Καλωσήλθατε στο  www.neo.gr
Δημοσιεύστε τον ισολογισμό σας στο internet
Αναζήτηση


Κατάλογος
Γενικά
Κεντρική
Μηχανή Αναζήτησης
Ενημέρωση
Διασκέδαση
Επικοινωνία Μελών
Υπηρεσίες Μελών
neo.gr
Για Παιδιά
Γράψε και συ

To site της εβδομάδας
H Ελληνική Εταιρεία Παιδιατρικής Αιματολογίας- Ογκολογίας (ΕΕΠΑΟ)

www.eepao.gr


eepao.gr

Στην ΕΕΠΑΟ συμμετέχουν όσοι ασχολούνται με τη φροντίδα παιδιών που πάσχουν από κακοήθη νοσήματα ή καλοήθη χρόνια αιματολογικά νοσήματα, όπως γιατροί, ερευνητές, νοσηλευτές και ψυχολόγοι.
Σκοπός της εταιρείας είναι η έρευνα για τη βελτίωση των μεθόδων διάγνωσης και θεραπείας, όπως και η καταγραφή των κακοήθων νοσημάτων της παιδικής ηλικίας ...


         ... συνέχεια

Νέο της ημέρας
Η πιο δημοφιλής είδηση της ημέρας είναι

Audi A6 και A7 με νέες εκδόσεις εξοπλισμού

Ενδιαφέροντα site

Δημοσιεύστε τον ισολογισμό σας στο internet

Διαφημιστείτε Εδώ

Ανέκδοτα


Νεότερα

 1: Το πρόβατο

 2: Μια γυναίκα γέννησε το παιδί της

 3: Ο νέος χρόνος

 4: Η δίκη των Χριστουγέννων

 5: Βιβλίο χωρίς υπόθεση

 6: Τα δώρα του Αη Βασίλη

 7: Μύγα

 8: H πρωτεύουσα της Ελλάδας

 9: H κοσμογυρισμένη ξανθιά

 10: Κλήση


Δημοφιλή

 1: Στον κουρέα...

 2: Σε άσκηση

 3: Έχουν φάει εκατομμύρια

 4: Ξεφυλλίζοντας τη βίβλο

 5: Ραδιοφωνικά κύματα

 6: Ο κερατούκλης

 7: Η ξανθιά και η ζώνη ασφαλείας

 8: Το μπιγιετάκι

 9: Πλατεία

 10: Ο νόμος της βαρύτητας

Περισσότερα

Βρές το Ταίρι σου
steven19832
steven19832

Τελευταίες 10 Αγγελίες
· 1: Μαθήματα Drums/Θεω...
· 2: ΣΕΛΙΝΟΥΝΤΑΣ ΑΙΓΙΟΥ...
· 3: ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΟΙΚΟΠΕΔΟ ...
· 4: ΕΝΟΙΚΙΑΖΕΤΑΙ ΚΟΜΒΟ...
· 5: ΠΑΡΑΘΑΛΑΣΣΙΟ ΟΙΚΟΠ...

Τελευταία 10 άρθρα
· Audi A6 και A7 με νέες εκδόσεις εξοπλισμού
· Athens Cocktail Festival 2023
· 3ο Φεστιβάλ Λυρικός Νότος
· H Ελληνική Εταιρεία Παιδιατρικής Αιματολογίας- Ογκολογίας (ΕΕΠΑΟ)
· #MINTOSPAS: μάχη για την προστασία του περιβάλλοντος
· Minoan Lines: Από την 1η Ιουνίου «σαλπάρουμε» για Κυκλάδες!
· MICHAEL KORS Gorgeous!
· Ηρθε το νέο Citroen C4 X
· Il Giardino Segreto στο ATRIUM του Alexander’s Lounge
· Protergia SpitiMou: Κοντά σας σε κάθε νέο ξεκίνημα

[ Περισσότερα Αρθρα ]

Χρήσιμα!

Διαβάστε...

Με 1 κλικ...
Εφημερίες Φαρμακείων Αττικής
Χρυσός Οδηγός
Τηλεφωνικός Κατάλογος
Ταχυδρομικοί κώδικες
Συνάλλαγμα
Χρηματιστήριο
Κίνηση Αθήνας
Ο καιρός

Προβολή σελίδων
Προβλήθηκαν
939107845
από 1 Νοεμβρίου 2002

Mailing List
Mailing List News
Εγγραφείτε τώρα
για να ενημερώνεστε


 
Ταξίδια - Τουρισμός Ταξίδια - Τουρισμός: Ο τουρισμός μας χτυπήθηκε από τουρ-κ-ισμό

Δημοσιεύθηκε από rospo την Τρίτη, 30 Νοέμβριος στις 23:15:00 EET

Στο φουλ της σεζόν όταν επιχειρηματίες στα νησιά μας απελπισμένοι έδιωχναν μύγες πολλοί ρωτούσαν που πήγαν οι τουρίστες. Μα φυσικά στην Τουρκία, στην Αίγυπτο, στην Κροατία και στη Μάλτα. Οι τουρίστες πηγαίνουν εκεί που κοιμούνται και τρώνε με τα λιγότερα λεφτά. Σιγά μην έρχονταν εδώ. Φαίνεται, μας έμαθαν πια. Εμείς έχουμε μείνει ακόμα στα χρόνια του «Λίγο κρασί, λίγο θάλασσα και τ΄ αγόρι μου» και γι αυτό ο τουρισμός μας μειώθηκε 8% στη χώρα μας και αυξήθηκε 52% στη γείτονα χώρα.Μια δεκαετία άντεξε ο τουρισμός μας στον σκληρό ανταγωνισμό από τους γείτονες μας. Από το 2003 στην Τουρκία η εικόνα άλλαξε. Προσελκύει περισσότερους τουρίστες από την Ελλάδα. Πολλοί συμπολίτες μας καθώς βλέπουν τη γειτονική μας χώρα να κάνει εντυπωσιακή πρεμιέρα προβληματίζονται. Και όταν ακούν εκτιμήσεις των ειδικών που προβλέπουν ότι θα κάνει πιο εντυπωσιακή πορεία στη συνέχεια, τους ζώνουν τα φίδια. Τι ακριβώς συμβαίνει; Η Ελλάδα έγινε πλέον κορεσμένος και κουρασμένος τουριστικός προορισμός; Ο κύκλος του τουριστικού μας προϊόντος έχει ολοκληρωθεί; Χάσαμε οριστικά την τουριστική μάχη με την Τουρκία;

Σύμφωνα με στοιχεία της Στατιστικής Υπηρεσίας το 1991 8.036.000 τουρίστες έφτασαν στην Ελλάδα από όλο τον κόσμο και με όλα τα μέσα. Την ίδια χρονιά η Τουρκία, που μόλις είχε κάνει τα πρώτα δειλά της βήματα στον τουρισμό, δέχτηκε 5.517.897 επισκέπτες. Για το 2003 η τουριστική κίνηση προς την Ελλάδα σημείωσε μικρή μείωση και έφτασε στα 13.900.000 επισκέπτες. Για τη γειτονική χώρα το 2003 ήταν χρονιά σταθμός, καθώς η Τουρκία με 14.029.000 επισκέπτες ξεπέρασε τον ελληνικό τουρισμό που ήδη είχε περάσει στο τούνελ της ύφεσης.

Ανάλογους ρυθμούς ανάπτυξης σημείωσε ο τουρισμός της Τουρκίας και στα έσοδα. Οι εισπράξεις στην Ελλάδα το 2003 ανήλθαν στα 9.460,1 εκατ. ευρώ, από τα 10.579,9 εκατ. που ήταν το 2002 και η Τουρκία το 2003 εισέπραξε 11.611,2 εκατ. ευρώ. Ήταν η πρώτη φορά που ξεπέρασε την Ελλάδα καταρρίπτοντας τον μύθο που ήθελε την Τουρκία ως προορισμό τουριστών χαμηλότερης εισοδηματικής στάθμης.

Πολλές φορές ο γράφων ταξίδεψε στην Τουρκία. Στους λίγους που δυσανασχετούν όταν διαβάζουν ρεπορτάζ με θέμα τα τουριστικά άλματα των γειτόνων μας (και άλλων ανταγωνιστών μας) οφείλω μία απάντηση: Ως ένα βαθμό είναι κατανοητή η ενόχλησή τους. Αλλά σε καμία περίπτωση δεν αναιρεί, ούτε μπορεί να μεταβάλλει τη δυσάρεστη για εμάς τους Έλληνες πραγματικότητα. Εμείς διαπιστώνουμε ότι η Τουρκία απάντησε ξεκάθαρα στο ερώτημα αν θέλει τουρισμό η όχι κι επίσης έχει βρει απαντήσεις και στο ερώτημα τι τουρισμό θέλει και πως θα τον έχει. Τα επίσημα στοιχεία αποδεικνύουν ότι στον τουρισμό μας προσπερνά. Αυτό για τους νοήμονες σημαίνει κάτι, ενώ ταυτόχρονα μας δείχνει και το δρόμο που πρέπει ν ακολουθήσουμε.

Στο φουλ της σεζόν όταν επιχειρηματίες στα νησιά μας απελπισμένοι έδιωχναν μύγες πολλοί ρωτούσαν που πήγαν οι τουρίστες. Μα φυσικά στην Τουρκία, στην Αίγυπτο, στην Κροατία και στη Μάλτα. Οι τουρίστες πηγαίνουν εκεί που κοιμούνται και τρώνε με τα λιγότερα λεφτά. Σιγά μην έρχονταν εδώ. Φαίνεται, μας έμαθαν πια. Εμείς έχουμε μείνει ακόμα στα χρόνια του «Λίγο κρασί, λίγο θάλασσα και τ΄ αγόρι μου» και γι αυτό ο τουρισμός μας μειώθηκε 8% στη χώρα μας και αυξήθηκε 52% στη γείτονα χώρα.

Εκείνο που είναι σίγουρο είναι ότι την ίδια στιγμή που η χώρα μας διέρχεται μια από τις σημαντικότερες κρίσεις στην ιστορία της η Τουρκία αντεπιτίθεται σε όλα τα επίπεδα με ένα οργανωμένο σχέδιο. Πολύς λόγος από πολλούς έγινε φέτος για τις ομολογουμένως εντυπωσιακές επιδόσεις της Τουρκίας στον τουρισμό. Το Τουρκικό Υπουργείο Τουρισμού διέγνωσε τις αδυναμίες της ελληνικής πλευράς, αλλά και τη δυναμική του τουρισμού ως οικονομική δραστηριότητα. Τι έκανε; Δημιούργησε ένα νέο τουριστικό προϊόν, το οποίο υποστήριξε σοβαρά με δικά της δίκτυα διανομής σε οργανωμένες αγορές. Σήμερα διαθέτει δικές της αεροπορικές εταιρίες και ελεγχόμενα τουριστικά γραφεία σε όλες τις μεγάλες αγορές.

Επίσης αξιοποιώντας στο έπακρο την τουρκική λίρα και το σταθερό επενδυτικό πλαίσιο προσέλκυσης κεφαλαίων έχει εκμηδενίσει μια σειρά από αρνητικές παραμέτρους. Έχει κατορθώσει όχι απλώς να αναγάγει τον τουρισμό της σε πρωτεύοντα τομέα, αλλά να του προσδώσει και μία αναπτυξιακή δυναμική τέτοιας προοπτικής που δύσκολα θα επιβραδυνθεί. Παράλληλα κάλυψε αρκετά κενά σε υποδομή και μηχανισμούς σε πολύ σύντομο χρονικό διάστημα. Οι επενδύσεις που υλοποιούνται τα τελευταία δύο χρόνια, τόσο σε υποδομές όσο και σε υπηρεσίες είναι από τις μεγαλύτερες στον τομέα του τουρισμού διεθνώς Αναφερόμαστε στο δίκτυο μαρίνων, τα συνεδριακά κέντρα, τα γήπεδα γκολφ. Συνεπώς η έκρηξη του τουρισμού της δεν είναι ένα παροδικό, ούτε συγκυριακό φαινόμενο. Οι Τούρκοι έθεσαν συγκεκριμένους στόχους, μεσοπρόθεσμους και μακροπρόθεσμους και κατέληξαν στα μέσα και τους τρόπους με τους οποίους θα τους πετύχουν.

Αντίθετα στη χώρα μας ακόμα δεν έχουμε αποφασίσει τι είδους τουρισμό θέλουμε. Ποιος όμως και πώς να το αποφασίσει όταν από το 1950 μέχρι σήμερα, μόνο από τον ΕΟΤ έχουν περάσει περίπου 40 γενικοί γραμματείς και πρόεδροι, ενώ ανά περιόδους ο Τουρισμός μεταφερόταν από υπουργείο σε υπουργείο, ανάλογα με τις επιθυμίες της εκάστοτε κυβέρνησης;

Ένα καίριο ερώτημα είναι πως την πάθαμε και κλυδωνίζεται το καράβι που λέγεται τουρισμός. Για να απαντήσουμε προτείνω να δούμε ολόγυρά μας και να ξεχωρίσουμε αυτούς που ασχολούνται με τα τουριστικά επαγγέλματα. Είναι σκληρό, αλλά ανάμεσα στους επαγγελματίες και τους σπουδαγμένους στα τουριστικά επαγγέλματα υπάρχουν αρκετοί άσχετοι, συμπαθείς κατά τα άλλα, αγρότες και κτηνοτρόφοι που αποφάσισαν να γίνουν σπεσιαλίστες στο χώρο των τουριστικών επιχειρήσεων. Μπήκαν στον τουρισμό ουρανοκατέβατοι νομίζοντας ότι μπορούν να θησαυρίσουν σε μία πενταετία εκμεταλλευόμενοι, για τέσσερις μήνες το χρόνο, τους τουρίστες. Έτσι ξαφνικά βρέθηκαν «ιδιοκτήτες μπαρ και ρεστοράν» κάτι απίθανοι άνθρωποι που την είδαν μαθητευόμενοι Ωνάσηδες και προσφέρουν ένα ποτό μπόμπα, λίγο τζατζίκι, λίγο κατεψυγμένο χταπόδι Ατλαντικού και για σπεσιαλιτέ αστακούς Αγγλίας με μακαρονάδα.

Κανένας αρμόδιος όταν άρχισε να εμφανίζεται το πρόβλημα δε νοιάστηκε. Κανένας δεν αναρωτήθηκε γιατί δεν πάνε να κάνουν διακοπές οι Έλληνες, αυτοί που ταξίδευαν οικογενειακώς τη δεκαετία του 85 και του 95. Αποδίδοντας την κακοδαιμονία αποκλειστικά στην οικονομική κρίση που βασανίζει πολλά νοικοκυριά περιφρόνησαν τον Έλληνα τουρίστα και τον εκμεταλλεύτηκαν. 30 ευρώ πληρώνουν οι ξένοι για τις διακοπές τους σ ένα ελληνικό θέρετρο και 300 εμείς οι ντόπιοι.

Ως πότε όμως θα μπορούσαν να μας κοροϊδεύουν; Κάποτε οι ιθαγενείς ξύπνησαν , είδαν τις διαφημίσεις και τις ελκυστικές τιμές της Τουρκίας, της Αιγύπτου, της Τυνησίας, της Ισπανίας, της Μάλτας και δοκίμασαν. Όσοι πήγαν γύρισαν με καλές εντυπώσεις. Μετέφεραν στους γνωστούς ότι σ αυτά τα μέρη υπολογίζουν τους Έλληνες κι αυτό ήταν όλο. Τώρα το μπαλάκι είναι στα χέρια των επιχειρηματιών μας, οι οποίοι θα πρέπει να ξέρουν ότι νόμοι της ελεύθερης οικονομίας λειτουργούν και στον τουρισμό.

Στη φωτογραφία μαρίνα σε τουρκικό λιμάνι. Έχετε δει πολλές τέτοιες μαρίνες στα ελληνικά νησιά;
Σύνταξη: Χρήστος Μυστιλιάδης
 
Σχετικοί Σύνδεσμοι
· Αναζήτηση στο θέμα: Ταξίδια - Τουρισμός
· Αναζήτηση σε όλα τα άρθρα


Το πιο δημοφιλές άρθρο στο θέμα Ταξίδια - Τουρισμός:
Κύθνος ... το χρυσαφί νησί του Αιόλου!


Αξιολόγηση άρθρου
Μέσος όρος βαθμολογίας: 0
Αριθμός Ψήφων: 0

Παρακαλώ αφιερώστε ένα δευτερόλεπτο για να βαθμολογήσετε αυτό το άρθρο:

Εξαιρετικό
Πολύ καλό
Καλό
Μέτριο
Κακό


Επιλογές

 Εκτύπωση άρθρου Εκτύπωση άρθρου


 
Πληροφορίες Μελών
 
Εγγραφή εδώ
Ξέχασα το Password

 
Μέλη:
Νέα Μέλη σήμερα: 0
Νέα Μέλη χθές: 0
Μέλη σε αναμονή: 1
Σύνολο Μελών: 32,392
Νεότερο μέλος: Chris1887

Περισσότεροι σε σύνδεση:
Επισκέπτες: 40,341
Μέλη: 132
Σύνολο: 40,473

Σε σύνδεση Τώρα:
Επισκέπτες: 6,027
Μέλη: 106
Σύνολο: 6,133

Βρές το Ταίρι σου...
Φύλο:
Ηλικία: -->
Φώτο:

Προσθέστε ...
Get our toolbar!


Επιλεγμένα site

Website Μόνο 49 ?

Δημοσίευση ισολογισμών

chat


Ευχετήριες Κάρτες
Τελευταίες 10 σταλμένες Ευχετήριες Κάρτες
* 2023-04-22 10:12:48


* 2023-04-18 12:29:57


* 2023-04-18 12:29:55


* 2023-04-16 10:11:36


* 2023-04-16 10:07:45


* 2023-04-16 10:06:22


* 2023-04-16 10:05:07


* 2023-04-16 10:04:34


* 2023-04-16 10:03:33


* 2023-04-16 10:02:47


Περισσότερες Κάρτες

Δημοσκόπηση
Θα κάνετε το εμβόλιο κατά του κορονοϊού Covid-19 ;

Ναί
Όχι
Δεν έχω αποφασίσει ακόμα ...Αποτελέσματα
Αλλες δημοσκοπήσεις

Αριθμός Ψήφων 221

Youtube
Τα 10 πιο πρόσφατα video


Πέννυ Μπαλτατζή - Εξωτικό ΧαρμάνιJoy To The World – PentatonixΜαριέττα Φαφούτη | Marietta Fafouti – LivingGadjo Dilo - Αλλα μου λεν τα μάτια σουMichael Bublé - Christmas (Baby Please Come HAir Supply - Winter WonderlandΠετάωRudolph The Red Nosed ReindeerRingo Starr: I Wanna Be Santa ClausDJ Snake - Taki Taki ft. Selena Gomez, Cardi B, OzΠληροφορίες:
Video: 3327
Κατηγορίες: 15
Επισκέψεις: 3600753
Ψήφοι: 9832

Κεντρική Youtube


Προτείνουμε ...

Διαφημιστείτε Εδώ

Προηγούμενα άρθρα
Τετάρτη, 24 Μάιος
· Summer Camp στην Τεχνόπολη από το Βιομηχανικό Μουσείο Φωταερίου
Τρίτη, 23 Μάιος
· Κοινωνικός Τουρισμός 2023
Δευτέρα, 22 Μάιος
· Το Πάρκο Αρπακτικών Ημερόβιων και Νυκτόβιων Πτηνών
Κυριακή, 21 Μάιος
· Ανανεωμένα προγράμματα κινητής Vodafone RED
Σάββατο, 20 Μάιος
· Ford Explorer
Παρασκευή, 19 Μάιος
· Νέα σειρά Terracotta του Οίκου GUERLAIN!
Πέμπτη, 18 Μάιος
· Το Rolex Arts Festival ολοκληρώνεται στο Μέγαρο
Τετάρτη, 17 Μάιος
· Τρεις διατροφικές συνήθειες που επιβραδύνουν τη γήρανση μετά τα 50
Τρίτη, 16 Μάιος
· Στυλ και άνεση στα νέα sloggi GO RIBBED
Δευτέρα, 15 Μάιος
· Το Φορητό Ψηφιακό Πλανητάριο Planetarium Οn Τhe Go

Παλαιότερα Αρθρα

Forums
Τελευταία 20 Μηνύματα στα Forums

Re: Ταξιδι στην Κρητη
Τελευταίο μήνυμα από chrisrizos στο Forum Αuto - moto στις: 15-04-2019 ώρα: 16:02:52

Η εμμονή της Τουρκίας στο Αιγαίο
Τελευταίο μήνυμα από katsiliotis στο Forum Πολιτική στις: 11-01-2019 ώρα: 20:33:03

Πίσω από το μύθο του ομοιδεάτη
Τελευταίο μήνυμα από katsiliotis στο Forum Κοινωνία στις: 09-01-2019 ώρα: 18:07:11

Η κόντρα με την Αλβανία
Τελευταίο μήνυμα από katsiliotis στο Forum Πολιτική στις: 08-01-2019 ώρα: 17:51:29

Ο ΠΑΟΚ της φετινής ντροπής
Τελευταίο μήνυμα από katsiliotis στο Forum Ποδόσφαιρο στις: 08-01-2019 ώρα: 17:50:29

Η εξόρμηση των Σκοπίων
Τελευταίο μήνυμα από katsiliotis στο Forum Πολιτική στις: 07-01-2019 ώρα: 18:43:48

Η αύξηση του κατώτατου μισθού
Τελευταίο μήνυμα από katsiliotis στο Forum Κοινωνία στις: 06-01-2019 ώρα: 17:43:03

Ανεγκέφαλοι
Τελευταίο μήνυμα από katsiliotis στο Forum Κοινωνία στις: 05-01-2019 ώρα: 18:34:56

Η επιμονή της Τουρκίας για την Δυτ.Θράκη
Τελευταίο μήνυμα από katsiliotis στο Forum Πολιτική στις: 04-01-2019 ώρα: 18:24:25

Η σοβαρότητα
Τελευταίο μήνυμα από katsiliotis στο Forum Κοινωνία στις: 03-01-2019 ώρα: 17:26:34

Γερμανική προειδοποίηση και απειλή
Τελευταίο μήνυμα από katsiliotis στο Forum Οικονομία στις: 02-01-2019 ώρα: 17:20:03

Η ελπίδα μας για το αλβανικό ζήτημα
Τελευταίο μήνυμα από katsiliotis στο Forum Πολιτική στις: 01-01-2019 ώρα: 17:53:54

Οι προσδοκίες των νέων για το νέο έτος
Τελευταίο μήνυμα από katsiliotis στο Forum Επικαιρότητα στις: 31-12-2018 ώρα: 17:58:29

Νέα έξαρση σκοπιανού σωβινισμού
Τελευταίο μήνυμα από katsiliotis στο Forum Πολιτική στις: 30-12-2018 ώρα: 17:33:47

Η τελευταία ελπίδα
Τελευταίο μήνυμα από katsiliotis στο Forum Οικονομία στις: 29-12-2018 ώρα: 18:05:43

`Υπουλα παρασκήνια στο κυπριακό
Τελευταίο μήνυμα από katsiliotis στο Forum Πολιτική στις: 28-12-2018 ώρα: 17:13:47

Τα κλειστά συμβόλαια
Τελευταίο μήνυμα από katsiliotis στο Forum Οικονομία στις: 27-12-2018 ώρα: 18:03:54

Ο ευσεβής πόθος
Τελευταίο μήνυμα από katsiliotis στο Forum Οικονομία στις: 26-12-2018 ώρα: 17:56:34

Αλβανικοί τραμπουκισμοί
Τελευταίο μήνυμα από katsiliotis στο Forum Πολιτική στις: 25-12-2018 ώρα: 17:44:12

Μεγάλη μέριμνα
Τελευταίο μήνυμα από katsiliotis στο Forum Κοινωνία στις: 24-12-2018 ώρα: 17:50:35


[ Δείτε περισσότερα ]

Top Games
Τα 10 δημοφιλέστερα Παιχνίδια

·  - Age of Japan
Προβολές: 34347

·  - Legend Of Aladdin
Προβολές: 33628

·  - The Treasures Of Montezuma
Προβολές: 32643

·  - Deep Voyage 1
Προβολές: 29467

·  - Tom and Jerry in Refriger - Raiders
Προβολές: 28351

·  - Fish Money
Προβολές: 26348

·  - Uphill Rush
Προβολές: 26010

·  - Call of Atlantis
Προβολές: 25601

·  - Mahjongg Artifact  2
Προβολές: 25137

·  - Cradle of Persia
Προβολές: 24889


Περισσότερα Παιχνίδια

Νέα Website
· 1: Το Σωματείο Γονέων, Κηδεμόνων και Φίλων Α.με.Α. Επαρχίας Καλύμνου Άγιος Παντελεήμων
· 2: H Ελληνική Εταιρεία Παιδιατρικής Αιματολογίας- Ογκολογίας (ΕΕΠΑΟ)
· 3: Γυναικομαστία
· 4: Καυσόξυλα - Ξύλα τζακιού
· 5: Χημικές τουαλέτες - Chemical Toilets
· 6: Το Φιλανθρωπικό Σωματείο ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΓΗΣ
· 7: Ο Σύλλογος Παιδικές Καρδιές
· 8: ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΗΔΕΜΟΝΩΝ ΚΑΙ ΦΙΛΩΝ ΑΥΤΙΣΤΙΚΩΝ ΑΤΟΜΩΝ ΑΓ.ΝΙΚΟΛΑΟΣ
· 9: Ελληνικός κατάλογος ιστοσελίδων
· 10: ToStoixima

Στηρίζουμε ...


Όλα τα λογότυπα και τα εμπορικά σήματα σε αυτήν την περιοχή είναι ιδιοκτησία του αντίστοιχου ιδιοκτήτη τους. © 2002 - 2023 neo.gr
Δεν φέρουμε καμία ευθύνη για το περιεχόμενο άλλων Web site που συνδέονται έμμεσα ή άμεσα με το Δικτυακό μας τόπο.
Χρόνος Δημιουργίας Σελίδας: 0.45 Δευτερόλεπτα