Καλωσήλθατε στο  www.neo.gr
Δημοσιεύστε τον ισολογισμό σας στο internet
Αναζήτηση


Κατάλογος
Γενικά
Κεντρική
Μηχανή Αναζήτησης
Ενημέρωση
Διασκέδαση
Επικοινωνία Μελών
Υπηρεσίες Μελών
neo.gr
Για Παιδιά
Γράψε και συ

To site της εβδομάδας
Το MDA Ελλάς

www.mdahellas.gr


www.mdahellas.gr

Το MDA Ελλάς, είναι ένα μη κερδοσκοπικό Σωματείο που ιδρύθηκε στην Ελλάδα το 2000, με σκοπό να βοηθήσει ολιστικά στην βελτίωση της ποιότητας ζωής των συνανθρώπων μας με Νευρομυϊκές Παθήσεις.
Φέτος, συμπληρώνονται 20 χρόνια λειτουργίας ενώ σήμερα στο Σωματείο είναι εγγεγραμμένα 1200 μέλη ...


         ... συνέχεια

Νέο της ημέρας
Η πιο δημοφιλής είδηση της ημέρας είναι

Seat Leon plug-in hybrid

Ενδιαφέροντα site

Δημοσιεύστε τον ισολογισμό σας στο internet

Διαφημιστείτε Εδώ

Ανέκδοτα


Νεότερα

 1: Το πρόβατο

 2: Μια γυναίκα γέννησε το παιδί της

 3: Ο νέος χρόνος

 4: Η δίκη των Χριστουγέννων

 5: Βιβλίο χωρίς υπόθεση

 6: Τα δώρα του Αη Βασίλη

 7: Μύγα

 8: H πρωτεύουσα της Ελλάδας

 9: H κοσμογυρισμένη ξανθιά

 10: Κλήση


Δημοφιλή

 1: Ερχομαι....!!!

 2: Οι ψείρες!

 3: Ποιο είναι πιο μακριά;

 4: Στον αεροδιάδρομο

 5: Κράτησε τον αριθμό !!!!!

 6: Τεστ IQ

 7: Παραλία

 8: Ιατρικές οδηγίες

 9: Τα ψώνια

 10: Στην ανάγκη...

Περισσότερα

Βρές το Ταίρι σου
atalos
atalos

Τελευταίες 10 Αγγελίες
· 1: Ενοικιάζεται διαμέ...
· 2: ΑΙΓΙΟ ΠΑΛΑΙΑ ΔΙΟΔΙ...
· 3: ΣΕΛΙΝΟΥΝΤΑΣ ΑΙΓΙΟΥ...
· 4: ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΟΙΚΟΠΕΔΟ ...
· 5: ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ ΚΟΜΒΟ...
· 6: ΠΑΡΑΘΑΛΑΣΣΙΟ ΟΙΚΟΠ...

Τελευταία 10 άρθρα
· Seat Leon plug-in hybrid
· Black Friday με online προσφορές σε COSMOTE και ΓΕΡΜΑΝΟ
· Ερχεται το χριστουγεννιάτικο, διαδικτυακό χωριό
· Το MDA Ελλάς
· «Το ‘ψαξες;»
· Μαζί με τη LEROY MERLIN φροντίζουμε #giatospitimas»
· Χριστουγεννιάτικες Ιστορίες στον Φάρο
· GALINIKO περιποίηση για κάθε σημείο του προσώπου και κάθε ώρα της ημέρας
· Ο Χριστουγεννιάτικος κόσμος του ΚΠΙΣΝ ζωντανεύει στις οθόνες μας
· Δέκα χρόνια Nissan Leaf

[ Περισσότερα Αρθρα ]

Χρήσιμα!

Διαβάστε...

Το Μωρό της ημέρας
Το Μωρό της ημέρας
Το Μωρό της ημέρας

Με 1 κλικ...
Εφημερίες Φαρμακείων Αττικής
Χρυσός Οδηγός
Τηλεφωνικός Κατάλογος
Ταχυδρομικοί κώδικες
Συνάλλαγμα
Χρηματιστήριο
Κίνηση Αθήνας
Ο καιρός

Προβολή σελίδων
Προβλήθηκαν
894667300
από 1 Νοεμβρίου 2002

Mailing List
Mailing List News
Εγγραφείτε τώρα
για να ενημερώνεστε


 
Ημερήσιο Ωροσκόπιο

Προβλέπουν τα άστρα για σήμερα
26 - 11 - 2020

Κριός

 Κριός

(21 Μαρτίου - 20 Απριλίου)

Ζώδιo της Φωτιάς

Με τον Ερμή ανάδρομο, αποστασιοποιηθείτε σήμερα από εντάσεις που στηρίζονται κυρίως σε ασάφειες. Δώστε ιδιαίτερη προσοχή σε μετακινήσεις και ταξίδια που ενδέχεται να σας ταλαιπωρήσουν με καθυστερήσεις και ανατροπές. Με τον κυβερνήτη σας Άρη σε όψη με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω, είναι σημαντικό να κατανοήσετε πως οι επιτυχίες σας κυρίως στα επαγγελματικά, ιδιαίτερα για εσάς του πρώτου δεκαημέρου του ζωδίου, αυτή την περίοδο θα κριθούν άμεσα από τη στρατηγική και από το πόσο μελετημένες είναι οι κινήσεις σας.

Τα χαρακτηριστικά του Κριού
Ταύρος

(21 Απριλίου - 20 Μαίου)

Ζώδιo της Γης

Στηριχτείτε σήμερα σε ρεαλιστικές εκτιμήσεις και αντιμετωπίστε με ψυχραιμία και ωριμότητα κάθε είδους ανατροπές. Με τη Σελήνη σήμερα στο ζώδιο σας σε δύσκολη όψη με τον Κρόνο και την κυβερνήτιδα σας Αφροδίτη στο Σκορπιό, χρειάζεται να διαχωρίσετε τη θέση σας από ό,τι συνεχίζει να σας πονάει και να σας στερεί την ασφάλεια, τη χαρά και την απόλαυση. Μια πλειάδα πλανητών απέναντι σας στο Σκορπιό θέτουν το παραπάνω αίτημα και σας καλούν να οδηγήσετε καταστάσεις και γεγονότα σε μια πορεία εξυγίανσης.

 Ταύρος

Τα χαρακτηριστικά του Ταύρου
Δίδυμοι

 Δίδυμοι

(21 Μαίου - 21 Ιουνίου)

Ζώδιo του Αέρα

Δύο ημέρες πριν τη Σεληνιακή έκλειψη στο ζώδιο σας, η περίοδος προβλέπεται έντονη, εμπεριέχοντας τόσο δράση και εξελίξεις σε επαγγελματικά και οικονομικά θέματα όσο και σημαντικές ανατροπές και ακραία γεγονότα. Διαστρεβλώσεις, πλάνες και εντάσεις θα χρειαστούν προσεκτική διαχείριση. Κρατήστε απόσταση από ανταγωνισμούς και αντιπαραθέσεις, ενώ καλό είναι να μην ξεχνάτε ούτε στιγμή πως οι εξιδανικεύσεις και οι πλάνες δεν είναι καλοί σύμβουλοι.

Τα χαρακτηριστικά του Διδύμου
Καρκίνος

(22 Ιουνίου - 22 Ιουλίου)

Ζώδιo του Νερού

Ένταση και μπερδεμένες καταστάσεις επιφυλάσσει για εσάς η σημερινή μέρα αλλά και ολόκληρη η εβδομάδα στον επαγγελματικό και προσωπικό τομέα, με αιχμή του δόρατος οικονομικά και συναισθηματικά θέματα που ενεργοποιεί η όψη της Αφροδίτης με τον Κρόνο, αλλά και η Σεληνιακή Έκλειψη της Τετάρτης στους Διδύμους. Η επαναπροσέγγιση σχέσεων, τόσο προσωπικών όσο και συνεργατικών, που σας πονάνε και σας απομυζούν καλό είναι να στηριχτεί στην αμοιβαία ειλικρίνεια, την αλληλοϋποστήριξη και την ουσιαστική ανάληψη ευθυνών σε όλα τα επίπεδα. Με τον Άρη απέναντι σας, χρειάζεστε στρατηγική και όχι εκρήξεις και παρασκήνιο, αν θέλετε να πάνε τα πράγματα πιο κάτω.

 Καρκίνος

Τα χαρακτηριστικά του Καρκίνου
Λέων

 Λέων

(23 Ιουλίου - 23 Αυγούστου)

Ζώδιo της Φωτιάς

Αποφύγετε σήμερα σημαντικές αποφάσεις στον οικονομικό και επαγγελματικό τομέα και μην καταναλωθείτε σε συζητήσεις που δεν είστε είτε εσείς είτε ο συνομιλητής σας έτοιμοι να κάνετε. Με τον Ερμή ανάδρομο, θέματα διασκέδασης, εκδρομές και ταξίδια που οργανώνετε θα χρειαστούν πολύ καλή οργάνωση ώστε να αποφύγετε ανατροπές και εντάσεις. Με τον κυβερνήτη σας Ήλιο να βρίσκεται ήδη στον Τοξότη και να σας ευνοεί, προσέξτε ανατροπές και εντάσεις που μπορούν εύκολα να σας αποσυντονίσουν.

Τα χαρακτηριστικά του Λέοντα
Παρθένος

(24 Αυγούστου - 22 Σεπτεμβρίου)

Ζώδιo της Γης

Η εύνοια της Σελήνης σήμερα και αύριο από το φιλικό σας Ταύρο αλλά και η δύσκολη όψη του Άρη με τον Πλούτωνα για όλη σχεδόν την εβδομάδα στο φιλικό σας Αιγόκερω, σας δημιουργούν αντιφατικά συναισθήματα σήμερα, μέσα από την αλληλεπίδραση με συνεργάτες αλλά και κοντινά πρόσωπα. Συζητήσεις που προκύπτουν, αν φροντίσετε να γίνουν χωρίς έπαρση, χάωση ή ένταση, διαφωτίζουν καταστάσεις και επιφέρουν αρμονία. Το ζητούμενο είναι η ασφάλεια και η άνεση σας και όχι το πώς θα δυσκολεύεστε περισσότερο στη δουλειά ή τα προσωπικά σας.

 Παρθένος

Τα χαρακτηριστικά της Παρθένου
Ζυγός

 Ζυγός

(23 Σεπτεμβρίου - 22 Οκτωβρίου)

Ζώδιo του Αέρα

Με την κυβερνήτιδα σας Αφροδίτη σε δύσκολη όψη σήμερα με τη Σελήνη και τον Κρόνο, καθώς και η δύσκολη όψη του Άρη με τον Ουρανό απέναντι σας, χρειάζεται να αποφύγετε εντάσεις τόσο στον επαγγελματικό και οικονομικό, όσο και στον συναισθηματικό και οικογενειακό τομέα. Ξεκαθαρίστε με ηρεμία και αποστασιοποίηση τη θέση σας και αξιοποιήστε την ενέργεια του Κρόνου θέτοντας τα όριά σας. μην καταφύγετε στην κριτική και την επίκριση, ιδιαίτερα με το σύντροφό ή την οικογένεια σας, αντίθετα, αναλάβετε τις ευθύνες σας όπου σας αναλογούν, συμπεριλαμβανομένων και των λαθών σας.

Τα χαρακτηριστικά του Ζυγού
Σκορπιός

(23 Οκτωβρίου - 22 Νοεμβρίου)

Ζώδιo του Νερού

Οι αποφάσεις που καλείστε να πάρετε σήμερα στον συναισθηματικό τομέα, με τη δύσκολη όψη της Σελήνης απέναντι σας με την Αφροδίτη και τον Κρόνο στο ζώδιο σας, καλό είναι να ληφθούν κάτω από κλίμα διαύγειας και συνειδητότητας και ουσιαστικής ανάληψης των πραγματικών ευθυνών σας, παρά υπό το καθεστώς πόνου, δυσφορίας και έντασης που εμπεριέχει η όψη του Άρη με τον κυβερνήτη σας Πλούτωνα. Αντλήστε κουράγιο και δύναμη από ρεαλιστικές στρατηγικές και στόχους στα επαγγελματικά σας, και προσπαθήστε να βρείτε ρεαλιστικές και συμφέρουσες διεξόδους στα συναισθηματικά και οικογενειακά σας.

 Σκορπιός

Τα χαρακτηριστικά του Σκορπιού
Τοξότης

 Τοξότης

(23 Νοεμβρίου - 21 Δεκεμβρίου)

Ζώδιo της Φωτιάς

Η θετική προσέγγιση καταστάσεων και προσώπων είναι σήμερα το κλειδί ώστε να κινητοποιήσετε αποτελεσματικά την ενέργειά τους υπέρ των στόχων σας. Αποφύγετε την ένταση της αναδρομής του Ερμή στο Σκορπιό και του Δία απέναντι σας καθώς και τη χαοτική ενέργεια που δημιουργεί η όψη του Ήλιου από το ζώδιο σας με τον Ποσειδώνα, και αξιοποιήστε με αυστηρή διάκριση και επιφύλαξη τις οικονομικές και επαγγελματικές ευκαιρίες που σας παρουσιάζονται. Με τη Σεληνιακή Έκλειψη στους Διδύμους να βρίσκεται σε απόσταση αναπνοής, έχετε τα μάτια σας δεκατέσσερα, μην ξεφεύγετε καθόλου από το μέτρο και μείνετε όσο πιο κοντά γίνεται στην πραγματικότητα.

Τα χαρακτηριστικά του Τοξότη
Αιγόκερος

(22 Δεκεμβρίου - 19 Ιανουαρίου)

Ζώδιo της Γης

Με τη Σελήνη σήμερα στο φιλικό σας Ταύρο, αλλά και τον Άρη σε δύσκολη όψη με τον Πλούτωνα στο ζώδιο σας, χρειάζεται να χειριστείτε με αποτελεσματικότητα και επιτυχία τόσο οικονομικά και επαγγελματικά όσο και οικογενειακά και προσωπικά θέματα. Σχεδιάστε μια αποτελεσματική στρατηγική, που θα σας βοηθήσει να αποφύγετε κάθε είδους υπερβολές, παρασκήνιο και ρίσκα, ενώ θα χρειαστεί να αποφύγετε για την ώρα τις οριστικές αποφάσεις..

 Αιγόκερος

Τα χαρακτηριστικά του Αιγόκερου
Υδροχόος

 Υδροχόος

(20 Ιανουαρίου - 19 Φεβρουαρίου)

Ζώδιo του Αέρα

Επαγγελματικά και οικογενειακά θέματα που περιέχουν προστριβές και αντιπαραθέσεις αλλά και μπερδεμένες συναισθηματικές καταστάσεις φέρνει στο προσκήνιο η δύσκολη όψη της Σελήνης με την Αφροδίτη και τον Κρόνο, με εσάς να έχετε την τάση για κριτική και επίκριση. Διαχειριστείτε τις εντάσεις υποστηρίζοντας ρεαλιστικά, με διαύγεια και λογική τον εαυτό σας, χωρίς συγκρούσεις αλλά και χωρίς να υποχωρήσετε στο δίκιο σας. Μέριμνα σας χρειάζεται να είναι η υλική και συναισθηματική σας ασφάλεια.

Τα χαρακτηριστικά του Υδροχόου
Ιχθείς

(20 Φεβρουαρίου - 20 Μαρτίου)

Ζώδιo του Νερού

Δώστε προσοχή σήμερα σε επαγγελματικά, οικονομικά και νομικά ζητήματα. Σπουδές, συμβόλαια και θέματα που έχουν να κάνουν με το εξωτερικό ενδέχεται να σας πιέσουν, κυρίως μέσα από αναβολές και ακυρώσεις. Με τη Σεληνιακή Έκλειψη στους Διδύμους την Τετάρτη, αλλά και τον Ήλιο να κάνει όψη με τον Ποσειδώνα στο ζώδιο σας, σημαντικά πρακτικά θέματα αλλά και εντάσεις έρχονται στο προσκήνιο και θα χρειαστούν προσεκτική διαχείριση και ρεαλιστική στρατηγική, για να αποδώσουν.

 Ιχθείς

Τα χαρακτηριστικά του Ιχθύ


Στο καθημερινό ωροσκόπιο γίνεται ανάλυση των δώδεκα ζωδίων. Ζώδιο έχει επικρατήσει να λέγεται η θέση του Ήλιου κατά την ημέρα της γέννησής μας. Είμαι Ζυγός για παράδειγμα, σημαίνει ότι την ημέρα που γεννήθηκα (24/09 έως 23/10) , ο ένας από τους δέκα πλανήτες του προσωπικού ωροσκοπίου, συγκεκριμένα ο Ήλιος, βρισκόταν στο ζώδιο του Ζυγού.

Επειδή ο Ήλιος είναι ένα ουράνιο σώμα που εύκολα παρακολουθείται η κίνησή του, σε αντίθεση με τους υπόλοιπους εννέα πλανήτες ενός ωροσκοπίου, έχει επικρατήσει εσφαλμένα η άποψη ότι είναι και το ζώδιο μας. Στην πραγματικότητα, μπορεί ο Ήλιος του συγκεκριμένου ωροσκόπιου να βρίσκεται στον Ζυγό, αλλά η Αφροδίτη στο ζώδιο του Ταύρου, ο Ερμής στην Παρθένο, ο ’ρης στον Αιγόκερω, ο ωροσκόπος στον Υδροχόο, κτλ. Το σωστό λοιπόν είναι να αντικαταστήσουμε τη φράση «το ζώδιό μου λέει..» με τη σωστή, που είναι: «η ανάλυση του προσωπικού μου ωροσκοπίου δείχνει�».

Ένας ευσυνείδητος και ικανός αστρολόγος πρέπει να μελετήσει προσεκτικά το κάθε προσωπικό ωροσκόπιο στο σύνολό του, αφού προηγουμένως του έχουμε δώσει ακριβή ημερομηνία, ώρα και τόπο γέννησης. Να ασχοληθεί με τις όψεις που κάνουν οι πλανήτες μεταξύ τους, την οικοθεσία τους , αλλά και τον κάθε πλανήτη ξεχωριστά, ώστε να είναι σε θέση να δώσει μια έγκυρη και εμπεριστατωμένη απάντηση.

Παρόλα αυτά, επειδή ο Ήλιος είναι ο βασικός πλανήτης της έκφρασης, χρωματίζει την συμπεριφορά μας στην καθημερινότητα με τις ιδιότητές του περισσότερο από τα άλλα ουράνια σώματα του ηλιακού συστήματος, ανάλογα με το ζώδιο στο οποίο βρίσκεται. Για τον λόγο αυτό, η παραπάνω ανάλυση καθημερινού ωροσκοπίου έχει νόημα και μπορεί να μας προσφέρει έναν γενικό μεν, ουσιαστικό δε τρόπο να διαχειριστούμε τα γεγονότα και τις καταστάσεις της κάθε ημέρας.Οι προβλέψεις ανανεώνονται καθημερινά.
Οι Προβλεψεις είναι μιά ευγενική προσφορά απο: Heliofoto

 
Πληροφορίες Μελών
 
Εγγραφή εδώ
Ξέχασα το Password

 
Μέλη:
Νέα Μέλη σήμερα: 0
Νέα Μέλη χθές: 0
Μέλη σε αναμονή: 0
Σύνολο Μελών: 32,283
Νεότερο μέλος: Akis125

Περισσότεροι σε σύνδεση:
Επισκέπτες: 40,341
Μέλη: 132
Σύνολο: 40,473

Σε σύνδεση Τώρα:
Επισκέπτες: 10,722
Μέλη: 122
Κρυφοί: 2
Σύνολο: 10,844

Βρές το Ταίρι σου...
Φύλο:
Ηλικία: -->
Φώτο:

Προσθέστε ...
Get our toolbar!


Επιλεγμένα site

Website Μόνο 49 ?

Δημοσίευση ισολογισμών

chat


Ευχετήριες Κάρτες
Τελευταίες 10 σταλμένες Ευχετήριες Κάρτες
* 2020-11-26 05:51:22


* 2020-11-24 23:31:42


* 2020-11-24 23:28:50


* 2020-11-24 23:23:24


* 2020-11-24 23:19:18


* 2020-11-24 23:14:18


* 2020-11-24 23:02:48


* 2020-11-24 22:52:38


* 2020-11-24 22:32:33


* 2020-11-24 06:14:11


Περισσότερες Κάρτες

Δημοσκόπηση
Πόσο χρόνο καθημερινά είμαι συνδεδεμένος-η σε Κοινωνικά Δίκτυα

Σχεδόν καθόλου
Λίγα λεπτά
1 ώρα
2 έως 4 ώρες
4 έως 8 ώρες
8 έως 12 ώρες
Ατελείωτες ώρες
Σχεδόν πάντα
Όλες τις ώρεςΑποτελέσματα
Αλλες δημοσκοπήσεις

Αριθμός Ψήφων 326

Youtube
Τα 10 πιο πρόσφατα video


Πέννυ Μπαλτατζή - Εξωτικό ΧαρμάνιJoy To The World – PentatonixΜαριέττα Φαφούτη | Marietta Fafouti – LivingGadjo Dilo - Αλλα μου λεν τα μάτια σουMichael Bublé - Christmas (Baby Please Come HAir Supply - Winter WonderlandΠετάωRudolph The Red Nosed ReindeerRingo Starr: I Wanna Be Santa ClausDJ Snake - Taki Taki ft. Selena Gomez, Cardi B, OzΠληροφορίες:
Video: 3327
Κατηγορίες: 15
Επισκέψεις: 3390371
Ψήφοι: 9828

Κεντρική Youtube


Προτείνουμε ...

Διαφημιστείτε Εδώ

Προηγούμενα άρθρα
Τετάρτη, 11 Νοέμβριος
· Johnnie Walker: Ίδιο εκλεκτό απόσταγμα - Νέα τολμηρή εμφάνιση
Τρίτη, 10 Νοέμβριος
· Επιστρεπτέα προκαταβολή 4&5
Δευτέρα, 09 Νοέμβριος
· Ο Πανελλήνιος Σύλλογος Προσαρμοσμένων Δραστηριοτήτων «ΑΛΜΑ»
Κυριακή, 08 Νοέμβριος
· Το Matsuhisa φέρνει το fine dining στο σπίτι
Σάββατο, 07 Νοέμβριος
· Online και δωρεάν το Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου Ολυμπίας
Παρασκευή, 06 Νοέμβριος
· Hyundai i10 N LineTurbo: Με κινητήρες 84 έως 100 ίππων
Πέμπτη, 05 Νοέμβριος
· Η νέα φιάλη υγραερίου Prime της Coral Gas φέρνει την επανάσταση
Τρίτη, 03 Νοέμβριος
· Προγράμματα κινητής COSMOTE GIGAMAX Family
Δευτέρα, 02 Νοέμβριος
· Η Ελληνική Διαβητολογική Εταιρεία (ΕΔΕ)
Κυριακή, 01 Νοέμβριος
· Το Christmas Theater 2020-2021 ήδη ετοιμάζεται

Παλαιότερα Αρθρα

Forums
Τελευταία 20 Μηνύματα στα Forums

Re: Ταξιδι στην Κρητη
Τελευταίο μήνυμα από chrisrizos στο Forum Αuto - moto στις: 15-04-2019 ώρα: 16:02:52

Η εμμονή της Τουρκίας στο Αιγαίο
Τελευταίο μήνυμα από katsiliotis στο Forum Πολιτική στις: 11-01-2019 ώρα: 20:33:03

Πίσω από το μύθο του ομοιδεάτη
Τελευταίο μήνυμα από katsiliotis στο Forum Κοινωνία στις: 09-01-2019 ώρα: 18:07:11

Η κόντρα με την Αλβανία
Τελευταίο μήνυμα από katsiliotis στο Forum Πολιτική στις: 08-01-2019 ώρα: 17:51:29

Ο ΠΑΟΚ της φετινής ντροπής
Τελευταίο μήνυμα από katsiliotis στο Forum Ποδόσφαιρο στις: 08-01-2019 ώρα: 17:50:29

Η εξόρμηση των Σκοπίων
Τελευταίο μήνυμα από katsiliotis στο Forum Πολιτική στις: 07-01-2019 ώρα: 18:43:48

Η αύξηση του κατώτατου μισθού
Τελευταίο μήνυμα από katsiliotis στο Forum Κοινωνία στις: 06-01-2019 ώρα: 17:43:03

Ανεγκέφαλοι
Τελευταίο μήνυμα από katsiliotis στο Forum Κοινωνία στις: 05-01-2019 ώρα: 18:34:56

Η επιμονή της Τουρκίας για την Δυτ.Θράκη
Τελευταίο μήνυμα από katsiliotis στο Forum Πολιτική στις: 04-01-2019 ώρα: 18:24:25

Η σοβαρότητα
Τελευταίο μήνυμα από katsiliotis στο Forum Κοινωνία στις: 03-01-2019 ώρα: 17:26:34

Γερμανική προειδοποίηση και απειλή
Τελευταίο μήνυμα από katsiliotis στο Forum Οικονομία στις: 02-01-2019 ώρα: 17:20:03

Η ελπίδα μας για το αλβανικό ζήτημα
Τελευταίο μήνυμα από katsiliotis στο Forum Πολιτική στις: 01-01-2019 ώρα: 17:53:54

Οι προσδοκίες των νέων για το νέο έτος
Τελευταίο μήνυμα από katsiliotis στο Forum Επικαιρότητα στις: 31-12-2018 ώρα: 17:58:29

Νέα έξαρση σκοπιανού σωβινισμού
Τελευταίο μήνυμα από katsiliotis στο Forum Πολιτική στις: 30-12-2018 ώρα: 17:33:47

Η τελευταία ελπίδα
Τελευταίο μήνυμα από katsiliotis στο Forum Οικονομία στις: 29-12-2018 ώρα: 18:05:43

`Υπουλα παρασκήνια στο κυπριακό
Τελευταίο μήνυμα από katsiliotis στο Forum Πολιτική στις: 28-12-2018 ώρα: 17:13:47

Τα κλειστά συμβόλαια
Τελευταίο μήνυμα από katsiliotis στο Forum Οικονομία στις: 27-12-2018 ώρα: 18:03:54

Ο ευσεβής πόθος
Τελευταίο μήνυμα από katsiliotis στο Forum Οικονομία στις: 26-12-2018 ώρα: 17:56:34

Αλβανικοί τραμπουκισμοί
Τελευταίο μήνυμα από katsiliotis στο Forum Πολιτική στις: 25-12-2018 ώρα: 17:44:12

Μεγάλη μέριμνα
Τελευταίο μήνυμα από katsiliotis στο Forum Κοινωνία στις: 24-12-2018 ώρα: 17:50:35


[ Δείτε περισσότερα ]

Top Games
Τα 10 δημοφιλέστερα Παιχνίδια

·  - Age of Japan
Προβολές: 33550

·  - Legend Of Aladdin
Προβολές: 32808

·  - The Treasures Of Montezuma
Προβολές: 31818

·  - Deep Voyage 1
Προβολές: 28672

·  - Tom and Jerry in Refriger - Raiders
Προβολές: 27588

·  - Fish Money
Προβολές: 25430

·  - Uphill Rush
Προβολές: 25229

·  - Call of Atlantis
Προβολές: 24851

·  - Mahjongg Artifact  2
Προβολές: 24344

·  - Cradle of Persia
Προβολές: 24098


Περισσότερα Παιχνίδια

Νέα Website
· 1: Ελληνικός Σύλλογος Προστασίας Ιπποειδών
· 2: Το Σωματείο «ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΟΡΑΜΑ ΕΛΠΙΔΑΣ»
· 3: TechPassion Service
· 4: Anelia Fashion Shop
· 5: Service Now Athens
· 6: H ΑΕΛΙΑ
· 7: Ο Σύλλογος Εθελοντικής Προσφοράς και Στήριξης «Ορίζοντας»
· 8: Το MDA Ελλάς
· 9: Το Κέντρο Αγάπης Ελευσίνας
· 10: ECHOART

Στηρίζουμε ...


Όλα τα λογότυπα και τα εμπορικά σήματα σε αυτήν την περιοχή είναι ιδιοκτησία του αντίστοιχου ιδιοκτήτη τους. © 2002 - 2020 neo.gr
Δεν φέρουμε καμία ευθύνη για το περιεχόμενο άλλων Web site που συνδέονται έμμεσα ή άμεσα με το Δικτυακό μας τόπο.
Χρόνος Δημιουργίας Σελίδας: 0.45 Δευτερόλεπτα