
Νεότερο μέλος: gabkou

Περισσότεροι σε σύνδεση:
Επισκέπτες: 14,613
Μέλη: 133
Σύνολο: 14,746

Σε σύνδεση Τώρα:
Επισκέπτες: 13,263
Μέλη: 116
Σύνολο: 13,379

Βρές το Ταίρι σου...
Φύλο:
Ηλικία: -->
Φώτο:

Προσθέστε ...
Get our toolbar!


Επιλεγμένα site

Website Μόνο 49 ?

Δημοσίευση ισολογισμών

chat


Ευχετήριες Κάρτες
Τελευταίες 10 σταλμένες Ευχετήριες Κάρτες
* 2019-10-15 16:55:46


* 2019-10-11 08:53:04


* 2019-10-08 15:17:11


* 2019-10-05 23:51:15


* 2019-10-05 23:45:08


* 2019-10-04 19:30:12


* 2019-10-04 19:28:15


* 2019-09-27 11:20:20


* 2019-09-26 14:58:03


* 2019-09-24 09:22:01


Περισσότερες Κάρτες

Δημοσκόπηση
Πόσο χρόνο καθημερινά είμαι συνδεδεμένος-η σε Κοινωνικά Δίκτυα

Σχεδόν καθόλου
Λίγα λεπτά
1 ώρα
2 έως 4 ώρες
4 έως 8 ώρες
8 έως 12 ώρες
Ατελείωτες ώρες
Σχεδόν πάντα
Όλες τις ώρεςΑποτελέσματα
Αλλες δημοσκοπήσεις

Αριθμός Ψήφων 260

Youtube
Τα 10 πιο πρόσφατα video


Πέννυ Μπαλτατζή - Εξωτικό ΧαρμάνιJoy To The World – PentatonixΜαριέττα Φαφούτη | Marietta Fafouti – LivingGadjo Dilo - Αλλα μου λεν τα μάτια σουMichael Bublé - Christmas (Baby Please Come HAir Supply - Winter WonderlandΠετάωRudolph The Red Nosed ReindeerRingo Starr: I Wanna Be Santa ClausDJ Snake - Taki Taki ft. Selena Gomez, Cardi B, OzΠληροφορίες:
Video: 3327
Κατηγορίες: 15
Επισκέψεις: 3315819
Ψήφοι: 9773

Κεντρική Youtube


Προτείνουμε ...

Διαφημιστείτε Εδώ

Προηγούμενα άρθρα
Τρίτη, 01 Οκτώβριος
· Yoga and Vegan Street Food Festival
Δευτέρα, 30 Σεπτέμβριος
· O Σύλλογος Αείφαρον
Κυριακή, 29 Σεπτέμβριος
· Cellier Wine Fair: η ιδιαίτερη οινική έκθεση επιστρέφει στο Hilton
Σάββατο, 28 Σεπτέμβριος
· Make-a-Wish: Μεγάλο Brand Bazaar Party στο City Zen την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου
Παρασκευή, 27 Σεπτέμβριος
· «Ο Πήτερ Παν στο Μουσείο της Ακρόπολης» σε περιοδεία
Πέμπτη, 26 Σεπτέμβριος
· Skin Caviar Eye Lift
Τετάρτη, 25 Σεπτέμβριος
· Fiat Panda Trussardi
Τρίτη, 24 Σεπτέμβριος
· Βραβεία Emmy 2019: Οι μεγάλοι νικητές
Δευτέρα, 23 Σεπτέμβριος
· To Κ.Ε.Φ.Ι.
Κυριακή, 22 Σεπτέμβριος
· Sin as a Portrait: Ομαδική έκθεση, στη Chili Art Gallery

Παλαιότερα Αρθρα

Forums
Τελευταία 20 Μηνύματα στα Forums

Re: Ταξιδι στην Κρητη
Τελευταίο μήνυμα από chrisrizos στο Forum Αuto - moto στις: 15-04-2019 ώρα: 16:02:52

Η εμμονή της Τουρκίας στο Αιγαίο
Τελευταίο μήνυμα από katsiliotis στο Forum Πολιτική στις: 11-01-2019 ώρα: 20:33:03

Πίσω από το μύθο του ομοιδεάτη
Τελευταίο μήνυμα από katsiliotis στο Forum Κοινωνία στις: 09-01-2019 ώρα: 18:07:11

Η κόντρα με την Αλβανία
Τελευταίο μήνυμα από katsiliotis στο Forum Πολιτική στις: 08-01-2019 ώρα: 17:51:29

Ο ΠΑΟΚ της φετινής ντροπής
Τελευταίο μήνυμα από katsiliotis στο Forum Ποδόσφαιρο στις: 08-01-2019 ώρα: 17:50:29

Η εξόρμηση των Σκοπίων
Τελευταίο μήνυμα από katsiliotis στο Forum Πολιτική στις: 07-01-2019 ώρα: 18:43:48

Η αύξηση του κατώτατου μισθού
Τελευταίο μήνυμα από katsiliotis στο Forum Κοινωνία στις: 06-01-2019 ώρα: 17:43:03

Ανεγκέφαλοι
Τελευταίο μήνυμα από katsiliotis στο Forum Κοινωνία στις: 05-01-2019 ώρα: 18:34:56

Η επιμονή της Τουρκίας για την Δυτ.Θράκη
Τελευταίο μήνυμα από katsiliotis στο Forum Πολιτική στις: 04-01-2019 ώρα: 18:24:25

Η σοβαρότητα
Τελευταίο μήνυμα από katsiliotis στο Forum Κοινωνία στις: 03-01-2019 ώρα: 17:26:34

Γερμανική προειδοποίηση και απειλή
Τελευταίο μήνυμα από katsiliotis στο Forum Οικονομία στις: 02-01-2019 ώρα: 17:20:03

Η ελπίδα μας για το αλβανικό ζήτημα
Τελευταίο μήνυμα από katsiliotis στο Forum Πολιτική στις: 01-01-2019 ώρα: 17:53:54

Οι προσδοκίες των νέων για το νέο έτος
Τελευταίο μήνυμα από katsiliotis στο Forum Επικαιρότητα στις: 31-12-2018 ώρα: 17:58:29

Νέα έξαρση σκοπιανού σωβινισμού
Τελευταίο μήνυμα από katsiliotis στο Forum Πολιτική στις: 30-12-2018 ώρα: 17:33:47

Η τελευταία ελπίδα
Τελευταίο μήνυμα από katsiliotis στο Forum Οικονομία στις: 29-12-2018 ώρα: 18:05:43

`Υπουλα παρασκήνια στο κυπριακό
Τελευταίο μήνυμα από katsiliotis στο Forum Πολιτική στις: 28-12-2018 ώρα: 17:13:47

Τα κλειστά συμβόλαια
Τελευταίο μήνυμα από katsiliotis στο Forum Οικονομία στις: 27-12-2018 ώρα: 18:03:54

Ο ευσεβής πόθος
Τελευταίο μήνυμα από katsiliotis στο Forum Οικονομία στις: 26-12-2018 ώρα: 17:56:34

Αλβανικοί τραμπουκισμοί
Τελευταίο μήνυμα από katsiliotis στο Forum Πολιτική στις: 25-12-2018 ώρα: 17:44:12

Μεγάλη μέριμνα
Τελευταίο μήνυμα από katsiliotis στο Forum Κοινωνία στις: 24-12-2018 ώρα: 17:50:35


[ Δείτε περισσότερα ]

Top Games
Τα 10 δημοφιλέστερα Παιχνίδια

·  - Age of Japan
Προβολές: 32976

·  - Legend Of Aladdin
Προβολές: 31926

·  - The Treasures Of Montezuma
Προβολές: 31173

·  - Deep Voyage 1
Προβολές: 28261

·  - Tom and Jerry in Refriger - Raiders
Προβολές: 27161

·  - Fish Money
Προβολές: 24968

·  - Uphill Rush
Προβολές: 24830

·  - Call of Atlantis
Προβολές: 24469

·  - Mahjongg Artifact  2
Προβολές: 23931

·  - Cradle of Persia
Προβολές: 23649


Περισσότερα Παιχνίδια

Νέα Website
· 1: Υιοθετήστε ενα ζωάκι - Save a greek stray
· 2: To hobby festival
· 3: Το ΙΝΚΑ
· 4: Η Ακαδημία Ναυαγοσωστικής Εκπαίδευσης ΕΝΑΚ
· 5: Ευρωπαϊκό Δίκτυο κατά της Βίας
· 6: Το You in Europe
· 7: Theodora''s Jewellery
· 8: ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ
· 9: ΚΟΥΦΩΜΑΤΑ
· 10: ΕΠΙΣΚΕΥΕΣ ΠΛΟΙΩΝ

Στηρίζουμε ...


Όλα τα λογότυπα και τα εμπορικά σήματα σε αυτήν την περιοχή είναι ιδιοκτησία του αντίστοιχου ιδιοκτήτη τους. © 2002 - 2019 neo.gr
Δεν φέρουμε καμία ευθύνη για το περιεχόμενο άλλων Web site που συνδέονται έμμεσα ή άμεσα με το Δικτυακό μας τόπο.
Χρόνος Δημιουργίας Σελίδας: 0.23 Δευτερόλεπτα