Καλωσήλθατε στο  www.neo.gr
Αναζήτηση


Κατάλογος
Γενικά
Κεντρική
Μηχανή Αναζήτησης
Ενημέρωση
Διασκέδαση
Shopping
Επικοινωνία Μελών
Υπηρεσίες Μελών
neo.gr
Για Παιδιά
Γράψε και συ

To site της εβδομάδας
Ο Οδοντωτός σιδηρόδρομος Διακοπτού - Καλαβρύτων

www.odontotos.com


www.odontotos.com

Πριν από 120 περίπου χρόνια, ο οδοντωτός σιδηρόδρομος Διακοπτού-Καλαβρύτων, ξεκινώντας από την παραλιακή πόλη του Διακοπτού και παράλληλα με τα χνάρια του ποταμού, έφτιαξε γέφυρες, τρύπησε σήραγγες, έριξε "δόντια" και κατάφερε να σκαρφαλώσει μέχρι τα Καλάβρυτα ...


         ... συνέχεια

Νέο της ημέρας
Η πιο δημοφιλής είδηση της ημέρας είναι

Toyota Avalon

Ενδιαφέροντα siteΔιαφημιστείτε Εδώ

Ανέκδοτα


Νεότερα

 1: Οι Πανελλήνιες

 2: Διασταυρώσεις !!!!!!!!

 3: Ομοιότητες

 4: Εκτοξέυθηκε !!!!!!!

 5: Τι δεν μπορεί να βραχεί ;

 6: Πως λέγεται το ελικόπτερο στα Τούρκικα ;

 7: Τι λέει το α στο παπάκι (@);

 8: Τα γυαλιά

 9: Ερωτήσεις

 10: Οδοντογλυφίδες !!!!!!


Δημοφιλή

 1: Το μπολ

 2: Οι ευχές ...

 3: Κάπως νωρίς

 4: Ο πολύτεκνος

 5: Η έκθεση ...

 6: Το πρόβλημα

 7: Μη με μπερδεύεις!

 8: Γιαγιά έχεις κάνει 69 ;

 9: Η κηδεία

 10: Προσευχή!

Περισσότερα

Βρές το Ταίρι σου
TSALIKIS
TSALIKIS

Τελευταίες 10 Αγγελίες
· 1: Diamantin Συνοικέ...
· 2: Ενημέρωση από www....
· 3: Ενημέρωση από www....
· 4: Ζωγραφική Σύνθεση ...
· 5: The Kiss by Klimt ...
· 6: Aναζητούμε Web Dev...
· 7: Πωλειται Μηχανακι ...
· 8: Πιατίνια Zildjian ...
· 9: Diamantin Συνοικέ...
· 10: ΑΙΓΙΟ ΠΑΛΑΙΑ ΔΙΟΔΙ...

Τελευταία 10 άρθρα
· Toyota Avalon
· Ο Οδοντωτός σιδηρόδρομος Διακοπτού - Καλαβρύτων
· Μουσείο Άρτου Αμφίκλειας
· Οι 9 κυριότεροι λόγοι που απατούν άντρες και γυναίκες
· ΕΑΠ: Νέα, πρωτοποριακά προγράμματα μεταπτυχιακών σπουδών
· Το 22ο Παζάρι Βιβλίου επιστρέφει
· Altered Carbon - Θνητοί Θεοί
· CK Obsessed η αναδημιουργία ενός εμβληματικού αρώματος
· Η Κοιν.Σ.Επ. Μονοπάτια της Ελλάδας (Paths of Greece)
· Αυτή είναι η κορυφαία ενδεκάδα για 2017 σύμφωνα με ψηφοφορία της UEFA

[ Περισσότερα Αρθρα ]

Χρήσιμα!

Διαβάστε...

Το Μωρό της ημέρας
Το Μωρό της ημέρας
Το Μωρό της ημέρας

Με 1 κλικ...
Εφημερίες Φαρμακείων Αττικής
Χρυσός Οδηγός
Τηλεφωνικός Κατάλογος
Ταχυδρομικοί κώδικες
Συνάλλαγμα
Χρηματιστήριο
Κίνηση Αθήνας
Ο καιρός

Προβολή σελίδων
Προβλήθηκαν
855767305
από 1 Νοεμβρίου 2002

Mailing List
Mailing List News
Εγγραφείτε τώρα
για να ενημερώνεστε


 
Site της εβδομάδας Site της εβδομάδας: Anassa

Δημοσιεύθηκε από spiridoulag την Δευτέρα, 13 Νοέμβριος στις 00:05:00 EET

www.anassapnoi.com


www.anassapnoi.com

Η anassa είναι τόπος συνάντησης.
Με εργαλείο τη δημιουργικότητα ψάχνουμε να ανακαλύψουμε νέους δρόμους διεύρυνσης και σύνδεσης με τον εαυτό μας και τους άλλους ...Στην πρακτική μας χρησιμοποιούμε τη σωματική ψυχοθεραπεία σε συνδυασμό με ζωγραφική, χορό, κίνηση, αναπνοή, παραμύθια, διαλογισμό και πολλά άλλα εργαλεία για να δημιουργήσουμε τις απαραίτητες γέφυρες για  μεγαλύτερη συνειδητότητα και αυτογνωσία.

Στόχος μας είναι η anassa να αποτελέσει χώρο και τρόπο συνάντησης για όσους  επιθυμούν να ανακαλύψουν τους κρυμμένους θησαυρούς τους, να έρθουν σε επαφή με την ενσώματη ψυχή τους, τη βασίλισσα ανάσα, την πνοή τους.

όραμα

ουρανός σε κίνηση, Lena Ry

Ανάπνευσε

Στον κύκλο της anassa υπάρχει χώρος

Εκεί που συναντιούνται και τέμνονται διαφορετικοί κύκλοι

Εκεί που σε αποδέχονται απλά γιατί υπάρχεις και η ύπαρξή σου είναι πολύτιμη στο σύμπαν, όπως κάθε κύτταρο

Αυτός είναι ο κύκλος της  anassa!

 

Έρχεσαι και φεύγεις με μια αναπνοή

Και καθώς αναπνέεις, αναπνέουμε όλοι μαζί, αναπνέει και το σύμπαν και διευρύνεται

Ετσι μεγαλώνουμε, αναπτυσσόμαστε, ενθυμούμαστε

Όσο θυμάμαι, θυμάσαι, θυμόμαστε

Είναι λες και ανοίγει το παλιό σεντούκι με τα πολύτιμα πετράδια, τους θησαυρούς μέσα μας

Και τότε αναγνωρίζουμε την κληρονομιά μας

Και συνδεόμαστε, μοιραζόμαστε, αποφασίζουμε

Τι θα κρατήσουμε, τι θα αφήσουμε και τι θα φυλάξουμε μυστικό!

 

Ελάτε να ανακαλύψουμε το δικό του κύκλο ο καθένας

Να εξερευνήσουμε τα δικά του χρώματα, το δικό του χώρο και τη δική του ανάσα

Τη βασίλισσα πνοή του, την anassa!

ομάδα

χορευτές, Lena Ry

Xanthippi SvolopoulouΗ Ξανθίππη Σβολοπούλου είναι σωματική ψυχοθεραπεύτρια και ιδρυτικό μέλος της anassa. Έχει ολοκληρώσει το πενταετές πρόγραμμα εκπαίδευσης της Βιοσύνθεσης και το τετραετές πρόγραμμα του Bodynamic International. Είναι απόφοιτος της Φιλοσοφικής Σχολής του Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος στη Λογοτεχνία και Ιστορία από το Paris III, της Νέας Σορβόννης καθώς και Διπλώματος Γαλλικής Γλώσσας στη Λογοτεχνία, την Τέχνη και τον Πολιτισμό. Έχει εξειδικευθεί στη θεραπεία μετατραυματικού στρες (PTSD I), τα Αρχέτυπα, τον Επαναπροσδιορισμό της Γέννησης (Rebirth), την Ψυχανάλυση και Εκπαίδευση. Έχει επίσης εκπαιδευτεί  στη θεραπεία μέσω τέχνης (art  therapy) και τη χοροθεραπεία (5Rythms G.Roth). Έχει εργαστεί  για 20 έτη ως φιλόλογος στο Πειραματικό Μουσικό Γυμνάσιο, στα πλαίσια του οποίου έχει σχεδιάσει και υλοποιήσει προγράμματα προσωποκεντρικής προσέγγισης με στοιχεία  σωματικής ψυχοθεραπείας για εφήβους. Ως σωματική ψυχοθεραπεύτρια εξερευνά τη συνεισφορά της επιστήμης (βιολογία, ψυχολογία και φιλοσοφία) και της τέχνης με στόχο την ανάδυση της δημιουργικότητας του ατόμου. Επικεντρώνεται στη σημαντικότητα της θεραπευτικής σχέσης, την ενεργοποίηση των αυτοιαματικών δυνάμεων του ατόμου και τη σύνδεσή του με τις πηγές τροφοδότησής του. Στη διαδικασία αυτή χρησιμοποιεί το χρώμα, το παιχνίδι, το μύθο και τη συμβολική γλώσσα ως θεραπευτικά εργαλεία. Είναι συγγραφέας του θεραπευτικού παραμυθιού “Αροκάρια μη Κοιμωμένη”. (xsvolopoulou@anassapnoi.com)

Agapi Gegisian

Η Αγάπη Γεγησιάν είναι σωματική ψυχοθεραπεύτρια και ιδρυτικό μέλος της anassa. Έχει ολοκληρώσει το τετραετές πρόγραμμα εκπαίδευσης του Bodynamic International. Έχει εξειδικευθεί στη θεραπεία μετατραυματικού στρες (PTSD I & II). Είναι απόφοιτος του London School of Economics στα Μαθηματικά και τα Οικονομικά (BSc) και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου (MSc) στα Καθαρά και Εφαρμοσμένα Μαθηματικά στο King’s College London. Έχει εκπονήσει ερευνητικό έργο στη θεωρία του χάους και συγκεκριμένα στα σύνθετα δυναμικά συστήματα και την  εφαρμογή τους στη Βιολογία. Έχει ακαδημαϊκή εμπειρία στο χώρο των  Μαθηματικών  και  πολυετή  επαγγελματική  εμπειρία   στο  χώρο  των  επιχειρήσεων ως  manager   & coordinator σε τμήματα ανάπτυξης. Έχει εκπαιδευτεί σε θέματα πνευματικής αφύπνισης χρησιμοποιώντας διαλογισμό, οραματισμό, συνειδητό ονείρεμα, στοιχεία σαμανισμού και ήχους hemi-sync. Είναι ζωγράφος και ασχολείται ερασιτεχνικά με την ποίηση και τη συγγραφή. Εστιάζει το ενδιαφέρον της στη δημιουργία αγκυρών στο σώμα συνδέοντας το φιλοσοφικό-πνευματικό κομμάτι της ύπαρξης με τον εσώτερο εαυτό. Στη θεραπευτική διαδικασία χρησιμοποιεί εργαλεία όπως το χρώμα, το διαλογισμό, την κίνηση, τα όνειρα και τη συμβολική γλώσσα. Επίσης, πειραματίζεται στο χώρο του θεάτρου συνδέοντας τη σωματική απεικόνιση των ψυχολογικών χαρακτηριστικών με τον  θεατρικό ρόλο. (agegisian@anassapnoi.com)

Christina Samara

Η Χριστίνα Σαμαρά είναι σωματική ψυχοθεραπεύτρια και ιδρυτικό μέλος της anassa. Έχει ολοκληρώσει το τετραετές πρόγραμμα εκπαίδευσης του Bodynamic International. Είναι απόφοιτος του Πολιτειακού Πανεπιστημίου της Καλιφόρνια στο Σαν Φρανσίσκο, στη Ραδιοφωνία και Τηλεόραση (BΑ) και κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος στην Εκπαίδευση, Εκπαιδευτική Τεχνολογία (MΑ). Έχει ασχοληθεί μακροχρόνια με το σύγχρονο χορό και έχει συμμετάσχει σε ομάδες. Επίσης έχει μαθητεύσει στο Cafe- Ecole, Κώστας Φωτεινός, προσέγγισης Ντράικωρς. Μυήθηκε στον πρώτο βαθμό του Ρέικι, το οποίο έχει ενσωματώσει στη ζωή της και τη θεραπευτική   διαδικασία.  Επιπλέον, έχει εκπαιδευτεί στην τεχνική του Peak Performance και σε διάφορες μορφές ολιστικής θεραπείας (holistic health). Έχει  εργαστεί, ως σκηνοθέτης στην  τηλεόραση, και ως εκπαιδευτικός τεχνολόγος σε εκπαιδευτικά προγραμμάτα για παιδιά, ενήλικες και επιχειρήσεις, αξιοποιώντας τεχνικές παραδοσιακής διδασκαλίας και e-learning. Έχει διδάξει επί σειρά ετών σε επαγγελματικές σχολές τηλεόρασης και ΜΜΕ. Τα τελευταία χρόνια σχεδιάζει και υλοποιεί προγράμματα για παιδιά ενσωματώνοντας στοιχεία σωματικής ψυχοθεραπείας. Ο χορός, η κίνηση και το ρέικι  αποτελούν για αυτήν τα θεραπευτικά εργαλεία επανασύνδεσης των πνευματικών, ψυχολογικών και σωματικών χαρακτηριστικών ως ενσώματες ποιότητες της ανθρώπινης προσωπικότητας. (csamara@anassapnoi.com)

Lena RyΗ Αλένα Ριζίκαβα είναι σωματική ψυχοθεραπεύτρια και ιδρυτικό μέλος της anassa. Έχει ολοκληρώσει το τετραετές πρόγραμμα εκπαίδευσης του Bodynamic International. Είναι απόφοιτος του London School of Economics στις Διεθνείς Σχέσεις (BA) και κάτοχος μεταπτυχιακού τίτλου (ΜΑ) στην Κυβερνητική Διαχείριση. Έχει εκπαιδευτεί στη θεραπεία μετατραυματικού στρες (PTSD I), στα Αρχέτυπα καθώς και στο σύστημα της Ροϊκότητας. Έχει εργαστεί σε επιχειρήσεις, κυβερνητικούς και εκπαιδευτικούς οργανισμούς καθώς και σε ΜΚΟ στον τομέα των Ανθρωπίνων Πόρων. Είναι φωτογράφος και ζωγράφος. Στην προσωπική της πρακτική επικεντρώνεται στο συνδυασμό τεχνικών σωματικής ψυχοθεραπείας, πνευματικότητας και τέχνης, με σκοπό την ενσώματη εμπειρία του ατόμου. (aryzhykava@anassapnoi.com)

 

δράσεις

πεταλούδα στο πράσινο, Χριστίνα Σαμαρά
  • Ατομικές συνεδρίες και ομάδες σωματικής ψυχοθεραπείας
  • Εργαστήρια και σεμινάρια προσωπικής και πνευματικής  ανάπτυξης με βάση τη   σωματική  ψυχοθεραπεία και με τη χρήση θεραπευτικών εργαλείων όπως χρώμα,  κίνηση, χορός,  όνειρα,  παραμύθια, δημιουργική και θεραπευτική γραφή
  • Καλοκαιρινά προγραμμάτα- retreats- σε θέματα προσωπικής και πνευματικής ανάπτυξης και σε συνεργασία με θεραπευτές από την Ελλάδα και το εξωτερικό, σε νησιά (όπως η Πάρος και τα Κύθηρα κ.α.) και ενεργειακούς τόπους
  • Σχεδιασμός και οργάνωση σεμιναρίων για τρίτους, υποστήριξη σε θέματα ταυτότητας, οράματος και υλοποίησης (βιογραφικά, υποστηρικτικό υλικό σεμιναρίων, σχετικά εγχειρίδια κλπ)
  • Εξειδικευμένα σεμινάρια για επιχειρήσεις σε θέματα επίλυσης συγκρούσεων
... 
Σχετικοί Σύνδεσμοι
· Αναζήτηση στο θέμα: Site της εβδομάδας
· Αναζήτηση σε όλα τα άρθρα


Το πιο δημοφιλές άρθρο στο θέμα Site της εβδομάδας:
4fun.gr - Το μεγαλύτερο ψυχαγωγικό fun room του Ελληνικού internet


Αξιολόγηση άρθρου
Μέσος όρος βαθμολογίας: 0
Αριθμός Ψήφων: 0

Παρακαλώ αφιερώστε ένα δευτερόλεπτο για να βαθμολογήσετε αυτό το άρθρο:

Εξαιρετικό
Πολύ καλό
Καλό
Μέτριο
Κακό


Επιλογές

 Εκτύπωση άρθρου Εκτύπωση άρθρου


Σχετικά Θέματα

Site της εβδομάδαςΔελτία ΤύπουΥγεία

 
Πληροφορίες Μελών
 
Εγγραφή εδώ
Ξέχασα το Password

 
Μέλη:
Νέα Μέλη σήμερα: 0
Νέα Μέλη χθές: 0
Μέλη σε αναμονή: 3
Σύνολο Μελών: 31,847
Νεότερο μέλος: katsiliotis

Περισσότεροι σε σύνδεση:
Επισκέπτες: 10,987
Μέλη: 50
Σύνολο: 11,037

Σε σύνδεση Τώρα:
Επισκέπτες: 7,369
Μέλη: 125
Κρυφοί: 4
Σύνολο: 7,494

Βρές το Ταίρι σου...
Φύλο:
Ηλικία: -->
Φώτο:

Προσθέστε ...
Get our toolbar!


Επιλεγμένα site

Website Μόνο 49 ?

Δημοσίευση ισολογισμών

chat


Ευχετήριες Κάρτες
Τελευταίες 10 σταλμένες Ευχετήριες Κάρτες
* 2018-01-22 08:19:16


* 2018-01-20 09:55:02


* 2018-01-18 18:15:42


* 2018-01-18 09:45:17


* 2018-01-18 00:06:39


* 2018-01-17 23:03:52


* 2018-01-17 23:00:49


* 2018-01-17 10:39:09


* 2018-01-17 07:57:10


* 2018-01-16 09:27:44


Περισσότερες Κάρτες

Δημοσκόπηση
Πόσο χρόνο καθημερινά είμαι συνδεδεμένος-η σε Κοινωνικά Δίκτυα

Σχεδόν καθόλου
Λίγα λεπτά
1 ώρα
2 έως 4 ώρες
4 έως 8 ώρες
8 έως 12 ώρες
Ατελείωτες ώρες
Σχεδόν πάντα
Όλες τις ώρεςΑποτελέσματα
Αλλες δημοσκοπήσεις

Αριθμός Ψήφων 109

Youtube
Τα 10 πιο πρόσφατα video


Morning Brew LoFi Jazzhop Vibes 2017Weekend RelaxationDownTown Jazzy HipHopJAZZ LOUNGEBAR - LIVE RADIOPachelbel - Forest Garden (Album)Classical Music for WinterΟρχηστρική μουσικήRelaxing Music: work, focus, light, spa music - 9Study Music, Light Music, Spa MusicEpic Winter Chillstep Collection 2017 - 2018Πληροφορίες:
Video: 3196
Κατηγορίες: 15
Επισκέψεις: 3187822
Ψήφοι: 9674

Κεντρική Youtube


Προτείνουμε ...

Διαφημιστείτε Εδώ

Προηγούμενα άρθρα
Δευτέρα, 08 Ιανουάριος
· Η 1η Διεθνής Έκθεση Κάνναβης στην Ελλάδα
Κυριακή, 07 Ιανουάριος
· 21ο Συμπόσιο Ανθρώπινου Δυναμικού «Digital HR»
Σάββατο, 06 Ιανουάριος
· Tesla - Model Y
Παρασκευή, 05 Ιανουάριος
· TOM FORD Boys & Girls
Πέμπτη, 04 Ιανουάριος
· Το πιο γιορτινό παγοδρόμιο της πόλης είναι και φέτος ανοιχτό
Τετάρτη, 03 Ιανουάριος
· Το δωδεκαήμερο και τα καλικαντζαράκια
Τρίτη, 02 Ιανουάριος
· Spread the joy of Christmas – Στο Mediterranean Cosmos
Δευτέρα, 01 Ιανουάριος
· Ο Μύλος των Ξωτικών στα Τρίκαλα
Κυριακή, 31 Δεκέμβριος
· Ευτυχισμένο το 2018!
Σάββατο, 30 Δεκέμβριος
· Χριστουγεννιάτικα Δώρα από τη Vodafone

Παλαιότερα Αρθρα

Forums
Τελευταία 20 Μηνύματα στα Forums

Η νέα φάση του σκοπιανού
Τελευταίο μήνυμα από katsiliotis στο Forum Πολιτική στις: 22-01-2018 ώρα: 20:39:13

Μπόρεις να Λύσεις το Μυστήριο?
Τελευταίο μήνυμα από Joker101 στο Forum Χιούμορ στις: 22-01-2018 ώρα: 13:41:22

Νίκη επιτυχίας
Τελευταίο μήνυμα από katsiliotis στο Forum Ποδόσφαιρο στις: 21-01-2018 ώρα: 20:51:43

Η απώλεια του φόβου
Τελευταίο μήνυμα από katsiliotis στο Forum Κοινωνία στις: 21-01-2018 ώρα: 20:47:29

Η Ευρώπη,η Ελλάδα και η Τουρκία
Τελευταίο μήνυμα από katsiliotis στο Forum Πολιτική στις: 20-01-2018 ώρα: 19:40:11

Η επάνοδος της ομογένειας
Τελευταίο μήνυμα από katsiliotis στο Forum Πολιτική στις: 18-01-2018 ώρα: 19:43:55

Λογικές κινήσεις
Τελευταίο μήνυμα από katsiliotis στο Forum Κοινωνία στις: 17-01-2018 ώρα: 20:22:34

Παλιότερες αμαρτίες
Τελευταίο μήνυμα από GrGallery στο Forum Κοινωνία στις: 01-01-2018 ώρα: 21:26:00

Οι εκτιμήσεις του 2018 για το σκοπιανό
Τελευταίο μήνυμα από GrGallery στο Forum Πολιτική στις: 31-12-2017 ώρα: 20:11:58

Νέοι φόροι το 2018
Τελευταίο μήνυμα από GrGallery στο Forum Κοινωνία στις: 30-12-2017 ώρα: 20:18:37

Το θρίλερ της επιστροφής της τρόικας
Τελευταίο μήνυμα από GrGallery στο Forum Οικονομία στις: 27-12-2017 ώρα: 20:03:17

Χτύπημα της Αλβανίας
Τελευταίο μήνυμα από GrGallery στο Forum Πολιτική στις: 26-12-2017 ώρα: 20:07:24

Ο είρωνας
Τελευταίο μήνυμα από GrGallery στο Forum Κοινωνία στις: 25-12-2017 ώρα: 20:54:00

Η όξυνση του σκοπιανού
Τελευταίο μήνυμα από GrGallery στο Forum Πολιτική στις: 24-12-2017 ώρα: 20:52:39

Εν όψει μεταγραφών
Τελευταίο μήνυμα από GrGallery στο Forum Ποδόσφαιρο στις: 24-12-2017 ώρα: 20:51:37

Πικρές εντυπώσεις
Τελευταίο μήνυμα από GrGallery στο Forum Κοινωνία στις: 23-12-2017 ώρα: 20:25:37

Απρεπής προσβολή
Τελευταίο μήνυμα από GrGallery στο Forum Πολιτική στις: 20-12-2017 ώρα: 21:11:36

Διευκολύνσεις στα νησιά
Τελευταίο μήνυμα από GrGallery στο Forum Κοινωνία στις: 19-12-2017 ώρα: 23:11:45

Πρόκριση θρίαμβος
Τελευταίο μήνυμα από GrGallery στο Forum Ποδόσφαιρο στις: 19-12-2017 ώρα: 23:10:44

Πικρός διάλογος
Τελευταίο μήνυμα από GrGallery στο Forum Πολιτική στις: 18-12-2017 ώρα: 20:54:38


[ Δείτε περισσότερα ]

Top Games
Τα 10 δημοφιλέστερα Παιχνίδια

·  - Age of Japan
Προβολές: 32284

·  - Legend Of Aladdin
Προβολές: 30313

·  - The Treasures Of Montezuma
Προβολές: 30109

·  - Deep Voyage 1
Προβολές: 27646

·  - Tom and Jerry in Refriger - Raiders
Προβολές: 26572

·  - Fish Money
Προβολές: 24387

·  - Uphill Rush
Προβολές: 24228

·  - Call of Atlantis
Προβολές: 23998

·  - Mahjongg Artifact  2
Προβολές: 23472

·  - Cradle of Persia
Προβολές: 23119


Περισσότερα Παιχνίδια

Νέα Website
· 1: Dreamy Kitchen
· 2: Συστήματα ασφαλείας DC
· 3: Το Περιβόλι στη Βάρη
· 4: OPEN HOUSE ATHENS
· 5: Οργάνωση Γη
· 6: Href interactive agency
· 7: Δρ. Σπύρος Κ. Ρίζος Γενικός Χειρουργός
· 8: Η 1η Διεθνής Έκθεση Κάνναβης στην Ελλάδα
· 9: Φυσικά καλλυντικά με ροδέλαιο και βιολογικό ελαιόλαδο.
· 10: Viviana.gr

Στηρίζουμε ...


Όλα τα λογότυπα και τα εμπορικά σήματα σε αυτήν την περιοχή είναι ιδιοκτησία του αντίστοιχου ιδιοκτήτη τους. © 2002 - 2017 neo.gr
Δεν φέρουμε καμία ευθύνη για το περιεχόμενο άλλων Web site που συνδέονται έμμεσα ή άμεσα με το Δικτυακό μας τόπο.
Χρόνος Δημιουργίας Σελίδας: 0.44 Δευτερόλεπτα