Καλωσήλθατε στο  www.neo.gr
Δημοσιεύστε τον ισολογισμό σας στο internet
Αναζήτηση


Κατάλογος
Γενικά
Κεντρική
Μηχανή Αναζήτησης
Ενημέρωση
Διασκέδαση
Επικοινωνία Μελών
Υπηρεσίες Μελών
neo.gr
Για Παιδιά
Γράψε και συ

To site της εβδομάδας
Ο Σύλλογος «Φροντίδα για το παιδί»

www.frontidagiatopaidi.gr


frontidagiatopaidi.gr

Ο Σύλλογος «Φροντίδα για το παιδί» έχει δημιουργηθεί από απλούς νέους ανθρώπους με όρεξη για βοήθεια προς άπορα και άρρωστα παιδιά.
Βασισμένος κυρίως στη δύναμη των εθελοντών του και στις δωρεές του κόσμου ...


         ... συνέχεια

Νέο της ημέρας
Δεν υπάρχει σημαντικότερη είδηση μέχρι στιγμής

Ενδιαφέροντα site

Δημοσιεύστε τον ισολογισμό σας στο internet

Διαφημιστείτε Εδώ

Ανέκδοτα


Νεότερα

 1: Το πρόβατο

 2: Μια γυναίκα γέννησε το παιδί της

 3: Ο νέος χρόνος

 4: Η δίκη των Χριστουγέννων

 5: Βιβλίο χωρίς υπόθεση

 6: Τα δώρα του Αη Βασίλη

 7: Μύγα

 8: H πρωτεύουσα της Ελλάδας

 9: H κοσμογυρισμένη ξανθιά

 10: Κλήση


Δημοφιλή

 1: Χρυσά πηρούνια

 2: Φο

 3: Μαθηματικές "πράξεις"

 4: Η ρεζέρβα

 5: Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΤΗΣ ΣΤΑΧΤΟΠΟΥΤΑΣ

 6: Ο μαλλιάς

 7: Προβλήματα !!!!!!

 8: Και τις τρεις

 9: Κολύμπι

 10: Στη σάουνα

Περισσότερα

Βρές το Ταίρι σου
cosini
cosini

Τελευταίες 10 Αγγελίες
· 1: ΕΚΛΕΚΤΕΣ ΓΝΩΡΙΜΙΕ...
· 2: Καθηγήτρια πανεπισ...
· 3: Δασκάλα 53χρονη απ...
· 4: Επιχειρηματίας 41χ...
· 5: 76χρονος συνταξιού...
· 6: 54χρονη δημόσιος υ...
· 7: ΑΙΓΙΟ ΠΑΛΑΙΑ ΔΙΟΔΙ...
· 8: ΣΕΛΙΝΟΥΝΤΑΣ ΑΙΓΙΟΥ...
· 9: ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΟΙΚΟΠΕΔΟ ...
· 10: ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ ΚΟΜΒΟ...

Τελευταία 10 άρθρα
· Το ΖΑΓΟΡΙ Sparkling λανσάρει 2 νέα φυσικά αρώματα και γίνεται … GO GREEN!
· Ροφήματα για… καλή καρδιά
· Νέο Magic Double Gold Caramel Billionaire
· Νέα BMW Σειρά 2 Coupé: Σε τρεις εκδόσεις βενζίνης και diesel
· Το νέο αρωματικό δίδυμο από την Dolce & Gabbana
· Ο Σύλλογος «Φροντίδα για το παιδί»
· Aidonakia Summer Boom 2021
· 9 απίστευτες συμβουλές για δίαιτα που όμως λειτουργούν
· SNF Nostos: Πέντε μέρες με δωρεάν εκδηλώσεις για όλους στο ΚΠΙΣΝ
· Πρεμιέρα για τη νέα Ford Mustang Mach-E GT

[ Περισσότερα Αρθρα ]

Χρήσιμα!

Διαβάστε...

Το Μωρό της ημέρας
Το Μωρό της ημέρας
Το Μωρό της ημέρας

Με 1 κλικ...
Εφημερίες Φαρμακείων Αττικής
Χρυσός Οδηγός
Τηλεφωνικός Κατάλογος
Ταχυδρομικοί κώδικες
Συνάλλαγμα
Χρηματιστήριο
Κίνηση Αθήνας
Ο καιρός

Προβολή σελίδων
Προβλήθηκαν
906109990
από 1 Νοεμβρίου 2002

Mailing List
Mailing List News
Εγγραφείτε τώρα
για να ενημερώνεστε


 
Ημερήσιο Ωροσκόπιο

Προβλέπουν τα άστρα για σήμερα
1 - 8 - 2021

Κριός

 Κριός

(21 Μαρτίου - 20 Απριλίου)

Ζώδιo της Φωτιάς

Με τον κυβερνήτη σας Άρη στο απέναντι ζώδιο από εσάς τον Ζυγό, και με την όψη τετραγώνου του Ουρανού και του Πλούτωνα ανάδρομων και σε ισχύ, τόσο η σημερινή ημέρα, όσο και ολόκληρος σχεδόν ο μήνας Αύγουστος, προβλέπεται να είναι ένας μήνας γεμάτος από ανατροπές και εντάσεις, οι οποίες θα είναι έκδηλες τόσο στον τομέα των συνεργασιών σας, όσο και στον τομέα των συναισθηματικών σας. Ψάξτε μέσα σας να βρείτε όλα εκείνα που δεν σας ικανοποιούν στους παραπάνω τομείς και επιθυμείτε να αλλάξετε και μην καταφύγετε στον εύκολο δρόμο της κριτικής του θυμού και της βίας, απέναντι στους γύρω σας. Προσέχετε πολύ όταν οδηγείτε και όταν χειρίζεστε μεταλλικά αντικείμενα όλο αυτό το μήνα και επιλέξτε να σχετιστείτε με ανθρώπους που μπορείτε να επικοινωνήσετε ουσιαστικά μαζί τους.

Τα χαρακτηριστικά του Κριού
Ταύρος

(21 Απριλίου - 20 Μαίου)

Ζώδιo της Γης

Με την κυβερνήτη σας την Αφροδίτη στο ζώδιο των Διδύμων, σε ευνοϊκή όψη με τον Κρόνο από τον Ζυγό, η σημερινή ημέρα ενδείκνυται για να δείτε φίλους και αγαπημένα σας πρόσωπα, να χαρείτε, να επικοινωνήσετε και να σχετιστείτε επί της ουσίας μαζί τους. Τις μέρες αυτές εσείς οι Ταύροι νιώθετε και θέτετε σε πρακτική εφαρμογή στην ζωή σας το ρητό του : «παν μέτρο άριστο» και αντιλαμβάνεστε πως τα ομορφότερα και τα πιο ουσιαστικά πράγματα στην ζωή σας, δεν αγοράζονται, ούτε χαρίζονται, αλλά δημιουργούνται από την ουσιαστική επαφή με τον εαυτό σας και τους γύρω σας. Οι μέρες αυτές είναι ευνοϊκές για εσάς φίλοι Ταύροι που είστε σε επαφή με τις πραγματικές επιθυμίες της καρδιάς σας. Γι’ αυτό και η συμβουλή μου για εσάς είναι μία: βιώστε και γειώστε- υλοποιήστε το τερπνόν για εσάς.

 Ταύρος

Τα χαρακτηριστικά του Ταύρου
Δίδυμοι

 Δίδυμοι

(21 Μαίου - 21 Ιουνίου)

Ζώδιo του Αέρα

Φίλοι Δίδυμοι, με την Αφροδίτη και τον Δία να διελαύνουν από το δικό σας σπίτι και με τον κυβερνήτης σας τον Ερμή να κινείται ανάδρομα στο ζώδιο του Λιονταριού, οι μέρες αυτές θα λέγαμε πως είναι μάλλον αντιφατικές, καθώς από την μία έχετε την τάση και την επιθυμία να βγείτε, να συναντήσετε φίλους, γνωστούς και αγαπημένα σας πρόσωπα, ενώ από την άλλη επιθυμείτε να μείνετε λίγο μόνοι με τον εαυτό σας και να κάνετε απολογισμό αναφορικά με τις επιλογές σας σε θέματα νομικά, σε θέματα σπουδών και σε θέματα των διαπροσωπικών σας σχέσεων. Σήμερα λοιπόν καθώς και το πρώτο δεκαήμερο του Αυγούστου, ενδείκνυται για εσάς φίλοι Δίδυμοι να χαλαρώσετε , να ρίξετε τους γρήγορους ρυθμούς με τους οποίους συνηθίζετε να κινείστε και να αφουγκραστείτε μέσα σας, τι επιθυμείτε να αλλάξει επί της ουσίας στην καθημερινότητα σας.

Τα χαρακτηριστικά του Διδύμου
Καρκίνος

(22 Ιουνίου - 22 Ιουλίου)

Ζώδιo του Νερού

Φίλοι Καρκίνοι, με τη Σελήνη, στο απέναντι ζώδιο από εσάς τον Αιγόκερω, σε όψη τετραγώνου με τον πλανήτη Κρόνο, πιθανότατα οι περισσότεροι από εσάς να νιώθετε κουρασμένοι, φορτισμένοι, πιεσμένοι και στενοχωρημένοι, αναφορικά με τις σχέσεις σας με τους γύρω σας, τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Κάτι πρέπει να αλλάξει στην ζωή σας, καθώς οι παλιές επιλογές σας δεν σας εξελίσσουν πια και δεν σας βοηθούν να πάτε παρακάτω. Η σημερινή ημέρα ενδείκνυται για ενδοσκόπηση και χαλάρωση, οπότε ελαφρύνετε το πρόγραμμα σας και βρείτε για εσάς όλον εκείνο τον απαραίτητο χώρο και χρόνο που χρειάζεται ο αγαπημένος σας εαυτός για να αισθανθεί ασφαλής και προστατευμένος. Το μότο της σημερινής ημέρα, αλλά και ολόκληρου του μήνα για εσάς είναι ένα : «όλα όσα δεν σας αρέσουν γύρω σας, αλλάξτε τα μέσα σας».

 Καρκίνος

Τα χαρακτηριστικά του Καρκίνου
Λέων

 Λέων

(23 Ιουλίου - 23 Αυγούστου)

Ζώδιo της Φωτιάς

Φίλοι Λέοντες, με τον Ήλιο σε ευνοϊκή όψη με τον Δία και τον Ερμή να κινείται ανάδρομα στο ζώδιο σας, οι μέρες αυτές σας βρίσκουν ευδιάθετους, κοινωνικούς και με μια έντονη διάθεση να βγείτε, να χαρείτε, να διασκεδάσετε και να σχετιστείτε με τους γύρω σας. Κάντε το αλλά με μέτρο, καθώς καλό θα ήτανε να αφιερώσετε λίγο χρόνο και στον αγαπημένο σας εαυτό, αφού σήμερα και αύριο, αλλά και καθόλη την διάρκεια του πρώτου δεκαημέρου του Αυγούστου, οι μέρες ενδείκνυνται για να μείνετε λίγο μόνοι, να αφουγκραστείτε τις επιθυμίες της καρδιά σας και να κάνετε απολογισμό αναφορικά με τις σχέσεις σας, τόσο σε προσωπικό, όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Συνεπώς η συμβουλή και η προτροπή της ημέρας προς εσάς, είναι το να βρείτε την χρυσή τομή ανάμεσα στην κοινωνικότητα σας και στην εσωτερικότητα σας.

Τα χαρακτηριστικά του Λέοντα
Παρθένος

(24 Αυγούστου - 22 Σεπτεμβρίου)

Ζώδιo της Γης

Φίλοι Παρθένοι, με το κυβερνήτη σας τον Ερμή να κινείται ανάδρομα στο 12ο σπίτι για εσάς το Λιοντάρι, οι μέρες αυτές σας βρίσκουν μάλλον απομονωμένους, σκεφτικούς, μπερδεμένους, χαωμένους και σε φάση απολογισμού ολόκληρης της ζωή σας. Υπάρχουν καταστάσεις και σχέσεις προσωπικές, διαπροσωπικές ή/και επαγγελματικές που πλέον δεν λειτουργούν σωστά για εσάς και εσείς καλείστε να βιώσετε το τέλος όλων εκείνων των επιλογών σας που πλέον δεν σας εξελίσσουν και δεν σας πάνε παρακάτω. Μείνετε και ακούστε με γενναιότητα, όλα όσα έχει να σας πει ο εαυτό σας, αναφορικά με τις ουσιαστικές του επιθυμίες. Οι μέρες αυτές ίσως και να μοιάζουν δύσκολες, όμως να θυμάστε πως κάθε τέλος, σηματοδοτεί μια νέα αρχή.

 Παρθένος

Τα χαρακτηριστικά της Παρθένου
Ζυγός

 Ζυγός

(23 Σεπτεμβρίου - 22 Οκτωβρίου)

Ζώδιo του Αέρα

Φίλοι Ζυγοί, με τον Άρη και τον Κρόνο να διελαύνουν το ζώδιο σας και τους πλανήτες Ουρανό, Πλούτωνα και Σελήνη σε όψη τετραγώνου με εσάς, η σημερινή ημέρα σας βρίσκει πιεσμένους και κουρασμένους εξωτερικά από υποχρεώσεις και δουλειά και εσωτερικά από όλες εκείνες τις σχέσεις της ζωής σας, προσωπικές, διαπροσωπικές και επαγγελματικές που δεν σας ικανοποιούν πια, αλλά αντίθετα σας πιέζουν και σας κάνουν να νιώθετε ασφυκτικά. Υπάρχουν καταστάσεις γύρω σας που εδώ και καιρό έχουν πάψει να λειτουργούν θετικά και εσείς καλείστε όλον αυτό το μήνα, να δείτε μέσα σας, προκειμένου να αναγνωρίσετε το τι χρειάζεται να αλλάξει, ώστε η ζωή σας, να σας ικανοποιεί. Η σημερινή ημέρα χαρακτηρίζεται από ένταση, θυμό, νεύρα και κούραση, οπότε σας συμβουλεύουμε να παραμείνετε ψυχραιμοι και να κρατήσετε χαμηλούς τόνους στις συναλλαγές σας με τους γύρω σας.

Τα χαρακτηριστικά του Ζυγού
Σκορπιός

(23 Οκτωβρίου - 22 Νοεμβρίου)

Ζώδιo του Νερού

Φίλοι Σκορπιοί, με την Σελήνη σήμερα στο ζώδιο του Αιγόκερου σε δυσμενή όψη με τον Κρόνο και με τον κυβερνήτη σας το Πλούτωνα να σχηματίζει δυσμενή όψη με τον πλανήτη Ουρανό, την σημερινή ημέρα, καλό θα είναι να οργανωθείτε σωστά και να οπλιστείτε με αυτοσυγκράτηση, ώστε να μπορέσετε να διεκπεραιώσετε με άνεση τις επαγγελματικές και τις προσωπικές σας υποχρεώσεις. Ο μήνας αυτός που διανύουμε, ,σας καλεί σε ενδοσκόπηση και εσείς με την σειρά σας καλείστε να δείτε μέσα σας, αποφεύγοντας την δυσαρέσκεια σας για τις μη λειτουργικές επιλογές σας να την βγάλετε στο περιβάλλον σας με την μορφή της βίας, της έντασης και του θυμού. Διατηρήστε την ψυχραιμία σας, οπλιστείτε με ειλικρίνεια και θάρρος, αφουγκραστείτε τις επιθυμίες της καρδιάς σας και δράστε χωρίς να αντιδράσετε.

 Σκορπιός

Τα χαρακτηριστικά του Σκορπιού
Τοξότης

 Τοξότης

(23 Νοεμβρίου - 21 Δεκεμβρίου)

Ζώδιo της Φωτιάς

Φίλοι Τοξότες, με τον κυβερνήτη σας Δία, στο ζώδιο των Διδύμων και την Αφροδίτη εκεί σε ευνοϊκή όψη με το Κρόνο, πιθανότατα τις ημέρες αυτές, να οργανώνετε εξόδους και καλοκαιρινές εξορμήσεις, παρέα με τους φίλους σας και τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Οι μέρες αυτές ενδείκνυνται για να χαλαρώσετε, να χαρείτε και να ξεκουραστείτε, ενώ ο κυβερνήτης σας ο Δίας από το απέναντι ζώδιο από εσάς, σας φέρνει ευκαιρίες για ανάπτυξη, τόσο σε προσωπικό επίπεδο, όσο και σε επίπεδο επαγγελματικών συνεργασιών. Φορέσετε λοιπόν της καλύτερη σας διάθεση και ανοιχτείτε στη ροή του σύμπαντος που είναι για εσάς ανοιχτή αυτή την εποχή, όμως πάντα με σύνεση και προσοχή, καθώς οι παραπλανήσει και οι εξαπατήσεις καραδοκούν.

Τα χαρακτηριστικά του Τοξότη
Αιγόκερος

(22 Δεκεμβρίου - 19 Ιανουαρίου)

Ζώδιo της Γης

Φίλοι Αιγόκεροι, με την Σελήνη στο ζώδιο σας σε όψη τετραγώνου με τον Κρόνο από το Ζυγό και με την δυσμενή όψη των πλανητών Ουρανού και Πλούτωνα σε ισχύ, η σημερινή ημέρα σας βρίσκει πιθανότατα κουρασμένους σωματικά από υποχρεώσεις και δουλειά και πιεσμένους και πεσμένους ψυχολογικά από ότι δεν λειτουργεί πια σωστά στην ζωή σας. Όλος αυτός ο μήνας που διανύετε, είναι κατάλληλος για να κάνετε απολογισμό σε σχέση με τις επιλογές σας με τους γύρω σας, τους φίλους, τους συνεργάτες, την οικογένειας σας και τους αγαπημένους σας, προκειμένου να συνειδητοποιήσετε τι είναι αυτό που χρειάζεται να αλλάξει, ώστε η ζωή σας και η καθημερινότητα σας, να σας γεμίζει και να σας ικανοποιεί. Η πρόκληση των ημερών είναι το να αποφύγετε να παρασυρθείτε σε ένταση, κριτική και βία απέναντι στους γύρω σας και να κατορθώσετε να μείνετε στο κέντρο σας, ακούγοντας τις πραγματικές επιθυμίες της καρδιάς σ

 Αιγόκερος

Τα χαρακτηριστικά του Αιγόκερου
Υδροχόος

 Υδροχόος

(20 Ιανουαρίου - 19 Φεβρουαρίου)

Ζώδιo του Αέρα

Με τον κυβερνήτη σας τον Ουρανό, σε όψη τριγώνου με τον Ήλιο από το Λιοντάρι, η σημερινή ημέρα σας βρίσκει δυνατούς, ζωηρούς, ακμαίους και έτοιμους για δράση. Η μέρα είναι κατάλληλη τόσο για να διεκπεραιώσετε με ευκολία τυχόν υποχρεώσεις σας, όσο και για να διασκεδάσετε και να χαρείτε παρέα με τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Επειδή όμως παν μέτρον άριστον, σας εφιστούμε την προσοχή, καθώς ο δυναμισμός που θα νιώθετε σήμερα, μπορείτε εύκολα να σας παρασύρει σε επικίνδυνες και σε προκλητικές για εσάς καταστάσεις. Συνεπώς προσέχετε πολύ όταν οδηγείτε, αποφύγετε παντός είδους καταχρήσεις και παραμείνετε ψύχραιμοι απέναντι σε ανθρώπους που θα τυχόν νιώσετε πως επιθυμούν να σας φράξουν το δρόμο.

Τα χαρακτηριστικά του Υδροχόου
Ιχθείς

(20 Φεβρουαρίου - 20 Μαρτίου)

Ζώδιo του Νερού

Με τον Κυβερνήτη σας τον Ποσειδώνα στο ζώδιο σας, είναι σημαντικό να είσαστε πολύ προσεχτικοί στις επιλογές σας, καθώς ελλοχεύει ο κίνδυνος να παρασυρθείτε σε σχέδια και επιλογές που μοιάζουν ιδανικές, αλλά που στην πραγματικότητα είναι ουτοπικές. Την σημερινή ημέρα καλείστε να δραστηριοποιηθείτε, διευθετώντας θέματα οικογενειακά και επαγγελματικά, αποφεύγοντας όμως την ένταση και τους καυγάδες. Προσέχετε όταν οδηγείτε και αποφύγετε κάθε είδους καταχρήσεις αυτές τις ημέρες. Είναι σημαντικό για εσάς να εξετάσετε και να επανεξετάσετε κάθε επιλογή σας, καθώς τα κριτήρια σας μοιάζουν να μην λειτουργούν σωστά. Η πρόκληση των ημερών είναι το να αποφύγετε να έρθετε σε ευθεία αντιπαράθεση με τους άλλους για όλα εκείνα που δεν σας ικανοποιούν, γιατί το μόνο που θα καταφέρετε θα είναι να τους πληγώσετε και να πληγωθείτε βαθιά. Είναι προτιμότερο να ψάξετε βαθιά μέσα σας, να νιώσετε τις επιθυμίες της καρδιά σας και να ακούσετε όλα όσα ο εαυτός σας επιθυμεί να αλλάξει στην καθημερινότητα του.

 Ιχθείς

Τα χαρακτηριστικά του Ιχθύ


Στο καθημερινό ωροσκόπιο γίνεται ανάλυση των δώδεκα ζωδίων. Ζώδιο έχει επικρατήσει να λέγεται η θέση του Ήλιου κατά την ημέρα της γέννησής μας. Είμαι Ζυγός για παράδειγμα, σημαίνει ότι την ημέρα που γεννήθηκα (24/09 έως 23/10) , ο ένας από τους δέκα πλανήτες του προσωπικού ωροσκοπίου, συγκεκριμένα ο Ήλιος, βρισκόταν στο ζώδιο του Ζυγού.

Επειδή ο Ήλιος είναι ένα ουράνιο σώμα που εύκολα παρακολουθείται η κίνησή του, σε αντίθεση με τους υπόλοιπους εννέα πλανήτες ενός ωροσκοπίου, έχει επικρατήσει εσφαλμένα η άποψη ότι είναι και το ζώδιο μας. Στην πραγματικότητα, μπορεί ο Ήλιος του συγκεκριμένου ωροσκόπιου να βρίσκεται στον Ζυγό, αλλά η Αφροδίτη στο ζώδιο του Ταύρου, ο Ερμής στην Παρθένο, ο ’ρης στον Αιγόκερω, ο ωροσκόπος στον Υδροχόο, κτλ. Το σωστό λοιπόν είναι να αντικαταστήσουμε τη φράση «το ζώδιό μου λέει..» με τη σωστή, που είναι: «η ανάλυση του προσωπικού μου ωροσκοπίου δείχνει�».

Ένας ευσυνείδητος και ικανός αστρολόγος πρέπει να μελετήσει προσεκτικά το κάθε προσωπικό ωροσκόπιο στο σύνολό του, αφού προηγουμένως του έχουμε δώσει ακριβή ημερομηνία, ώρα και τόπο γέννησης. Να ασχοληθεί με τις όψεις που κάνουν οι πλανήτες μεταξύ τους, την οικοθεσία τους , αλλά και τον κάθε πλανήτη ξεχωριστά, ώστε να είναι σε θέση να δώσει μια έγκυρη και εμπεριστατωμένη απάντηση.

Παρόλα αυτά, επειδή ο Ήλιος είναι ο βασικός πλανήτης της έκφρασης, χρωματίζει την συμπεριφορά μας στην καθημερινότητα με τις ιδιότητές του περισσότερο από τα άλλα ουράνια σώματα του ηλιακού συστήματος, ανάλογα με το ζώδιο στο οποίο βρίσκεται. Για τον λόγο αυτό, η παραπάνω ανάλυση καθημερινού ωροσκοπίου έχει νόημα και μπορεί να μας προσφέρει έναν γενικό μεν, ουσιαστικό δε τρόπο να διαχειριστούμε τα γεγονότα και τις καταστάσεις της κάθε ημέρας.Οι προβλέψεις ανανεώνονται καθημερινά.
Οι Προβλεψεις είναι μιά ευγενική προσφορά απο: Heliofoto

 
Πληροφορίες Μελών
 
Εγγραφή εδώ
Ξέχασα το Password

 
Μέλη:
Νέα Μέλη σήμερα: 0
Νέα Μέλη χθές: 0
Μέλη σε αναμονή: 1
Σύνολο Μελών: 32,341
Νεότερο μέλος: freaks

Περισσότεροι σε σύνδεση:
Επισκέπτες: 40,341
Μέλη: 132
Σύνολο: 40,473

Σε σύνδεση Τώρα:
Επισκέπτες: 4,532
Μέλη: 113
Κρυφοί: 2
Σύνολο: 4,645

Βρές το Ταίρι σου...
Φύλο:
Ηλικία: -->
Φώτο:

Προσθέστε ...
Get our toolbar!


Επιλεγμένα site

Website Μόνο 49 ?

Δημοσίευση ισολογισμών

chat


Ευχετήριες Κάρτες
Τελευταίες 10 σταλμένες Ευχετήριες Κάρτες
* 2021-07-31 14:48:40


* 2021-07-31 14:37:46


* 2021-07-31 14:30:56


* 2021-07-31 14:27:24


* 2021-07-31 14:21:07


* 2021-07-31 14:17:03


* 2021-07-19 23:30:31


* 2021-07-19 23:30:31


* 2021-07-15 23:47:22


* 2021-07-15 09:57:11


Περισσότερες Κάρτες

Δημοσκόπηση
Θα κάνετε το εμβόλιο κατά του κορονοϊού Covid-19 ;

Ναί
Όχι
Δεν έχω αποφασίσει ακόμα ...Αποτελέσματα
Αλλες δημοσκοπήσεις

Αριθμός Ψήφων 122

Youtube
Τα 10 πιο πρόσφατα video


Πέννυ Μπαλτατζή - Εξωτικό ΧαρμάνιJoy To The World – PentatonixΜαριέττα Φαφούτη | Marietta Fafouti – LivingGadjo Dilo - Αλλα μου λεν τα μάτια σουMichael Bublé - Christmas (Baby Please Come HAir Supply - Winter WonderlandΠετάωRudolph The Red Nosed ReindeerRingo Starr: I Wanna Be Santa ClausDJ Snake - Taki Taki ft. Selena Gomez, Cardi B, OzΠληροφορίες:
Video: 3327
Κατηγορίες: 15
Επισκέψεις: 3455345
Ψήφοι: 9828

Κεντρική Youtube


Προτείνουμε ...

Διαφημιστείτε Εδώ

Προηγούμενα άρθρα
Πέμπτη, 15 Ιούλιος
· 6ο Φεστιβάλ Κλασικής Μουσικής Κουφονησίων 2021
Τετάρτη, 14 Ιούλιος
· Επιμένουμε Αθήνα: 2ο καλοκαιρινό φεστιβάλ
Τρίτη, 13 Ιούλιος
· Vaseline: Το iconic brand γιορτάζει τα 150 χρόνια του με μια νέα σειρά
Δευτέρα, 12 Ιούλιος
· Αποστολή «ΑΝΘΡΩΠΟΣ»
Σάββατο, 10 Ιούλιος
· 50€ δώρο και φύγαμε για διακοπές από τα πρατήρια Shell
Παρασκευή, 09 Ιούλιος
· Μέta-μπουλούκι: ένα καλλιτεχνικό οδοιπορικό με ελεύθερη είσοδο
Πέμπτη, 08 Ιούλιος
· Hyundai Bayon
Τετάρτη, 07 Ιούλιος
· To Fashion Room Service επιστρέφει με ένα Summer Pop Up Edition ως τις 15/7
Τρίτη, 06 Ιούλιος
· H limited edition συλλογή του οίκου Chanel
Δευτέρα, 05 Ιούλιος
· Η Γονιμότητα

Παλαιότερα Αρθρα

Forums
Τελευταία 20 Μηνύματα στα Forums

Re: Ταξιδι στην Κρητη
Τελευταίο μήνυμα από chrisrizos στο Forum Αuto - moto στις: 15-04-2019 ώρα: 16:02:52

Η εμμονή της Τουρκίας στο Αιγαίο
Τελευταίο μήνυμα από katsiliotis στο Forum Πολιτική στις: 11-01-2019 ώρα: 20:33:03

Πίσω από το μύθο του ομοιδεάτη
Τελευταίο μήνυμα από katsiliotis στο Forum Κοινωνία στις: 09-01-2019 ώρα: 18:07:11

Η κόντρα με την Αλβανία
Τελευταίο μήνυμα από katsiliotis στο Forum Πολιτική στις: 08-01-2019 ώρα: 17:51:29

Ο ΠΑΟΚ της φετινής ντροπής
Τελευταίο μήνυμα από katsiliotis στο Forum Ποδόσφαιρο στις: 08-01-2019 ώρα: 17:50:29

Η εξόρμηση των Σκοπίων
Τελευταίο μήνυμα από katsiliotis στο Forum Πολιτική στις: 07-01-2019 ώρα: 18:43:48

Η αύξηση του κατώτατου μισθού
Τελευταίο μήνυμα από katsiliotis στο Forum Κοινωνία στις: 06-01-2019 ώρα: 17:43:03

Ανεγκέφαλοι
Τελευταίο μήνυμα από katsiliotis στο Forum Κοινωνία στις: 05-01-2019 ώρα: 18:34:56

Η επιμονή της Τουρκίας για την Δυτ.Θράκη
Τελευταίο μήνυμα από katsiliotis στο Forum Πολιτική στις: 04-01-2019 ώρα: 18:24:25

Η σοβαρότητα
Τελευταίο μήνυμα από katsiliotis στο Forum Κοινωνία στις: 03-01-2019 ώρα: 17:26:34

Γερμανική προειδοποίηση και απειλή
Τελευταίο μήνυμα από katsiliotis στο Forum Οικονομία στις: 02-01-2019 ώρα: 17:20:03

Η ελπίδα μας για το αλβανικό ζήτημα
Τελευταίο μήνυμα από katsiliotis στο Forum Πολιτική στις: 01-01-2019 ώρα: 17:53:54

Οι προσδοκίες των νέων για το νέο έτος
Τελευταίο μήνυμα από katsiliotis στο Forum Επικαιρότητα στις: 31-12-2018 ώρα: 17:58:29

Νέα έξαρση σκοπιανού σωβινισμού
Τελευταίο μήνυμα από katsiliotis στο Forum Πολιτική στις: 30-12-2018 ώρα: 17:33:47

Η τελευταία ελπίδα
Τελευταίο μήνυμα από katsiliotis στο Forum Οικονομία στις: 29-12-2018 ώρα: 18:05:43

`Υπουλα παρασκήνια στο κυπριακό
Τελευταίο μήνυμα από katsiliotis στο Forum Πολιτική στις: 28-12-2018 ώρα: 17:13:47

Τα κλειστά συμβόλαια
Τελευταίο μήνυμα από katsiliotis στο Forum Οικονομία στις: 27-12-2018 ώρα: 18:03:54

Ο ευσεβής πόθος
Τελευταίο μήνυμα από katsiliotis στο Forum Οικονομία στις: 26-12-2018 ώρα: 17:56:34

Αλβανικοί τραμπουκισμοί
Τελευταίο μήνυμα από katsiliotis στο Forum Πολιτική στις: 25-12-2018 ώρα: 17:44:12

Μεγάλη μέριμνα
Τελευταίο μήνυμα από katsiliotis στο Forum Κοινωνία στις: 24-12-2018 ώρα: 17:50:35


[ Δείτε περισσότερα ]

Top Games
Τα 10 δημοφιλέστερα Παιχνίδια

·  - Age of Japan
Προβολές: 33846

·  - Legend Of Aladdin
Προβολές: 33087

·  - The Treasures Of Montezuma
Προβολές: 32104

·  - Deep Voyage 1
Προβολές: 28937

·  - Tom and Jerry in Refriger - Raiders
Προβολές: 27870

·  - Fish Money
Προβολές: 25772

·  - Uphill Rush
Προβολές: 25490

·  - Call of Atlantis
Προβολές: 25108

·  - Mahjongg Artifact  2
Προβολές: 24620

·  - Cradle of Persia
Προβολές: 24358


Περισσότερα Παιχνίδια

Νέα Website
· 1: Ο Φιλοζωικός Σύλλογος Χανίων
· 2: Η Ελληνική Σχολή Σκύλων-Οδηγών
· 3: H εκστρατεία ευαισθητοποίησης για την ορθή χρήση των φαρμάκων
· 4: Δώσε βάρος στα σημάδια
· 5: Προσφορές, εκπτώσεις και φυλλάδια σούπερ μάρκετ
· 6: Επισκευές Πλυντηρίων ServiceNowAthens
· 7: Fireworks.gr
· 8: AUTO CLASS - ΤΑΠΕΤΣΑΡΙΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ
· 9: Stockhousecenter
· 10: Το Φεστιβάλ του Δήμου Αμαρουσίου

Στηρίζουμε ...


Όλα τα λογότυπα και τα εμπορικά σήματα σε αυτήν την περιοχή είναι ιδιοκτησία του αντίστοιχου ιδιοκτήτη τους. © 2002 - 2021 neo.gr
Δεν φέρουμε καμία ευθύνη για το περιεχόμενο άλλων Web site που συνδέονται έμμεσα ή άμεσα με το Δικτυακό μας τόπο.
Χρόνος Δημιουργίας Σελίδας: 0.20 Δευτερόλεπτα