Καλωσήλθατε στο  www.neo.gr
Δημοσιεύστε τον ισολογισμό σας στο internet
Αναζήτηση


Κατάλογος
Γενικά
Κεντρική
Μηχανή Αναζήτησης
Ενημέρωση
Διασκέδαση
Επικοινωνία Μελών
Υπηρεσίες Μελών
neo.gr
Για Παιδιά
Γράψε και συ

To site της εβδομάδας
Αντιμετώπιση Παιδικού Τραύματος

www.pedtrauma.gr


www.pedtrauma.gr

Η “Αντιμετώπιση Παιδικού Τραύματος” έχει ως σκοπό την μείωση των παιδικών ατυχημάτων, την άμεση και σωστή αντιμετώπιση των παιδικών τραυματισμών και την αναβάθμιση της νοσηλείας των παιδιών στη χώρα μας.
Βάσει των ετήσιων στατιστικών στοιχείων που λαμβάνουμε από τα Νοσοκομεία και Κέντρα Υγείας που εξοπλίζουμε, από το 2010 μέχρι σήμερα έχουν επωφεληθεί από το έργο του Σωματείου πάνω από 1.070.000 παιδιά ...


         ... συνέχεια

Νέο της ημέρας
Η πιο δημοφιλής είδηση της ημέρας είναι

KPMG: Back to School με νέα σχολικά είδη για τα γενναία παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ

Ενδιαφέροντα site

Δημοσιεύστε τον ισολογισμό σας στο internet

Διαφημιστείτε Εδώ

Ανέκδοτα


Νεότερα

 1: Το πρόβατο

 2: Μια γυναίκα γέννησε το παιδί της

 3: Ο νέος χρόνος

 4: Η δίκη των Χριστουγέννων

 5: Βιβλίο χωρίς υπόθεση

 6: Τα δώρα του Αη Βασίλη

 7: Μύγα

 8: H πρωτεύουσα της Ελλάδας

 9: H κοσμογυρισμένη ξανθιά

 10: Κλήση


Δημοφιλή

 1: Η γυναίκα του ναυτικού

 2: Το πούλησες το αμάξι σου;

 3: Πάλι καλά

 4: Το γράμμα

 5: Αγορές

 6: Τόπος εκτέλεσης

 7: Οι ψείρες!

 8: Μεταφορά νερού

 9: Ερχομαι....!!!

 10: Ποιο είναι πιο μακριά;

Περισσότερα

Βρές το Ταίρι σου
GENTMAN
GENTMAN

Τελευταίες 10 Αγγελίες
· 1: Επαγγελματικός κατ...
· 2: Διαδικτυακή προβολ...
· 3: Επαγγελματικός κατ...
· 4: Ψηφιακές εκτυπώσει...
· 5: ΑΙΓΙΟ ΠΑΛΑΙΑ ΔΙΟΔΙ...
· 6: Επαγγελματικός κατ...
· 7: Επαγγελματικός κατ...
· 8: Επαγγελματικός κατ...
· 9: Επαγγελματικός κατ...
· 10: Επαγγελματικός κατ...

Τελευταία 10 άρθρα
· KPMG: Back to School με νέα σχολικά είδη για τα γενναία παιδιά της ΕΛΕΠΑΠ
· Νέο πρόγραμμα nrg OnTheGo
· Il Trovatore - το νέο ιταλικό εστιατόριο στο Παλαιό Φάληρο
· K by Dolce&Gabbana
· Νέο Suzuki Swift Hybrid
· Primetime Emmy Awards 2020: Θρίαμβος του ΗΒΟ
· Αντιμετώπιση Παιδικού Τραύματος
· School Time, Care Time
· NEA LIMITED EDITION FITNESS® Ruby Chocolate!
· Προσφορά ειδικά για φοιτητές από τη Nova

[ Περισσότερα Αρθρα ]

Χρήσιμα!

Διαβάστε...

Το Μωρό της ημέρας
Το Μωρό της ημέρας
Το Μωρό της ημέρας

Με 1 κλικ...
Εφημερίες Φαρμακείων Αττικής
Χρυσός Οδηγός
Τηλεφωνικός Κατάλογος
Ταχυδρομικοί κώδικες
Συνάλλαγμα
Χρηματιστήριο
Κίνηση Αθήνας
Ο καιρός

Προβολή σελίδων
Προβλήθηκαν
891828955
από 1 Νοεμβρίου 2002

Mailing List
Mailing List News
Εγγραφείτε τώρα
για να ενημερώνεστε


 
Ημερήσιο Ωροσκόπιο

Προβλέπουν τα άστρα για σήμερα
27 - 9 - 2020

Κριός

 Κριός

(21 Μαρτίου - 20 Απριλίου)

Ζώδιo της Φωτιάς

Η Σελήνη από τους Ιχθύες, ο Ήλιος, ο Ερμής και ο Κρόνος απέναντί σας έρχονται για να σας αφυπνίσουν όσο αναφορά το χώρο που δίνεται στους άλλους και στον εαυτό σας να εκφραστούν. Είναι μια καλή μέρα για να έρθετε σε επαφή με κόσμο, να μεταδώσετε γλυκομίλητα τα συναισθήματα σας, φεύγοντας από το ‘’εγώ’’ που πολλές φορές σας βασανίζει και σας οδηγεί στη μοναξιά. Με την βοήθεια του Ουρανού από το ζώδιο σας οπλιστείτε με την δύναμη της αλήθειας και φωτίστε με καθαρότητα και διαύγεια τόσο το δρόμο τον δικό σας όσο και των άλλων. Να είστε σίγουροι ότι θα κερδίσετε το περιβάλλον σας με τον ισχυρό μαγνητισμό σας, την ευφυΐα και την πνευματική διάσταση που αντιλαμβάνεστε τις καταστάσεις σήμερα, αρκεί να αποφύγετε εκρήξεις οργής και παιδικού θυμού και αυτό λόγο της έντονης συναισθηματικής φόρτισης που θα νιώθετε.

Τα χαρακτηριστικά του Κριού
Ταύρος

(21 Απριλίου - 20 Μαίου)

Ζώδιo της Γης

Ο Άρης απέναντί σας και η Σελήνη από τους Ιχθύες σας προτρέπουν να είστε γεμάτοι συναισθήματα τα οποία καλό θα ήταν να τα εκφράσετε υγιώς και με ενήλικο τρόπο. Διοχετεύστε λοιπόν την ενέργεια σας εκφράζοντας τον ερωτισμό σας, συζητώντας σε βάθος θέματα σχέσεων και συνεργασιών που σας απασχολούν. Η Αφροδίτη από τον Λέοντα σε δύσκολη όψη, σας δείχνει ότι ανισορροπία έχετε διαμορφώσει σε αυτά που δίνετε και παίρνετε όσο αναφορά την συντροφικότητα, την αγάπη και την χαρά που αξίζετε να πάρετε από αυτόν τον κόσμο. Μια καλή μέρα για να χαλαρώσετε με τα αγαπημένα σας πρόσωπα ακούγοντας μουσική, ζωγραφίζοντας χωρίς καταχρήσεις αλκοόλ και ουσιών.

 Ταύρος

Τα χαρακτηριστικά του Ταύρου
Δίδυμοι

 Δίδυμοι

(21 Μαίου - 21 Ιουνίου)

Ζώδιo του Αέρα

Ο Δίας εξακολουθεί να είναι στο ζώδιο σας και να σας χαρίζει δώρα σε όλους τους τομείς, να επεκτείνει ότι βρίσκει μπροστά του χωρίς καμιά ηθική διάσταση καλό θα ήταν να θυμάστε. Παράλληλα η θετική όψη του με τον Ερμή, σας προτρέπει να είστε ιδιαίτερα αποδεκτοί από το περιβάλλον σας, γλυκομίλητοι, επικοινωνιακοί και να μαγεύετε τα πλήθη με την ευθύτητα του λόγου σας. Προσπαθήστε με την είσοδο της Σελήνης από τους Ιχθύες σήμερα να μην έλξετε την χάωση σε πολλούς τομείς της ζωής σας, αλλά αντίθετα να εστιάσετε μέσα σας, στα συναισθήματα σας δίνοντας βαρύτητα στα μηνύματα της ψυχής σας.

Τα χαρακτηριστικά του Διδύμου
Καρκίνος

(22 Ιουνίου - 22 Ιουλίου)

Ζώδιo του Νερού

Η Σελήνη από τους Ιχθύες και ο Ήλιος, Ερμής, Κρόνος από τον Ζυγό σας φέρνουν σε επαφή με θέματα σχέσεων, συνεργασιών και βγάζουν στην επιφάνεια οτιδήποτε μπλοκάρει την ομαλή λειτουργία τους. Τα συναισθήματα σας θα είναι διάχυτα, αλλά αυτό που είναι βασικό να αποσαφηνίσετε είναι τι είναι αυτό που τελικά χρειάζεται να αλλάξετε, καθώς ο Ουρανός από τον Κριό μιλάει για αλήθειες που πρέπει εσείς πρώτοι να ομολογήσετε στον εαυτό σας. Τολμήστε με την βοήθεια του Πλούτωνα απέναντί σας να ξεριζώσετε όποια κυτταρική μνήμη δυσλειτουργεί και να την επανεντάξετε όπως οι συνθήκες της ψυχής σας το απαιτούν.

 Καρκίνος

Τα χαρακτηριστικά του Καρκίνου
Λέων

 Λέων

(23 Ιουλίου - 23 Αυγούστου)

Ζώδιo της Φωτιάς

Η Αφροδίτη εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιο σας και να σας χαρίζει αρμονία, απόλαυση, την ικανότητα σας να δίνετε και να παίρνετε, έτσι ώστε να είστε γεμάτοι ενέργεια. Εκμεταλλευτείτε θετικά την ευκαιρία που σας δίνετε, έτσι ώστε να χαρείτε, να διασκεδάσετε, να ερωτευτείτε και να εξελιχθείτε μέσα από αυτή την διαδικασία. Η Σελήνη από τους Ιχθύες και ο Άρης από τον Σκορπιό, σας προτρέπουν να μπείτε σε βαθιά συναισθηματικά μονοπάτια, να αντιληφθείτε τις εσωτερικές συγκρούσεις που γίνονται μέσα σας και να δράσετε ανάλογα, ώστε να ανοιχτούν οι κλειστοί δρόμοι που υπάρχουν στη ζωή σας, σε επίπεδο σχέσεων, σε οικονομικούς τομείς, στον επαγγελματικό σας περιβάλλον.

Τα χαρακτηριστικά του Λέοντα
Παρθένος

(24 Αυγούστου - 22 Σεπτεμβρίου)

Ζώδιo της Γης

Η Σελήνη σήμερα απέναντί σας, μαζί με τον Ποσειδώνα και τον Χείρωνα εξιδανικεύουν καταστάσεις, πρόσωπα και χαώνουν τον τρόπο που σκέφτεστε και ενεργείτε. Ίσως αυτός ο αποσυντονισμός να είναι απαραίτητος για να διαμορφωθεί μια νέα τάξη πραγμάτων μέσα σας και να καταφέρετε να προσεγγίσετε αυτό που πραγματικά ψάχνετε σε τομείς όπως τα προσωπικά σας και τα επαγγελματικά σας. Δώστε χώρο να ακούσετε τους γύρω σας και μην είστε στενά προσανατολισμένοι στα παλιά πιστεύω σας που σας έχουν καθηλώσει δημιουργώντας σας αδιέξοδα. Αρπάξτε την ευκαιρία με τον Άρη στο Σκορπιό και δράστε μεθοδευμένα και γιατί όχι υπόγεια μέχρι να βεβαιωθείτε ότι η στρατηγική των σκέψεων σας θα έχει επιτυχία.

 Παρθένος

Τα χαρακτηριστικά της Παρθένου
Ζυγός

 Ζυγός

(23 Σεπτεμβρίου - 22 Οκτωβρίου)

Ζώδιo του Αέρα

Ο Ήλιος, ο Ερμής και ο Κρόνος στο ζώδιο σας και ο Δίας σε ευνοϊκή όψη σας προτρέπουν να πάρετε μαθήματα σχέσεων, προσωπικών και επαγγελματικών, να αναδείξετε την προσωπικότητα σας επικοινωνώντας με γλυκύτητα την δική σας βιωματική ιστορία με πρόσωπα που έχετε εμπιστοσύνη. Ο Ουρανός απέναντί σας και η Σελήνη από τους Ιχθύες βγάζουν στο φως διαστρεβλωμένες περιοχές της συνείδησης σας, αχανείς αντιλήψεις σε λογικό και συναισθηματικό επίπεδο που καλό θα ήταν να μην τις παραβλέψετε, αλλά να δώσετε την πρέπουσα σημασία, αν θέλετε να εξελίξετε τον εαυτό σας σε ένα ανώτερο επίπεδο, να ισορροπήσετε ανάμεσα σε αυτά που δίνετε και σε αυτά που παίρνετε. Ιδιαίτερη προσοχή σήμερα σε προβλήματα που μπορεί να παρουσιαστούν με άντρες εξουσίας, με το κατεστημένο ή με την ιεραρχία σε οποιαδήποτε μορφή της.

Τα χαρακτηριστικά του Ζυγού
Σκορπιός

(23 Οκτωβρίου - 22 Νοεμβρίου)

Ζώδιo του Νερού

Ο Άρης εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιο σας και να κάνει ευνοϊκή όψη με την Σελήνη από τους Ιχθύες και δυσαρμονική με την Αφροδίτη από τον Λέοντα. Προσοχή λοιπόν σε ρήξεις που μπορεί να προέλθουν από αλαζονικές συμπεριφορές και μπορούν εύκολα να οδηγήσουν σε θυμό, πόνο και τεράστια ψυχική σκληρότητα. Προσπαθήστε να διοχετεύσετε την ενέργεια σας στην ερωτική σας διάθεση, εκφράζοντας ανεμπόδιστα το πάθος και την σεξουαλικότητα σας. Αποφύγετε εντάσεις με άτομα, ανταγωνισμούς, προκλητικές βίαιες και αλόγιστες συμπεριφορές. Βρείτε χρόνο σήμερα ώστε να εκφράσετε με ειλικρίνεια τα συναισθήματα σας στα αγαπημένα σας πρόσωπα, χαρίζοντας τους μια μαγική βραδιά σαν τα παραμύθια.

 Σκορπιός

Τα χαρακτηριστικά του Σκορπιού
Τοξότης

 Τοξότης

(23 Νοεμβρίου - 21 Δεκεμβρίου)

Ζώδιo της Φωτιάς

Ο Δίας εξακολουθεί να είναι απέναντί σας και να προσφέρει αλόγιστα δώρα σε πολλούς τομείς για αυτό φροντίστε να είστε ανοιχτοί για να τα λάβετε. Η Σελήνη, ο Ποσειδώνας και ο Χείρωνας από τους Ιχθύες εφιστούν την προσοχή σε πλάνες, ψευδαισθήσεις και επιρρέπεια σε καταχρήσεις όπως το αλκοόλ. Μπερδεμένες και χαοτικές περιοχές του εαυτού σας σήμερα ενδεχομένως να σας προκαλέσουν ανασφάλεια, γιαυτό φροντίστε να οργανώσετε με λογική τις σκέψεις σας κάνοντας με συνέπεια και πειθαρχία τις εκκαθαρίσεις που εσείς είστε έτοιμοι σε αυτή την φάση. Η υλοποίηση των στόχων σας είναι πολύ κοντά στο να επιτευχθούν αρκεί να επιτρέψετε να έρθουν τα ικανά άτομα δίπλα σας να σας βοηθήσουν.

Τα χαρακτηριστικά του Τοξότη
Αιγόκερος

(22 Δεκεμβρίου - 19 Ιανουαρίου)

Ζώδιo της Γης

Ο Ερμής από τον Ζυγό θα επιτρέψει να μπορέσετε να εφαρμόσετε με διπλωματία και αρμονία την στρατηγική που θέλετε, ώστε να πετύχετε τους στόχους σας, αρκεί να είστε προσεκτικοί σε λάθος συμπεριφορές σας. Με την βοήθεια και του Άρη από το Σκορπιό η ένταση στο τρόπο που θα επικοινωνείτε με τους γύρω σας θα είναι τόσο αποτελεσματική όπου θα αναδείξει το εσωτερικό σας πάθος και την διαχυτικότητα σας άπλετα. Μείνετε εστιασμένοι στα συναισθήματα σας καθώς η Σελήνη είναι στους Ιχθύες και να είστε σίγουροι ότι τα μηνύματα σας θα είναι πιο εύκολο να τα αντιληφθούν οι άλλοι σε προσωπικό και σε επαγγελματικό επίπεδο.

 Αιγόκερος

Τα χαρακτηριστικά του Αιγόκερου
Υδροχόος

 Υδροχόος

(20 Ιανουαρίου - 19 Φεβρουαρίου)

Ζώδιo του Αέρα

Η Αφροδίτη απέναντί σας εξακολουθεί και χαρίζει στην καθημερινότητα σας χαρά, απόλαυση, φλερτ και σας αναζωογονεί γυρίζοντας μια άλλη σελίδα στη ζωή σας. Ναι είναι αλήθεια ότι τα χρειάζεστε όλα αυτά και μάλιστα με πολύ καλή οργάνωση για να έχουν την προϋπόθεση να αγγίξουν την ευτυχία. Ο Δίας από τους Διδύμους σας τα δίνει άφθονα τα δώρα, ο Κρόνος από το Ζυγό από την άλλη σας μαθαίνει πως πρέπει να τα διαχειριστείτε. Μην χάσετε την ευκαιρία να μετατρέψετε την πορεία σας και με την βοήθεια της Σελήνης από τους Ιχθύες σε ροή αγάπης προς τον εαυτό σας πρώτα απ’όλα και έπειτα στους γύρω σας.

Τα χαρακτηριστικά του Υδροχόου
Ιχθείς

(20 Φεβρουαρίου - 20 Μαρτίου)

Ζώδιo του Νερού

Η Σελήνη στο ζώδιο σας σήμερα σας κάνει ιδιαίτερα συναισθηματικούς, ευαίσθητους και χαόνει τον τρόπο που σκέφτεστε θολώνοντας τα νερά της λογικής σας. Παράλληλα ο Άρης από τον Σκορπιό σας βοηθά να ισορροπήσετε και να εστιάσετε σε ανοιχτούς δρόμους αγάπης προς τον εαυτό σας και τα αγαπημένα σας πρόσωπα. Φροντίστε να διοχετεύσετε την έντονη ενέργεια της σημερινής μέρας δημιουργικά, επικοινωνώντας αυτά που νιώθετε με πρόσωπα που εμπιστεύεστε και εκφράστε με έντονο αλλά ενήλικο τρόπο τον πόνο, τον θυμό, την αγανάκτηση σας σε οτιδήποτε σας έχει κουράσει. Μια βόλτα στη θάλασσα ή σε μια έκθεση ζωγραφικής θα βοηθούσε και θα ανατροφοδοτούσε την ψυχή σας.

 Ιχθείς

Τα χαρακτηριστικά του Ιχθύ


Στο καθημερινό ωροσκόπιο γίνεται ανάλυση των δώδεκα ζωδίων. Ζώδιο έχει επικρατήσει να λέγεται η θέση του Ήλιου κατά την ημέρα της γέννησής μας. Είμαι Ζυγός για παράδειγμα, σημαίνει ότι την ημέρα που γεννήθηκα (24/09 έως 23/10) , ο ένας από τους δέκα πλανήτες του προσωπικού ωροσκοπίου, συγκεκριμένα ο Ήλιος, βρισκόταν στο ζώδιο του Ζυγού.

Επειδή ο Ήλιος είναι ένα ουράνιο σώμα που εύκολα παρακολουθείται η κίνησή του, σε αντίθεση με τους υπόλοιπους εννέα πλανήτες ενός ωροσκοπίου, έχει επικρατήσει εσφαλμένα η άποψη ότι είναι και το ζώδιο μας. Στην πραγματικότητα, μπορεί ο Ήλιος του συγκεκριμένου ωροσκόπιου να βρίσκεται στον Ζυγό, αλλά η Αφροδίτη στο ζώδιο του Ταύρου, ο Ερμής στην Παρθένο, ο ’ρης στον Αιγόκερω, ο ωροσκόπος στον Υδροχόο, κτλ. Το σωστό λοιπόν είναι να αντικαταστήσουμε τη φράση «το ζώδιό μου λέει..» με τη σωστή, που είναι: «η ανάλυση του προσωπικού μου ωροσκοπίου δείχνει�».

Ένας ευσυνείδητος και ικανός αστρολόγος πρέπει να μελετήσει προσεκτικά το κάθε προσωπικό ωροσκόπιο στο σύνολό του, αφού προηγουμένως του έχουμε δώσει ακριβή ημερομηνία, ώρα και τόπο γέννησης. Να ασχοληθεί με τις όψεις που κάνουν οι πλανήτες μεταξύ τους, την οικοθεσία τους , αλλά και τον κάθε πλανήτη ξεχωριστά, ώστε να είναι σε θέση να δώσει μια έγκυρη και εμπεριστατωμένη απάντηση.

Παρόλα αυτά, επειδή ο Ήλιος είναι ο βασικός πλανήτης της έκφρασης, χρωματίζει την συμπεριφορά μας στην καθημερινότητα με τις ιδιότητές του περισσότερο από τα άλλα ουράνια σώματα του ηλιακού συστήματος, ανάλογα με το ζώδιο στο οποίο βρίσκεται. Για τον λόγο αυτό, η παραπάνω ανάλυση καθημερινού ωροσκοπίου έχει νόημα και μπορεί να μας προσφέρει έναν γενικό μεν, ουσιαστικό δε τρόπο να διαχειριστούμε τα γεγονότα και τις καταστάσεις της κάθε ημέρας.Οι προβλέψεις ανανεώνονται καθημερινά.
Οι Προβλεψεις είναι μιά ευγενική προσφορά απο: Heliofoto

 
Πληροφορίες Μελών
 
Εγγραφή εδώ
Ξέχασα το Password

 
Μέλη:
Νέα Μέλη σήμερα: 0
Νέα Μέλη χθές: 0
Μέλη σε αναμονή: 1
Σύνολο Μελών: 32,270
Νεότερο μέλος: fidelitys

Περισσότεροι σε σύνδεση:
Επισκέπτες: 40,341
Μέλη: 132
Σύνολο: 40,473

Σε σύνδεση Τώρα:
Επισκέπτες: 10,819
Μέλη: 123
Κρυφοί: 3
Σύνολο: 10,942

Βρές το Ταίρι σου...
Φύλο:
Ηλικία: -->
Φώτο:

Προσθέστε ...
Get our toolbar!


Επιλεγμένα site

Website Μόνο 49 ?

Δημοσίευση ισολογισμών

chat


Ευχετήριες Κάρτες
Τελευταίες 10 σταλμένες Ευχετήριες Κάρτες
* 2020-09-27 11:10:09


* 2020-09-27 10:36:56


* 2020-09-23 08:36:01


* 2020-09-22 15:17:53


* 2020-09-17 12:55:58


* 2020-09-17 07:48:09


* 2020-09-16 12:01:50


* 2020-09-15 08:38:43


* 2020-09-15 08:06:10


* 2020-09-07 08:07:52


Περισσότερες Κάρτες

Δημοσκόπηση
Πόσο χρόνο καθημερινά είμαι συνδεδεμένος-η σε Κοινωνικά Δίκτυα

Σχεδόν καθόλου
Λίγα λεπτά
1 ώρα
2 έως 4 ώρες
4 έως 8 ώρες
8 έως 12 ώρες
Ατελείωτες ώρες
Σχεδόν πάντα
Όλες τις ώρεςΑποτελέσματα
Αλλες δημοσκοπήσεις

Αριθμός Ψήφων 312

Youtube
Τα 10 πιο πρόσφατα video


Πέννυ Μπαλτατζή - Εξωτικό ΧαρμάνιJoy To The World – PentatonixΜαριέττα Φαφούτη | Marietta Fafouti – LivingGadjo Dilo - Αλλα μου λεν τα μάτια σουMichael Bublé - Christmas (Baby Please Come HAir Supply - Winter WonderlandΠετάωRudolph The Red Nosed ReindeerRingo Starr: I Wanna Be Santa ClausDJ Snake - Taki Taki ft. Selena Gomez, Cardi B, OzΠληροφορίες:
Video: 3327
Κατηγορίες: 15
Επισκέψεις: 3374021
Ψήφοι: 9828

Κεντρική Youtube


Προτείνουμε ...

Διαφημιστείτε Εδώ

Προηγούμενα άρθρα
Πέμπτη, 10 Σεπτέμβριος
· Gucci Bloom Profumo di Fiori
Τετάρτη, 09 Σεπτέμβριος
· KLINEX «Καθαροί Ζούμε στο Σχολείο» - συνεργασία με το Δήμο Αθηναίων
Τρίτη, 08 Σεπτέμβριος
· Kappa x Tezenis - Η νέα sporty casual συνεργασία που θα λατρέψεις
Δευτέρα, 07 Σεπτέμβριος
· Κυριακάτικο Σχολείο Mεταναστών
Κυριακή, 06 Σεπτέμβριος
· Ο Μπραντ Πιτ αποκαλύπτει την Fleur de Miraval
Σάββατο, 05 Σεπτέμβριος
· Πέντε εποχικά φρούτα που πρέπει να βάλετε στο πιάτο
Παρασκευή, 04 Σεπτέμβριος
· Μια μεγάλη αγκαλιά για τα παιδιά από τη Henkel και τον ΑΒ Βασιλόπουλο
Πέμπτη, 03 Σεπτέμβριος
· Volkswagen ID.4, το αμιγώς ηλεκτρικό SUV
Τετάρτη, 02 Σεπτέμβριος
· Ο Σεπτέμβριος ξεκινά με aperitivo στο Let it Bee
Τρίτη, 01 Σεπτέμβριος
· Coco Mademoiselle L'Eau Privée

Παλαιότερα Αρθρα

Forums
Τελευταία 20 Μηνύματα στα Forums

Re: Ταξιδι στην Κρητη
Τελευταίο μήνυμα από chrisrizos στο Forum Αuto - moto στις: 15-04-2019 ώρα: 16:02:52

Η εμμονή της Τουρκίας στο Αιγαίο
Τελευταίο μήνυμα από katsiliotis στο Forum Πολιτική στις: 11-01-2019 ώρα: 20:33:03

Πίσω από το μύθο του ομοιδεάτη
Τελευταίο μήνυμα από katsiliotis στο Forum Κοινωνία στις: 09-01-2019 ώρα: 18:07:11

Η κόντρα με την Αλβανία
Τελευταίο μήνυμα από katsiliotis στο Forum Πολιτική στις: 08-01-2019 ώρα: 17:51:29

Ο ΠΑΟΚ της φετινής ντροπής
Τελευταίο μήνυμα από katsiliotis στο Forum Ποδόσφαιρο στις: 08-01-2019 ώρα: 17:50:29

Η εξόρμηση των Σκοπίων
Τελευταίο μήνυμα από katsiliotis στο Forum Πολιτική στις: 07-01-2019 ώρα: 18:43:48

Η αύξηση του κατώτατου μισθού
Τελευταίο μήνυμα από katsiliotis στο Forum Κοινωνία στις: 06-01-2019 ώρα: 17:43:03

Ανεγκέφαλοι
Τελευταίο μήνυμα από katsiliotis στο Forum Κοινωνία στις: 05-01-2019 ώρα: 18:34:56

Η επιμονή της Τουρκίας για την Δυτ.Θράκη
Τελευταίο μήνυμα από katsiliotis στο Forum Πολιτική στις: 04-01-2019 ώρα: 18:24:25

Η σοβαρότητα
Τελευταίο μήνυμα από katsiliotis στο Forum Κοινωνία στις: 03-01-2019 ώρα: 17:26:34

Γερμανική προειδοποίηση και απειλή
Τελευταίο μήνυμα από katsiliotis στο Forum Οικονομία στις: 02-01-2019 ώρα: 17:20:03

Η ελπίδα μας για το αλβανικό ζήτημα
Τελευταίο μήνυμα από katsiliotis στο Forum Πολιτική στις: 01-01-2019 ώρα: 17:53:54

Οι προσδοκίες των νέων για το νέο έτος
Τελευταίο μήνυμα από katsiliotis στο Forum Επικαιρότητα στις: 31-12-2018 ώρα: 17:58:29

Νέα έξαρση σκοπιανού σωβινισμού
Τελευταίο μήνυμα από katsiliotis στο Forum Πολιτική στις: 30-12-2018 ώρα: 17:33:47

Η τελευταία ελπίδα
Τελευταίο μήνυμα από katsiliotis στο Forum Οικονομία στις: 29-12-2018 ώρα: 18:05:43

`Υπουλα παρασκήνια στο κυπριακό
Τελευταίο μήνυμα από katsiliotis στο Forum Πολιτική στις: 28-12-2018 ώρα: 17:13:47

Τα κλειστά συμβόλαια
Τελευταίο μήνυμα από katsiliotis στο Forum Οικονομία στις: 27-12-2018 ώρα: 18:03:54

Ο ευσεβής πόθος
Τελευταίο μήνυμα από katsiliotis στο Forum Οικονομία στις: 26-12-2018 ώρα: 17:56:34

Αλβανικοί τραμπουκισμοί
Τελευταίο μήνυμα από katsiliotis στο Forum Πολιτική στις: 25-12-2018 ώρα: 17:44:12

Μεγάλη μέριμνα
Τελευταίο μήνυμα από katsiliotis στο Forum Κοινωνία στις: 24-12-2018 ώρα: 17:50:35


[ Δείτε περισσότερα ]

Top Games
Τα 10 δημοφιλέστερα Παιχνίδια

·  - Age of Japan
Προβολές: 33463

·  - Legend Of Aladdin
Προβολές: 32729

·  - The Treasures Of Montezuma
Προβολές: 31728

·  - Deep Voyage 1
Προβολές: 28626

·  - Tom and Jerry in Refriger - Raiders
Προβολές: 27547

·  - Fish Money
Προβολές: 25377

·  - Uphill Rush
Προβολές: 25186

·  - Call of Atlantis
Προβολές: 24805

·  - Mahjongg Artifact  2
Προβολές: 24286

·  - Cradle of Persia
Προβολές: 24053


Περισσότερα Παιχνίδια

Νέα Website
· 1: ΕΛΑΙΟΧΡΩΜΑΤΙΣΜΟΙ-ΤΕΧΝΟΤΡΟΠΙΕΣ-ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΕΙΣ-ΜΟΝΩΣΕΙΣ
· 2: sport66
· 3: ΓΡΑΦΕΙΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΩΝ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ Ε.Ε.
· 4: Online Office
· 5: Tahipack Μηχανήματα Συσκευασίας
· 6: LasVegas.gr - Οδηγός online casino
· 7: H We4All
· 8: Ο Επιστημονικός Οργανισμός «Μαζί για την Εφηβική Υγεία»
· 9: Αντιμετώπιση Παιδικού Τραύματος
· 10: ΑΠΟΦΡΑΞΕΙΣ ΑΠΟΛΥΜΑΝΣΕΙΣ ΠΑΛΛΗΝΗ

Στηρίζουμε ...


Όλα τα λογότυπα και τα εμπορικά σήματα σε αυτήν την περιοχή είναι ιδιοκτησία του αντίστοιχου ιδιοκτήτη τους. © 2002 - 2020 neo.gr
Δεν φέρουμε καμία ευθύνη για το περιεχόμενο άλλων Web site που συνδέονται έμμεσα ή άμεσα με το Δικτυακό μας τόπο.
Χρόνος Δημιουργίας Σελίδας: 0.46 Δευτερόλεπτα