Χριστουγεννιάτικο Bazaar
Ημερομηνία δημοσίευσης: Τρίτη, 14 Δεκέμβριος στις 23:10:00 EET
Θέμα: Δελτία Τύπου


Για την υποστήριξη θυμάτων κακοποίησης

Το Δίκτυο Γυναικών Ευρώπης, μη κυβερνητική οργάνωση για τα ανθρώπινα δικαιώματα και την ισότητα των δύο φύλων, λειτουργεί τη Γραμμή ΣΟΣ “Δίπλα σου” κατά της οικογενειακής βίας (800 11 88881 & 210 7786800) και τη Γραμμή ΣΟΣ κατά της σωματεμπορίας (800 11 14400 & 210 7704574).
Διοργανώνουμε Χριστουγεννιάτικο Bazaar για να μπορέσουμε να εξασφαλίσουμε έξοδα που αφορούν την άμεση στήριξη ατόμων που καλούν στις γραμμές ΣΟΣ.Σας προσκαλούμε στο Χριστουγεννιάτικο bazaar, που διοργανώνουμε στις 15-16 Δεκεμβρίου 2004 και ώρα 11π.μ. – 8 μ.μ. στην Γ’ Σεπτεμβρίου 110 ( αίθουσα πολιτιστικού συλλόγου ΟΤΕ) με πρωτότυπα και ιδιαίτερα αντικείμενα που μπορούν να γίνουν και χριστουγεννιάτικα δώρα σε φίλους και φίλες σας.

Τα έσοδα θα δοθούν για υποστήριξη θυμάτων κακοποίησης.

Για περαιτέρω πληροφορίες επικοινωνήστε με την γραμματεία μας (τηλ 210 7703043).

Σας περιμένουμε!

Το Ελληνικό Δίκτυο Γυναικών Ευρώπης (Δ.Γ.Ε.) είναι μία γυναικεία οργάνωση βάσης με εθελοντικό χαρακτήρα. Το Δίκτυο εργάζεται ώστε να συντονίσει και να εισαγάγει δράσεις γύρω απ’ τα θέματα που αφορούν τις γυναίκες στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Μέλη του Δικτύου είναι ομάδες γυναικών και οργανώσεις που λειτουργούν σε Ευρωπαϊκό επίπεδο και παίρνουν μέρος σε εκστρατείες που έχουν ως στόχο να επηρεάσουν την ευρωπαϊκή και εθνική πολιτική για τα θέματα ισότητας.

Στους στόχους του Δικτύου περιλαμβάνονται: ίσα δικαιώματα και ανθρώπινα δικαιώματα και για τα δύο φύλα, εστιάζοντας κυρίως στην προσωπική και οικονομική ανάπτυξη (ενδυνάμωση-συμμετοχή) των κοινωνικά αποκλεισμένων γυναικών. Το Δ.Γ.Ε. λειτουργεί σε τρία επίπεδα: πρόληψης μέσω της ευαισθητοποίησης και επιμόρφωσης, στήριξης θύματος κακοποίησης μέσω των γραμμών ΣΟΣ και τέλος προώθησης των θεσμών και της ανάπτυξης.
Το άρθρο αυτό δημοσιεύθηκε στο www.neo.gr
https://www.neo.gr

Μπορείτε να διαβάσετε αυτό το άρθρο στην παρακάτω διεύθυνση:
https://www.neo.gr/modules.php?name=News&file=article&sid=2739