Καλωσήλθατε στο  www.neo.gr
Αναζήτηση


Κατάλογος
Γενικά
Κεντρική
Μηχανή Αναζήτησης
Ενημέρωση
Διασκέδαση
Shopping
Επικοινωνία Μελών
Υπηρεσίες Μελών
neo.gr
Για Παιδιά
Γράψε και συ

To site της εβδομάδας
Innovathens - Κόμβος Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας

www.innovathens.gr


www.innovathens.gr

Το INNOVATHENS, ο Κόμβος Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας της Τεχνόπολης Δήμου Αθηναίων, εγκαινιάστηκε το Μάιο του 2014.
Πρόκειται για μία σύμπραξη της Τεχνόπολης με τους Athens Σynergies, 6 συνδέσμους καινοτόμων επιχειρήσεων που εκπροσωπούν πάνω από 350 από τις πιο καινοτόμες και εξωστρεφείς επιχειρήσεις της Αθήνας, και στρατηγικό συνεργάτη τη Samsung Electronics Hellas, παγκοσμίως πρωτοπόρο εταιρεία στην ανάπτυξη προϊόντων υψηλής τεχνολογίας ...


         ... συνέχεια

Νέο της ημέρας
Η πιο δημοφιλής είδηση της ημέρας είναι

Νέο Hyundai Kona Electric

Ενδιαφέροντα site

Δημοσιεύστε τον ισολογισμό σας στο internet

Διαφημιστείτε Εδώ

Ανέκδοτα


Νεότερα

 1: Ο σεξολόγος

 2: Μέτρηση εξυπνάδας

 3: Τα κόκκινα μαλλιά

 4: Ο Πόντιος και το κουτάκι με τα σπίρτα

 5: Βουλευτές

 6: Σχολικος ερωτας!

 7: Ο λαγός και ο λύκος

 8: Οι Λαρισαίοι χωριάτες

 9: ....να πάρει

 10: 500γρ. φέτα...


Δημοφιλή

 1: Ποιοι ήταν οι Κύκλωπες

 2: Σκηνοθεσία

 3: Τι είναι;

 4: Πολλοί Αλβανοί

 5: Οδηγός

 6: δε μιλάς αγγλικά

 7: Κουστουμάκι

 8: Ηλεκτρολόγος και κουδούνι

 9: Η καραμπίνα...

 10: Μενού παρακαλώ !

Περισσότερα

Βρές το Ταίρι σου
laikorebetomang
laikorebetomang

Τελευταίες 10 Αγγελίες
· 1: ΕΝΟΙΚΙΑΣΗ ΕΠΑΓΓΕΛΜ...
· 2: www.astranet.gr
· 3: ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥ...
· 4: ΚΕΝΤΡΟ ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΑΣ...
· 5: Ενοικίαση διαμερίσ...
· 6: Βαλεντίνο Ρόσι T-S...
· 7: ΑΙΓΙΟ ΠΑΛΑΙΑ ΔΙΟΔΙ...
· 8: ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ-«Τακτοπ...
· 9: ΑΝΑΚΑΙΝΙΣΗ με Δ...
· 10: ΦΩΤΟΒΟΛΤΑΪΚΑ με NE...

Τελευταία 10 άρθρα
· Νέο Hyundai Kona Electric
· Θέατρο Παλλάς - Αναζητώντας τον Αττίκ
· Dolce Garden Eau de Parfum
· Ένα σοκολατένιο σεμινάριο ετοιμάζεται στην Luxor Patisserie
· Innovathens - Κόμβος Καινοτομίας και Επιχειρηματικότητας
· Η Ευρωπαϊκή Λιμενική Βιομηχανία δίνει ραντεβού στη Χίο
· The Coffee Show
· «Παράξενο Ζευγάρι» στο Θέατρο ΖΙΝΑ
· Το νέο Fiat 500X Mirror με τον πιο πλούσιο εξοπλισμό
· “Viva la dolce vita” με τη συλλογή Spring in Capri της Bobbi Brown

[ Περισσότερα Αρθρα ]

Χρήσιμα!

Διαβάστε...

Το Μωρό της ημέρας
Το Μωρό της ημέρας
Το Μωρό της ημέρας

Με 1 κλικ...
Εφημερίες Φαρμακείων Αττικής
Χρυσός Οδηγός
Τηλεφωνικός Κατάλογος
Ταχυδρομικοί κώδικες
Συνάλλαγμα
Χρηματιστήριο
Κίνηση Αθήνας
Ο καιρός

Προβολή σελίδων
Προβλήθηκαν
859866298
από 1 Νοεμβρίου 2002

Mailing List
Mailing List News
Εγγραφείτε τώρα
για να ενημερώνεστε


 
www.neo.gr: Δελτία Τύπου

Αναζήτηση σε αυτό το Θέμα:   
[ Κεντρική | Επιλέξτε νέο Θέμα ]

Δελτία Τύπου Δελτία Τύπου: Η Ευρωπαϊκή Λιμενική Βιομηχανία δίνει ραντεβού στη Χίο
Δημοσιεύθηκε από minos την Κυριακή, 15 Απρίλιος στις 00:05:00 EEST

Η πρωτοβουλία του Πανεπιστημίου Αιγαίου να φιλοξενήσει τη διεθνή συνάντηση για το μέλλον της Ευρωπαϊκής Λιμενικής Πολιτικής, το διήμερο 28-29 Ιουνίου, συγκεντρώνει τα βλέμματα των Ευρωπαϊκών λιμένων, των εκπροσώπων τους και της ακαδημαϊκής κοινότητας.

Εκατό και πλέον εκπρόσωποι των σημαντικότερων λιμενικών ενώσεων της Ευρώπης, διεθνών οργανισμών αλλά και της Ελληνικής λιμενικής βιομηχανίας αναμένεται να συγκεντρωθούν στην Χίο το διήμερο 28-29 Ιουνίου 2018, για να συζητήσουν το μέλλον της Ευρωπαϊκής Λιμενικής Πολιτικής.

Το Τμήμα Ναυτιλίας και Επιχειρηματικών Υπηρεσιών του Πανεπιστημίου Αιγαίου γιορτάζει τα 15 χρόνια της δράσης Jean Monnet «Ευρωπαϊκή Λιμενική Πολιτική» διοργανώνοντας, σε συνεργασία με τη διαδικτυακή Πρωτοβουλία PortEconomics.eu , το Ευρωπαϊκό Συμπόσιο με θέμα τις εξελίξεις στην Ευρωπαϊκή Λιμενική Πολιτική. Στόχος του Συμποσίου είναι η ανταλλαγή προτάσεων, ιδεών και καλών πρακτικών, προκειμένου να αποτιμηθεί η υφιστάμενη πρόοδος και να αξιολογηθεί η μελλοντική προοπτική των Ευρωπαϊκών πρωτοβουλιών για τους λιμένες.


(...συνέχεια | 3909 bytes | Δελτία Τύπου | Βαθμολογία 0)

Δελτία Τύπου Δελτία Τύπου: Events Expo 2018: Εκδηλώσου στην Ελλάδα
Δημοσιεύθηκε από christina την Τρίτη, 10 Απρίλιος στις 00:05:00 EEST

Το Events EXPO 2018 και καλεί όλους τους επαγγελματίες περιφερειακά των εκδηλώσεων για να δημιουργήσει διασυνδέσεις, με σκοπό την βελτίωση της εμπειρίας του κοινού.

Στα χρόνια της κρίσης, η λύση είναι μία. Να βαδίσουμε όλοι μαζί στο μέλλον. Μέσα από πλαίσιο συνέργειας, καινοτομίας και ευγενούς συν-ανταγωνισμού. Αυτές τις αξίες πρεσβεύει το Events EXPO 2018 και καλεί όλους τους επαγγελματίες περιφερειακά των εκδηλώσεων για να δημιουργήσει διασυνδέσεις, με σκοπό την βελτίωση της εμπειρίας του κοινού.

Δύο γεμάτες ημέρες αφιερωμένες στους επαγγελματίες περιφερειακά των εκδηλώσεων και στις σχετικές με τον κλάδο επιχειρήσεις. Θα εκπλαγείτε αν αναλογιστείτε πόσοι πολλοί και διαφορετικοί κλάδοι συνδέονται με την διοργάνωση εκδηλώσεων στην Ελλάδα. Ενδεικτικά ας αναφερθούν οι ακόλουθοι:


(...συνέχεια | 3058 bytes | Δελτία Τύπου | Βαθμολογία 0)

Δελτία Τύπου Δελτία Τύπου: Το IN-EDIT Festival επιστρέφει στη Θεσσαλονίκη
Δημοσιεύθηκε από f1 την Σάββατο, 07 Απρίλιος στις 00:05:00 EEST

Από τις 18 μέχρι τις 22 Απριλίου, για 5 ημέρες, οι 2 σημαντικότερες κινηματογραφικές αίθουσες της πόλης, Ολύμπιον και Παύλος Ζάννας, γίνονται το σημείο συνάντησης όσων αγαπούν την μουσική και τον κινηματογράφο, και φιλοξενούν το IN-EDIT, το μεγαλύτερο φεστιβάλ μουσικού ντοκιμαντέρ.

Πριν 15 χρόνια διοργανώθηκε για πρώτη φορά στη Βαρκελώνη ένα φεστιβάλ που σκοπό είχε να αναδείξει ένα κινηματογραφικό είδος που το ευρύ κοινό αγνοούσε: το μουσικό ντοκιμαντέρ. Πριν 5 χρόνια, και έχοντας ταξιδέψει σε δεκάδες πόλεις του κόσμου, ήρθε για πρώτη φορά στη Θεσσαλονίκη για να παρουσιάσει στο κοινό της πόλης μερικές από τις σπουδαιότερες μουσικές ιστορίες.

Φέτος, γιορτάζει τα 15 του χρόνια και λίγο πριν προσγειωθεί για πρώτη φορά στο Άμστερνταμ, το IN-EDIT, το μεγαλύτερο φεστιβάλ μουσικού ντοκιμαντέρ στον κόσμο, επιστρέφει σε μία από τις αγαπημένες του πόλεις με ένα πρόγραμμα συναρπαστικό, τόσο μέσα, όσο και έξω από τις κινηματογραφικές αίθουσες.


(...συνέχεια | 2565 bytes | Δελτία Τύπου | Βαθμολογία 0)

Δελτία Τύπου Δελτία Τύπου: Πασχαλινά bazaars από «ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ»
Δημοσιεύθηκε από marag την Παρασκευή, 30 Μάρτιος στις 00:05:00 EEST

«Το Χαμόγελο του Παιδιού», και φέτος το Πάσχα, προσκαλεί όλους τους μικρούς και μεγάλους φίλους του να επισκεφτούν τα πασχαλινά bazaars που διοργανώνει σε πολλές περιοχές στην Ελλάδα και να στηρίξουν τις δράσεις και το έργο του Οργανισμού.

Μικροί και μεγάλοι, μπορούν να κάνουν τις πασχαλινές αγορές τους σε προσιτές τιμές και να χαρίσουν χαμόγελα τόσο στους φίλους και την οικογένειά τους όσο και στα παιδιά που στηρίζει ο οργανισμός «Το Χαμόγελο του Παιδιού»!

Στα πασχαλινά bazaars θα βρείτε χειροποίητες πασχαλινές λαμπάδες και πασχαλινές κατασκευές, δώρα για μικρούς και μεγάλους που δημιούργησαν οι εργαζόμενοι και οι εθελοντές των Εθελοντικών Δημιουργικών Εργαστηρίων του οργανισμού για τη στήριξη των χιλιάδων παιδιών που μας έχουν ανάγκη!

Κι αν δεν βρεθείτε σε κάποιο από τα πασχαλινά bazaars, μπορείτε να βρείτε όλα τα πασχαλινά είδη καθώς και τα είδη του Οργανισμού στο e-shop https://www.hamogelo.gr/gr/el/eshop/paschalina/


(...συνέχεια | 3085 bytes | Δελτία Τύπου | Βαθμολογία 0)

Δελτία Τύπου Δελτία Τύπου: «Τόποι αναφοράς. Από τη Συλλογή της Τράπεζας της Ελλάδος»
Δημοσιεύθηκε από asimina την Σάββατο, 24 Μάρτιος στις 23:05:00 EET

Με αφορμή τη συμπλήρωση ενενήντα ετών από την ίδρυση της Τράπεζας της Ελλάδος, το Κέντρο Πολιτισμού, Έρευνας και Τεκμηρίωσης της Τράπεζας παρουσιάζει, έπειτα από δεκαπέντε χρόνια, μία νέα έκθεση επιλεγμένων έργων από τη Συλλογή έργων τέχνης της Τράπεζας της Ελλάδος.

Η έκθεση με τίτλο «Τόποι αναφοράς. Από τη Συλλογή της Τράπεζας της Ελλάδος», που εγκαινιάστηκε από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλο, άνοιξε τις πύλες της για το κοινό στο Μουσείο Μπενάκη (Πειραιώς 138, Αθήνα), και θα διαρκέσει έως τις 20 Μαΐου.

Η έκθεση βασίζεται στον κορμό της Συλλογής, η οποία έχει διαμορφωθεί με επιλογές από την απαρχή της νεοελληνικής τέχνης, έτσι όπως αυτή θεμελιώνεται με την ίδρυση του νέου ελληνικού κράτους, και με τον συστηματικό εμπλουτισμό της με έργα ενός ευρέος φάσματος της νεοελληνικής ζωγραφικής έως τη σύγχρονη εποχή.

Η Συλλογή αριθμεί περίπου 3.000 έργα, κυρίως παραστατικής ζωγραφικής, χαρακτικής καθώς και μικρό αριθμό γλυπτών, που αναδεικνύουν πτυχές της νεοελληνικής τέχνης, από τα μέσα του 19ου αιώνα έως σήμερα και η έκθεση έχει στόχο να την αναδείξει ως έναν «τόπο αναφοράς» έργων τέχνης που επιχειρούν να αποκρυπτογραφήσουν και να διατυπώσουν διαχρονικά όψεις της ελληνικής πολιτισμικής ταυτότητας.


(...συνέχεια | 3922 bytes | Δελτία Τύπου | Βαθμολογία 0)

Δελτία Τύπου Δελτία Τύπου: Πασχαλινό bazaar της Straycare!
Δημοσιεύθηκε από nikgt την Πέμπτη, 22 Μάρτιος στις 23:05:00 EET

Άνοιξη: Λουλούδια, ήλιος, Πάσχα, κουνελάκια, αυγουλάκια.. ΣΚΥΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΓΑΤΑΚΙΑ!
Αυτά είναι τα βασικά συστατικά της Άνοιξης, με μια βασική παράλειψη: Το Πασχαλινό Bazaar της Straycare.gr Αδέσποτη Φροντίδα!

Στις 31 Μαρτίου & 1 Απριλίου από τις 12:00 έως τις 19:00 θα σας περιμένουν οι εθελοντές του σωματείου παρέα με τα αγαπημένα μας αδεσποτάκια στο ΚΑΦΕ Μηχανική Καλλιέργεια ( Θηβών 245, έναντι Village Park ) για μία ακόμα υπέροχη εκδήλωση!

Σκέφτεστε να υιοθετήσετε ή να φιλοξενήσετε; Σκέφτεστε να γίνετε εθελοντής; Ψάχνετε μοναδικά δωράκια και λαμπάδες για το Πάσχα;
Το bazaar μας είναι η τέλεια ευκαιρία για όλα αυτά!

Εθελοντές θα βρίσκονται στο χώρο όλες τις ώρες για να σας ενημερώσουν για το έργο μας και τον εθελοντισμό ενώ φυσικά θα μπορέσετε να γνωρίσετε τους σταρ της ημέρας, τα αδεσποτάκια που φροντίζει το σωματείο!

Στο bazaar μας θα βρείτε:
Λαμπάδες, πασχαλινά προϊόντα, μπλούζες-αναπτήρες-κούπες-χειροποίητα μπρελόκ -τσάντες πλάτης-μαγνητάκια -mousepad straycare.gr, χειροποίητα διακοσμητικά αντικείμενα, γούρια, αξεσουάρ, μικροαντικείμενα, βιβλία κ.α.


(...συνέχεια | 2235 bytes | Δελτία Τύπου | Βαθμολογία 0)

Δελτία Τύπου Δελτία Τύπου: Πασχαλινό bazaar Αγάπης
Δημοσιεύθηκε από artemis την Δευτέρα, 19 Μάρτιος στις 23:05:00 EET

Το Σωματείο ΑμεΑ Ο "Σωτήρ" με χαρά σας προσκαλεί στο πασχαλινό bazaar Αγάπης που διοργανώνει την Παρασκευή 30, το Σάββατο 31 Μαρτίου & την Κυριακή 1 Απριλίου 2018 σε μία από τις εκπαιδευτικές δομές του στο "Δέντρο της Ζωής" Πολυκλείτου Ρέγκου 17 (Ν.Παραλία Θεσσαλονίκης).

Σε ένα κλίμα αγάπης και θαλπωρής, θα περιμένουμε από τις 10.00 το πρωί έως τις 9.00 το βράδυ τους συμπολίτες μας για να γνωριστούμε και να τους ενημερώσουμε για το έργο και τις δράσεις του "Σωτήρ".

Επίσης θα δοθεί η ευκαιρία σε όποιον επιθυμεί να επιλέξει δώρα για τα αγαπημένα του πρόσωπα ανάμεσα σε μια μεγάλη ποικιλία από λαμπάδες και διαφόρων ειδών χειροτεχνήματα που με πολλή φαντασία και φροντίδα επιμελήθηκαν τα παιδιά με την καθοδήγηση των εκπαιδευτών του Φορέα.

Παράλληλα με τις προτάσεις μας για πασχαλινά δώρα,θα υπάρχει το απόγευμα του Σαββάτου εργαστήρι εκπαιδευτικής κουζίνας παρασκευής νηστίσιμων εδεσμάτων και εργαστήρι κατασκευής κοσμήματος για μικρούς και μεγάλους.


(...συνέχεια | 1386 bytes | Δελτία Τύπου | Βαθμολογία 0)

Δελτία Τύπου Δελτία Τύπου: Athens Animfest
Δημοσιεύθηκε από escape την Τρίτη, 13 Μάρτιος στις 23:05:00 EET

To 13ο Athens Animfest αρχίζει την ερχόμενη Πέμπτη και τελειώνει την Κυριακή 18 του μηνός στο Ρομάντσο και σε άλλους χώρους. Περισσότερες από 350 ταινίες animation μικρού μήκους από την Ελλάδα και άλλες 51 χώρες, φτιαγμένες με κάθε είδους υλικό, τεχνική και τεχνοτροπία είναι διαθέσιμες στους Αθηναίους κινηματογραφόφιλους. Όλες οι εκδηλώσεις είναι με δωρεάν είσοδο.

Φετινός τιμώμενος καλλιτέχνης είναι ο Rony Oren από το Ισραήλ ενώ τιμητικά αφιερώματα θα γίνουν στην Πολωνία και τις άλλες χώρες του Βίζεγκραντ. Θα πραγματοποιηθεί ακόμη έκθεση των φοιτητών του Εργαστηρίου Χαρακτικής και Animation, της Ανωτάτης Σχολής Καλών Τεχνών (Καθηγητής: Μιχάλης Αρφαράς) αλλά και προβολές για μαθητές Α/θμιας, Β/θμιας Εκπαίδευσης, και για παιδιά μεταναστών και προσφύγων.

Η φετινή διοργάνωση σε αριθμούς
Σύνολο Ταινιών: 418
Συνολική διάρκεια προβολών: 50 ώρες
Μικρού Μήκους Διαγωνιζόμενες: 227
Σπουδαστικές Διαγωνιζόμενες: 68
Ελληνικές Διαγωνιζόμενες: 14
Πειραματικές Διαγωνιζόμενες: 20
Αριθμός συμμετεχόντων χωρών: 52

Χώροι διεξαγωγής του φεστιβάλ: 9


(...συνέχεια | 3883 bytes | Δελτία Τύπου | Βαθμολογία 0)

Δελτία Τύπου Δελτία Τύπου: 60 καλλιτέχνες προσφέρουν έργα τους για τους Γιατρούς Χωρίς Σύνορα
Δημοσιεύθηκε από filos την Παρασκευή, 09 Μάρτιος στις 23:05:00 EET

Η Αλέξια Σερέζη της γκαλερί Αργώ, θέλοντας να στηρίξει το έργο των Γιατρών Χωρίς Σύνορα, διοργανώνει ομαδική έκθεση ζωγραφικής, γλυπτικής, χαρακτικής, κεραμικής και φωτογραφίας, κάτω από το γενικό τίτλο «60 καλλιτέχνες προσφέρουν έργα τους για τους Γιατρούς Χωρίς Σύνορα»

Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί στη Γκαλερί Αργώ (Νεοφύτου Δούκα 5, Κολωνάκι) και οι καλλιτέχνες θα εκθέσουν αφιλοκερδώς τα έργα τους, τα οποία θα διατίθενται σε προσιτές τιμές λόγω του ανθρωπιστικού χαρακτήρα της έκθεσης. Όλα τα έσοδα θα δοθούν για την υποστήριξη των προγραμμάτων των Γιατρών Χωρίς Σύνορα.

Τα εγκαίνια θα πραγματοποιηθούν την Τρίτη 13 Μαρτίου στις 19.00 και θα είναι ανοικτά για το κοινό.

«Είναι μεγάλη μας τιμή που η Γκαλερί Αργώ και 60 καλλιτέχνες στηρίζουν με την πρωτοβουλία τους αυτή το έργο μας. Είναι πολύ σημαντικό για εμάς να βλέπουμε την τέχνη να γίνεται αρωγός μας» σημειώνει ο Ηλίας Παυλόπουλος, Γενικός Διευθυντής των Γιατρών Χωρίς Σύνορα. «Η τέχνη και ο ανθρωπισμός είναι έννοιες που συμβαδίζουν, επαναπροσδιορίζουν τις σκέψεις μας και αναγεννούν την ελπίδα».


(...συνέχεια | 3345 bytes | Δελτία Τύπου | Βαθμολογία 0)

Δελτία Τύπου Δελτία Τύπου: 5ο Συνέδριο SOLUTIONS
Δημοσιεύθηκε από konstantinos την Σάββατο, 03 Μάρτιος στις 23:05:00 EET

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος το Supply Chain Institute διοργανώνει το 5ο συνέδριο της σειράς SOLUTIONS, των πλέον εδραιωμένων συνεδρίων της αγοράς των Logistics, με την επιστημονική συνεργασία της PLANNING. Το συνέδριο πραγματοποιείται με τη θεσμική υποστήριξη του ΣΕΒ και τελεί υπό την αιγίδα των EEL, ΕΕΔΕ, ΠΕΕΔ και ΣΥΝΔΔΕL .

Τα συνέδρια της σειράς SOLUTIONS δίνουν τεχνικές λύσεις και αξιόπιστες /αξιοποιήσιμες εφαρμογές για την αποτελεσματική αντιμετώπιση σύγχρονων θεμάτων που επηρεάζουν την καθημερινή λειτουργία της εφοδιαστικής αλυσίδας κάθε επιχείρησης και οργανισμού. Τα θέματα που απασχολούν τα συνέδρια διαφέρουν κάθε φορά εφόσον το ευρύτερο οικονομικό και θεσμικό περιβάλλον μεταβάλλεται δημιουργώντας νέες προκλήσεις, ευκαιρίες αλλά και κινδύνους, τους οποίους αναλύει και παρουσιάζει, δια στόματος διευθυντικών στελεχών της αγοράς με βαθιά τεχνογνωσία. Βασιζόμενο πλέον σε εμπειρία περισσότερων από 10 ετών, το Ινστιτούτο Εφοδιαστικής Αλυσίδας ανέλυσε φέτος το συνολικό περιβάλλον της αγοράς Logistics και τα αποτελέσματά αυτής της ανάλυσης θα παρουσιαστούν στο συνέδριο SOLUTIONS V.

Η βασική θεματολογία του συνεδρίου χωρίζεται σε πέντε πυλώνες. Κατά τη διάρκεια της πρώτης ενότητας, η οποία είναι προσανατολισμένη στην PEST ανάλυση, οι ομιλητές θα αναφερθούν στις πρόσφατες σημαντικές αλλαγές νομικού και θεσμικού περιβάλλοντος των εμπορευματικών μεταφορών και της αποθήκευσης.


(...συνέχεια | 4517 bytes | Δελτία Τύπου | Βαθμολογία 0)

Δελτία Τύπου Δελτία Τύπου: To ELECTRIC NIGHTS επιστρέφει για 6η χρονιά στην Αθήνα
Δημοσιεύθηκε από minos την Σάββατο, 24 Φεβρουάριος στις 23:05:00 EET

To ELECTRIC NIGHTS, το καινοτόμο φεστιβάλ ζωντανής ηλεκτρονικής μουσικής αφιερωμένο στην τέχνη και την τεχνολογία του ήχου, επιστρέφει για 6η χρονιά στην Αθήνα από την καλλιτεχνική ομάδα MEDEA ELECTRONIQUE. Την Παρασκευή 2 Μαρτίου και το Σάββατο 2 Μαρτίου παρουσιάζονται στη σκηνή του BOOZE (Κολοκοτρώνη 57, Αθήνα) οι νέες δυναμικές παρουσίες της ηλεκτρονικής σκηνής από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Ένα φεστιβάλ-πλατφόρμα για τη σύγχρονη έρευνα και την τεχνολογία του ήχου και της μουσικής. Καλλιτέχνες με διαφορετικές καταβολές συμπράττουν και παρουσιάζουν το οπτικοακουστικό τους αλφάβητο, με ενοποιητικό στοιχείο τη διάθεση για αυτοσχεδιασμό και πειραματισμό, διευρύνοντας έτσι τα όρια της τέχνης και της μουσικής.

Στη φετινή έκδοση του ELECTRIC NIGHTS παρουσιάζονται κυρίως συμπράξεις καλλιτεχνών, αλλά και σόλο, στον αυτοσχεδιασμό, το live coding, την οπτικοακοακουστική συνομιλία, με ντραμς, κιθάρες, αλλά και modulars και αισθητήρες. Μινιμαλιστικές συνθέσεις, μελωδικά μοτίβα, noise drones, έτσι που να γίνεται λόγος για ηχητικά γλυπτά, για την υλικότητα του ήχου που κατοικεί τον χώρο, και προκαλεί τον συνήθη τρόπο ακρόασης διαμορφώνοντας τον homo audiens της νέας εποχής.


(...συνέχεια | 2201 bytes | Δελτία Τύπου | Βαθμολογία 0)

Δελτία Τύπου Δελτία Τύπου: Η ΟΚ! Anytime Markets απέσπασε Χρυσό Βραβείο στα Responsible Business Awards
Δημοσιεύθηκε από aris την Τρίτη, 20 Φεβρουάριος στις 23:05:00 EET

Η ενέργεια της ΟΚ! Anytime Markets «Ζωγραφίζοντας Σχολικά Κτίρια Ομορφαίνουμε τις γειτονιές μας» απέσπασε Χρυσό Βραβείο στα φετινά Responsible Business Awards 2018. Η καμπάνια social media που επικοινώνησε την ενέργεια εταιρικής κοινωνικής υπευθυνότητας βραβεύτηκε στην κατηγορία “Ενεργοποίηση & Δέσμευση Ενδιαφερόμενων Μερών” για τα απτά και μετρήσιμα αποτελέσματα που παρουσίασε.

Η ενέργεια «Ζωγραφίζοντας Σχολικά Κτίρια Ομορφαίνουμε τις γειτονιές μας» αποτελεί μία συνεργασία της ΟΚ! Anytime Markets με την καλλιτεχνική ομάδα Urban Act και μετρά 4 δημιουργικά χρόνια με 8 επιτυχημένες δράσεις του προγράμματος που μεταμόρφωσε σχολικά κτίρια στις γειτονιές της Αθήνας. Η πρωτοβουλία τελεί υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας και του Δήμων Αθηναίων και με τη συμμετοχή της Διεύθυνσης και των Συλλόγων Γονέων των σχολείων που συμμετείχαν στο πρόγραμμα.


(...συνέχεια | 2386 bytes | Δελτία Τύπου | Βαθμολογία 0)

Δελτία Τύπου Δελτία Τύπου: Ημερίδα “Εμπειρία - Δύναμη - Ελπίδα”
Δημοσιεύθηκε από christina την Παρασκευή, 16 Φεβρουάριος στις 23:05:00 EET

Στις 25 Φεβρουαρίου διοργανώνεται ημερίδα στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων με θέμα “Εμπειρία - Δύναμη - Ελπίδα” στην οποία μέλη των ΑΑ θα μοιραστούν πως κατάφεραν μέσα από το Πρόγραμμα των ΑΑ να σταματήσουν να πίνουν και να έχουν μια καλή και ποιοτική ζωή.

Στην ημερίδα θα μιλήσουν και γατροί με κλινική εμπειρία επί του αλκοολισμού οι οποίοι θα αναφερθούν σε αυτή και στο πως λειτούργησε το Α.Α. στην ανάρρωση των ασθενών τους.

Οι αλκοολικοί Ανώνυμοι ιδρύθηκαν το 1935 από δύο αλκοολικούς οι οποίοι διαπίστωσαν ότι μοιραζόμενοι μεταξύ τους την εμπειρία, την δύναμη και την ελπίδα μπόρεσαν να μείνουν καθαροί. Αυτή την εμπειρία την μετέφεραν και σε άλλους που έπασχαν από αλκοολισμό με αποτέλεσμα, σιγά σιγά να αναπτύσονται οι πρώτες ομάδες ΑΑ, αρχικά στην Αμερική και σύντομα να αρχίσουν να επεκτείνονται και σε άλλες χώρες.


(...συνέχεια | 3509 bytes | Δελτία Τύπου | Βαθμολογία 0)

Δελτία Τύπου Δελτία Τύπου: ΑΛΦΑ Weiss: Έφερε τα «πάνω-κάτω» και στα Worldstar Winners 2018
Δημοσιεύθηκε από artemis την Τρίτη, 13 Φεβρουάριος στις 23:05:00 EET

Διπλή διάκριση απέσπασε η νέα συσκευασία της ΑΛΦΑ Weiss, αυτή την φορά στα βραβεία Worldstar Winners 2018 του World Packaging Organisation. Το κουτί των 500ml, που έφερε την καινοτομία στην απόλαυση με το «τέλειο σερβίρισμα», βραβεύθηκε στην κατηγορία Worldstar Winners 2018 - Beverages category, ενώ βρίσκεται στην τριάδα των finalist στην κατηγορία Marketing. Για το δεύτερο, τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν τον ερχόμενο Μάιο.

Ανάμεσα σε 318 υποψηφιότητες από 38 συνολικά χώρες, το ανάποδο κουτί της ΑΛΦΑ Weiss προκάλεσε αίσθηση με τον ανατρεπτικό σχεδιασμό του και την πρωτοπορία του. Ένα άλλο στοιχείο που κέντρισε το ενδιαφέρον των κριτών ήταν το γεγονός πως η σχεδιαστική ιδέα βασίζεται στη διαδικασία σερβιρίσματος που χρειάζεται να ακολουθήσει κάποιος για την μπύρα Weiss. Έτσι, για να απολαύσει κανείς την ΑΛΦΑ Weiss από κουτί, χρειάζεται απλώς να αναποδογυρίσει το κουτί για να ζωντανεύσει τη μαγιά!

Το World Packaging Organisation ιδρύθηκε το 1968 στο Τόκιο από μία ομάδα ειδικών του χώρου και η συμβολή του στον κλάδο είναι πολυεπίπεδη.


(...συνέχεια | 1389 bytes | Δελτία Τύπου | Βαθμολογία 0)

Δελτία Τύπου Δελτία Τύπου: Άγιος Βαλεντίνος στα Γατίδης Fresh!
Δημοσιεύθηκε από christina την Σάββατο, 10 Φεβρουάριος στις 23:05:00 EET

Φέτος, στα καταστήματα Γατίδης Fresh μετράμε αντίστροφα μέχρι την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου στις 14 Φεβρουαρίου διαθέτοντας τα «γλυκά αγάπης» τα οποία έχουμε δημιουργήσει αποκλειστικά για τους «ερωτευμένους» πελάτες μας.

Τα «γλυκά αγάπης» αποτελούν μία ιδιαίτερη πρόταση από τα Γατίδης Fresh, αφού κάθε γλυκό κρύβει και ένα πρωτότυπο ερωτικό μήνυμα το οποίο ο καθένας μας έχει τη δυνατότητα να προσφέρει στο ταίρι του και παράλληλα να δηλώσει συμμετοχή στο μεγάλο διαγωνισμό για να κερδίσει μετά από κλήρωση ρομαντικό δείπνο για δύο, σε Θεσσαλονίκη, Σέρρες και Δράμα. (Δύο τυχερά ζευγάρια για κάθε πόλη)

Έχετε τη δυνατότητα να διεκδικήσετε το έπαθλο της ενέργειας σε κάθε πόλη με παραπάνω από μία συμμετοχές στην κλήρωση -που θα πραγματοποιηθεί στις 15.2.2018 στα γραφεία της εταιρίας μας- αφού η αγορά κάθε «γλυκού αγάπης» κρύβει και μία συμμετοχή.

Όσα περισσότερα «γλυκά αγάπης» προσφέρετε, τόσες περισσότερες συμμετοχές εξασφαλίζετε!


(...συνέχεια | 3723 bytes | Δελτία Τύπου | Βαθμολογία 0)

 
Πληροφορίες Μελών
 
Εγγραφή εδώ
Ξέχασα το Password

 
Μέλη:
Νέα Μέλη σήμερα: 0
Νέα Μέλη χθές: 0
Μέλη σε αναμονή: 2
Σύνολο Μελών: 31,894
Νεότερο μέλος: tomysh

Περισσότεροι σε σύνδεση:
Επισκέπτες: 10,987
Μέλη: 50
Σύνολο: 11,037

Σε σύνδεση Τώρα:
Επισκέπτες: 6,325
Μέλη: 126
Κρυφοί: 3
Σύνολο: 6,451

Βρές το Ταίρι σου...
Φύλο:
Ηλικία: -->
Φώτο:

Προσθέστε ...
Get our toolbar!


Επιλεγμένα site

Website Μόνο 49 ?

Δημοσίευση ισολογισμών

chat


Ευχετήριες Κάρτες
Τελευταίες 10 σταλμένες Ευχετήριες Κάρτες
* 2018-04-20 14:50:36


* 2018-04-20 14:43:14


* 2018-04-20 14:24:48


* 2018-04-20 14:16:40


* 2018-04-19 10:07:17


* 2018-04-18 14:36:07


* 2018-04-17 23:12:37


* 2018-04-13 00:53:59


* 2018-04-12 14:29:07


* 2018-04-12 13:26:00


Περισσότερες Κάρτες

Δημοσκόπηση
Πόσο χρόνο καθημερινά είμαι συνδεδεμένος-η σε Κοινωνικά Δίκτυα

Σχεδόν καθόλου
Λίγα λεπτά
1 ώρα
2 έως 4 ώρες
4 έως 8 ώρες
8 έως 12 ώρες
Ατελείωτες ώρες
Σχεδόν πάντα
Όλες τις ώρεςΑποτελέσματα
Αλλες δημοσκοπήσεις

Αριθμός Ψήφων 139

Youtube
Τα 10 πιο πρόσφατα video


Νίκος Παπάζογλου - ΣτιγμέςΓιατί Έχω Εσένα - Γιάννης ΠλούταρχοςKINGS & Χρήστος Μενιδιάτης - Σε ΠερίμεναΝατάσα Θεοδωρίδου & Κωνσταντίνος Αργυρός - Λάθος ΜΝίκος Οικονομόπουλος - Παρακάλα Να ΠεθάνωΕλεωνόρα Ζουγανέλη - Ως Κι Οι ΘάλασσεςΒασιλική Νταντά - Μαζί ΤηςΧειμωνανθός - Χαρούλης ΓιάννηςΜαρίνα Σάττι - ΜΑΝΤΙΣΣΑΈλενα Παπαρίζου - Αν Με Δεις Να ΚλαίωΠληροφορίες:
Video: 3241
Κατηγορίες: 15
Επισκέψεις: 3204484
Ψήφοι: 9683

Κεντρική Youtube


Προτείνουμε ...

Διαφημιστείτε Εδώ

Προηγούμενα άρθρα
Κυριακή, 04 Φεβρουάριος
· Ξεκίνησε το Dine Athens Restaurant Week
Παρασκευή, 02 Φεβρουάριος
· RetailBusiness Awards 2017-Τελετή Απονομής των βραβείων
Παρασκευή, 19 Ιανουάριος
· ΕΑΠ: Νέα, πρωτοποριακά προγράμματα μεταπτυχιακών σπουδών
Σάββατο, 13 Ιανουάριος
· Όλες οι γεύσεις της Ελλάδας στην 5η ΕΞΠΟΤΡΟΦ
Κυριακή, 07 Ιανουάριος
· 21ο Συμπόσιο Ανθρώπινου Δυναμικού «Digital HR»
Τρίτη, 02 Ιανουάριος
· Spread the joy of Christmas – Στο Mediterranean Cosmos
Πέμπτη, 21 Δεκέμβριος
· Νέο Ψηφιακό Πλανητάριο - αγαπημένος χριστουγεννιάτικος προορισμός
Κυριακή, 17 Δεκέμβριος
· Νέα προϊόντα από την Fytro!
Τρίτη, 12 Δεκέμβριος
· PayByBank: 3o βραβείο
Σάββατο, 09 Δεκέμβριος
· 14th Athens Digital Arts Festival | Παράταση Ανοιχτού Καλέσματος Συμμετοχής

Παλαιότερα Αρθρα

Forums
Τελευταία 20 Μηνύματα στα Forums

Η επιστροφή στο μεσαίωνα
Τελευταίο μήνυμα από katsiliotis στο Forum Κοινωνία στις: 18-04-2018 ώρα: 20:58:48

Το μυστικό της επιτυχίας
Τελευταίο μήνυμα από katsiliotis στο Forum Κοινωνία στις: 16-04-2018 ώρα: 20:49:38

Τουρκική επέμβαση στη Κύπρο
Τελευταίο μήνυμα από katsiliotis στο Forum Πολιτική στις: 16-04-2018 ώρα: 19:54:59

Γκόλ και θέαμα
Τελευταίο μήνυμα από katsiliotis στο Forum Ποδόσφαιρο στις: 16-04-2018 ώρα: 19:53:40

Το έγκλημα της Γερμανίας
Τελευταίο μήνυμα από katsiliotis στο Forum Κοινωνία στις: 11-04-2018 ώρα: 20:44:31

Χαμένη γενιά
Τελευταίο μήνυμα από katsiliotis στο Forum Κοινωνία στις: 09-04-2018 ώρα: 20:52:30

Η εμμονή των Σκοπιανών
Τελευταίο μήνυμα από katsiliotis στο Forum Πολιτική στις: 08-04-2018 ώρα: 20:10:15

Μεγάλη ατυχία
Τελευταίο μήνυμα από katsiliotis στο Forum Κοινωνία στις: 07-04-2018 ώρα: 20:34:23

Η επιμονή της Τουρκίας
Τελευταίο μήνυμα από katsiliotis στο Forum Πολιτική στις: 06-04-2018 ώρα: 20:23:50

Ο μεγάλος προβληματισμός
Τελευταίο μήνυμα από katsiliotis στο Forum Επικαιρότητα στις: 05-04-2018 ώρα: 21:16:01

Alban;ia k;ontra AOZ Ion;ioy
Τελευταίο μήνυμα από katsiliotis στο Forum Πολιτική στις: 04-04-2018 ώρα: 20:15:32

Η επαναφορά ενός αιτήματος
Τελευταίο μήνυμα από katsiliotis στο Forum Οικονομία στις: 01-04-2018 ώρα: 20:09:09

Ανάγκη απάντησης στους Σκοπιανούς
Τελευταίο μήνυμα από katsiliotis στο Forum Πολιτική στις: 31-03-2018 ώρα: 21:12:42

Νίκη συγκυρίας
Τελευταίο μήνυμα από katsiliotis στο Forum Ποδόσφαιρο στις: 31-03-2018 ώρα: 21:11:44

Η έξαρση της κατάθλιψης
Τελευταίο μήνυμα από katsiliotis στο Forum Κοινωνία στις: 28-03-2018 ώρα: 20:36:09

Τελευταία ευκαιρία
Τελευταίο μήνυμα από katsiliotis στο Forum Ποδόσφαιρο στις: 28-03-2018 ώρα: 20:34:32

Ο εξευτελισμός του `Ελληνα
Τελευταίο μήνυμα από katsiliotis στο Forum Κοινωνία στις: 26-03-2018 ώρα: 20:24:18

Τραγέλαφος στο μακεδονικό
Τελευταίο μήνυμα από katsiliotis στο Forum Πολιτική στις: 25-03-2018 ώρα: 20:52:31

Οικιακό πόθεν έσχες
Τελευταίο μήνυμα από katsiliotis στο Forum Κοινωνία στις: 24-03-2018 ώρα: 20:04:16

Τουρκική ήττα στη Κύπρο
Τελευταίο μήνυμα από katsiliotis στο Forum Πολιτική στις: 23-03-2018 ώρα: 19:59:53


[ Δείτε περισσότερα ]

Top Games
Τα 10 δημοφιλέστερα Παιχνίδια

·  - Age of Japan
Προβολές: 32401

·  - Legend Of Aladdin
Προβολές: 30485

·  - The Treasures Of Montezuma
Προβολές: 30414

·  - Deep Voyage 1
Προβολές: 27747

·  - Tom and Jerry in Refriger - Raiders
Προβολές: 26670

·  - Fish Money
Προβολές: 24471

·  - Uphill Rush
Προβολές: 24337

·  - Call of Atlantis
Προβολές: 24071

·  - Mahjongg Artifact  2
Προβολές: 23556

·  - Cradle of Persia
Προβολές: 23191


Περισσότερα Παιχνίδια

Νέα Website
· 1: NISI Πολυχώρος
· 2: The Drugstore
· 3: Χρώμα Run
· 4: THE FIRST TRAVEL FESTIVAL IN GREECE
· 5: Ανακτηση δεδομενων
· 6: Healthy Life Festival
· 7: ATHENS SCIENCE FESTIVAL
· 8: Γκαραζόπορτες και ρολά ασφαλείας | poulisdoors.gr
· 9: Farmamoo
· 10: ILIOSAK Solar Systems - Ηλιακοί θερμοσίφωνες

Στηρίζουμε ...


Όλα τα λογότυπα και τα εμπορικά σήματα σε αυτήν την περιοχή είναι ιδιοκτησία του αντίστοιχου ιδιοκτήτη τους. © 2002 - 2018 neo.gr
Δεν φέρουμε καμία ευθύνη για το περιεχόμενο άλλων Web site που συνδέονται έμμεσα ή άμεσα με το Δικτυακό μας τόπο.
Χρόνος Δημιουργίας Σελίδας: 0.41 Δευτερόλεπτα