Καλωσήλθατε στο  www.neo.gr
Αναζήτηση


Κατάλογος
Γενικά
Κεντρική
Μηχανή Αναζήτησης
Ενημέρωση
Διασκέδαση
Shopping
Επικοινωνία Μελών
Υπηρεσίες Μελών
neo.gr
Για Παιδιά
Γράψε και συ

To site της εβδομάδας
Συναισθηματική Νοημοσύνη

www.emotionalintelligence.gr


emotionalintelligence.gr

Το Emotional Intelligence είναι ένας ιστότοπος για τη συναισθηματική νοημοσύνη, το συναισθηματικό αλφαβητισμό και τη συναισθηματική αγωγή.
Σεμινάρια, εκπαιδευτικά προγράμματα, άρθρα, ιδέες, βιβλία, προτάσεις για γονείς που θέλουν να εξελίξουν τόσο τη συναισθηματική νοημοσύνη των παιδιών τους όσο και τη δική τους, αλλά και για ειδικούς ψυχικής υγείας που θέλουν να επιμορφωθούν και να εξελιχθούν επαγγελματικά ...


         ... συνέχεια

Νέο της ημέρας
Η πιο δημοφιλής είδηση της ημέρας είναι

Tips διατροφής που ανεβάζουν την διάθεση

Ενδιαφέροντα siteΔιαφημιστείτε Εδώ

Ανέκδοτα


Νεότερα

 1: Το πιο σύντομο ανέκδοτο

 2: Τούρτα γενεθλίων

 3: Μπουρμπουλήθρες

 4: Μπερδεύτηκε

 5: Το πρόβλημα

 6: Η διαδήλωση

 7: Λάθη

 8: Γάτες

 9: Κόκκορας για τον ρολογά

 10: Το πρόβατο


Δημοφιλή

 1: Αδικα έψαχνε!

 2: Τι έκανε ο Χίτλερ ?

 3: Δεν έκανε

 4: Την όγδοη ημέρα

 5: Στο φανάρι ...

 6: Το μυαλό

 7: Το διδακτορικό μου ...

 8: ΝΤΡΕΠΟΜΑΙ ...

 9: Τάσεις αυτοκτονίας

 10: Συνέχισε να ψάχνεις ...

Περισσότερα

Βρές το Ταίρι σου
ANGEL21
ANGEL21

Τελευταίες 10 Αγγελίες
· 1: Βάλτε τον υπολογισ...
· 2: Άτομο άνω των 23 ε...
· 3: Άτομο φιλόδοξο για...
· 4: Άτομο άνω των 23 ε...
· 5: ΣΩΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ
· 6: ΣΩΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑΣ
· 7: Βάλτε τον υπολογισ...
· 8: Άτομο φιλόδοξο για...
· 9: Diamantin Γνωριμί...
· 10: Fiat Grande Punto

Τελευταία 10 άρθρα
· Tips διατροφής που ανεβάζουν την διάθεση
· Τρία μοντέλα Honda δίνουν μία γεύση από το μέλλον
· 67η Μπερλινάλε: Στην ταινία «On body and soul» η Χρυσή Άρκτος
· Συναισθηματική Νοημοσύνη
· Οι αγαπημένοι χαρακτήρες της PLAYMOBIL επιστρέφουν
· Εναλλακτικές Απόκριες για παιδιά στην πόλη
· Καθαρά Δευτέρα με τον Μακεδονικό Χαλβά
· Ελπιδοφόρα θεραπεία για τη βουλιμία
· Nέο Focus Electric
· Metro Stages - Νέοι Καλλιτέχνες στο Μετρό

[ Περισσότερα Αρθρα ]

Χρήσιμα!

Διαβάστε...

Το Μωρό της ημέρας
Το Μωρό της ημέρας
Το Μωρό της ημέρας

Με 1 κλικ...
Εφημερίες Φαρμακείων Αττικής
Χρυσός Οδηγός
Τηλεφωνικός Κατάλογος
Ταχυδρομικοί κώδικες
Συνάλλαγμα
Χρηματιστήριο
Κίνηση Αθήνας
Ο καιρός

Προβολή σελίδων
Προβλήθηκαν
833092336
από 1 Νοεμβρίου 2002

Mailing List
Mailing List News
Εγγραφείτε τώρα
για να ενημερώνεστε


 
Ημερήσιο Ωροσκόπιο

Προβλέπουν τα άστρα για σήμερα
23 - 2 - 2017

Κριός

 Κριός

(21 Μαρτίου - 20 Απριλίου)

Ζώδιo της Φωτιάς

Ο κυβερνήτης σας Άρης ανάδρομος στο ζώδιο της Παρθένου σε όψη αντίθεσης με τον Ερμή και την Σελήνη στους Ιχθύες, σας ωθεί σήμερα σε ξεκαθαρίσματα μέσα από διαδοχικές χαώσεις και εντάσεις, τόσο στον επαγγελματικό και οικονομικό, όσο και στον προσωπικό και συναισθηματικό τομέα. Κινηθείτε θετικά και συγκεκριμένα προς συνεργασίες που χρειάζονται επαναδιαπραγμάτευση, δίνοντας έμφαση στην λογική, και αναθερμάνετε τις σχέσεις με το σύντροφο και αγαπημένα σας πρόσωπα ελέγχοντας κάθε στιγμή το πόσο ουσιαστικά και ρεαλιστικά εκφράζεστε.

Τα χαρακτηριστικά του Κριού
Ταύρος

(21 Απριλίου - 20 Μαίου)

Ζώδιo της Γης

Με τον ανάδρομο Άρη στο ζώδιο της Παρθένου σε όψη αντίθεσης με τον Ερμή και την Σελήνη στους Ιχθύες, χειριστείτε σήμερα προσεκτικά οποιαδήποτε σύγκρουση με το επαγγελματικό, φιλικό και οικογενειακό σας περιβάλλον. Αποστασιοποιηθείτε από συζητήσεις που πολώνουν την ατμόσφαιρα γύρω σας, χωρίς να δίνουν ουσιαστικές λύσεις. Η παρουσία του Δία στο ζώδιό σας, σας δίνει την δυνατότητα για νέα ξεκινήματα, που καλό θα είναι όμως να στηρίζονται σε καλά μετρημένες αποφάσεις και να έχουν όχι μόνο θεωρητικά, αλλά και ρεαλιστικά τις δομές να σας δώσουν όσα έχετε ανάγκη.

 Ταύρος

Τα χαρακτηριστικά του Ταύρου
Δίδυμοι

 Δίδυμοι

(21 Μαίου - 21 Ιουνίου)

Ζώδιo του Αέρα

Η θετική όψη του ανάδρομου Κρόνου από το φιλικό σας ζώδιο του Ζυγού, σας βοηθά να δείξετε την απαραίτητη σοβαρότητα και σταθερότητα σε σχέση με τους συνεργάτες σας και τους επαγγελματικούς στόχους σας, για να αποφύγετε τις αναποδιές και τις χαώσεις που αυτό τον καιρό είναι μια καθημερινότητα για εσάς, λόγω της αναδρομής του Άρη στην Παρθένο, αλλά και της αντίθεσής του με τον κυβερνήτη σας τον Ερμή στους Ιχθύες. Στον προσωπικό και συναισθηματικό τομέα, τηρήστε το μέτρο και θέστε σε νέες, ξεκάθαρες βάσεις τις σχέσεις σας.

Τα χαρακτηριστικά του Διδύμου
Καρκίνος

(22 Ιουνίου - 22 Ιουλίου)

Ζώδιo του Νερού

Οι όψεις της Αφροδίτης και του ανάδρομου Κρόνου, σας ωθούν και σήμερα να διαφοροποιήσετε τη θέση σας σε συνεργατικές και προσωπικές σας σχέσεις. Επαναπροσδιορίστε τα όρια του εαυτού σας και τις ανάγκες σας, δηλώστε τον τρόπο που επιθυμείτε να σχετίζεστε και εκφράστε τον θυμό σας όπου και όταν χρειάζεται, επικοινωνώντας έτσι ουσιαστικά με τους κοντινούς σας ανθρώπους. Κινηθείτε ρεαλιστικά και ξεκάθαρα αλλά και χωρίς σκληρότητα προς τα αγαπημένα σας πρόσωπα, ειδικά τώρα που ο Ποσειδώνας και η προχτεσινή Νέα Σελήνη σας δείχνουν τον δρόμο προς την αγάπη, δίνοντάς σας την δυνατότητα να αποφύγετε άλλο ένα κύκλο επαναλήψεων στους ίδιους, παλιούς, τετριμμένους και αδιέξοδους τρόπους εξαρτημένης σχέτισης.

 Καρκίνος

Τα χαρακτηριστικά του Καρκίνου
Λέων

 Λέων

(23 Ιουλίου - 23 Αυγούστου)

Ζώδιo της Φωτιάς

Η ημέρα φέρνει κοντά σας σημαντικά πρόσωπα που έχουν την ισχύ και τους τρόπους να σας στηρίξουν σε μία νέα πορεία επιλογών. Από την άλλη, αποφύγετε να εμπλακείτε σε συζητήσεις με πρόσωπα που γνωρίζετε εκ των προτέρων ότι δεν έχουν να σας δώσουν τίποτε άλλο πέρα από χάωση και εγωισμό και μείνετε σταθεροί προασπίζοντας την αλήθεια σας. Είναι σημαντικό να κατανοήσετε πως μπορείτε να πάτε παρακάτω χωρίς συγκρούσεις και αντιπαραθέσεις, αρκεί να κάνετε τις σωστές επιλογές σε πρόσωπα και να αξιολογήσετε εκ νέου ό,τι δυσλειτουργεί. Η δε ευνοϊκή όψη της Αφροδίτης από το φιλικό σας ζώδιο του Κριού, σας καλεί να διασκεδάσετε και να ερωτευτείτε.

Τα χαρακτηριστικά του Λέοντα
Παρθένος

(24 Αυγούστου - 22 Σεπτεμβρίου)

Ζώδιo της Γης

Μετακινήσεις αλλά και συζητήσεις κι επαφές κάθε τύπου, θα χρειαστούν προσοχή και ακρίβεια κινήσεων σήμερα. Η Σελήνη και ο Ερμής απέναντί σας και η όψη τους με τον ανάδρομο Άρη στο ζώδιό σας, σας εφιστούν την προσοχή στον έλεγχο της επιθετικότητας σας και την σαφήνεια στην επικοινωνία σας, τόσο με αγαπημένα πρόσωπα όσο και με συνεργάτες. Μην καταναλωθείτε άλλο σε σχέσεις και δραστηριότητες σε κάθε τομέα που είναι και παραμένουν μπλοκαρισμένες, παρά τις επανειλημμένες προσπάθειές σας, υποστηρίζοντας παράλληλα τον εαυτό σας και τα κεκτημένα σας όπου είναι απαραίτητο.

 Παρθένος

Τα χαρακτηριστικά της Παρθένου
Ζυγός

 Ζυγός

(23 Σεπτεμβρίου - 22 Οκτωβρίου)

Ζώδιo του Αέρα

Με τον Άρη ανάδρομο στο ζώδιο της Παρθένου σε δύσκολη όψη με τον Ερμή και την Σελήνη στο ζώδιο των Ιχθύων, δώστε σήμερα προσοχή σε μετακινήσεις, αποφεύγοντας καθυστερήσεις και ταλαιπωρίες, αλλά και μην ενδώσετε σε χαοτικές διαθέσεις συνεργατών σας, με μόνο σκοπό την εκτόνωσή τους και συνέπεια τον δικό σας αποσυντονισμό. Το ίδιο ισχύει και για πρόσωπα της οικογένειάς σας, όπου ίσως χρειαστεί να οριοθετηθείτε με έντονο τρόπο, διαχωρίζοντας την θέση σας από μεταβιβάσεις εντάσεων και εκτονωτικές συμπεριφορές που ανισοτιμούν τις σχέσεις σας.

Τα χαρακτηριστικά του Ζυγού
Σκορπιός

(23 Οκτωβρίου - 22 Νοεμβρίου)

Ζώδιo του Νερού

Η ευνοϊκή όψη της Σελήνης από το φιλικό σας ζώδιο των Ιχθύων, σας φέρνει σε επαφή σήμερα με αγαπημένα πρόσωπα που μπορούν να σας δώσουν σημαντικές συμβουλές τόσο για τον επαγγελματικό όσο και για τον συναισθηματικό σας τομέα. Αξιοποιείστε τη δυναμική της αναδρομής του Άρη αλλά και του Κρόνου για να δώσετε οριστική λύση σε ό,τι σας καθηλώνει. Αποφύγετε εντάσεις και αντιδικίες και χρησιμοποιήστε τη σημερινή ημέρα για να χαλαρώστε και να ανατροφοδοτηθείτε.

 Σκορπιός

Τα χαρακτηριστικά του Σκορπιού
Τοξότης

 Τοξότης

(23 Νοεμβρίου - 21 Δεκεμβρίου)

Ζώδιo της Φωτιάς

Η δύσκολη όψη του Ερμή από το ζώδιο των Ιχθύων με τον ανάδρομο Άρη στην Παρθένο, σας εφιστά σήμερα την προσοχή σε χαώσεις σε επαγγελματικά και οικονομικά ζητήματα, νομικές υποθέσεις, συμβόλαια αλλά και οικονομικές εκκρεμότητες. Κινηθείτε εξετάζοντας προσεκτικά όλες τις παραμέτρους, αποφεύγοντας σκοπέλους, και, αν δεν επαρκείτε, αναζητήστε την συμβουλή προσώπων κύρους που γνωρίζουν καλά τα συγκεκριμένα θέματα. Το ίδιο κλίμα προβλέπεται να επικρατεί και στις προσωπικές και οικογενειακές σας σχέσεις. Βάλτε όρια σε επικριτικές και χαοτικές συμπεριφορές, και επιλέξτε να επικοινωνήσετε με πρόσωπα που έχουν την απαραίτητη συγκρότηση και δεν σας αποσυντονίζουν.

Τα χαρακτηριστικά του Τοξότη
Αιγόκερος

(22 Δεκεμβρίου - 19 Ιανουαρίου)

Ζώδιo της Γης

Σχέσεις και γεγονότα σε κάθε τομέα που είχαν παγώσει στο άμεσο και μακρινό παρελθόν, με τον κυβερνήτη σας Κρόνο ανάδρομο, επανέρχονται στο προσκήνιο διεκδικώντας την προσοχή σας. Χειριστείτε με προσοχή οικονομικές και επαγγελματικές υποθέσεις που περιέχουν ασάφειες. Φροντίστε να είστε ψύχραιμοι και διαυγείς, ώστε να αποφύγετε τις λανθασμένες εκτιμήσεις στον συναισθηματικό τομέα, μη παραβλέποντας παράλληλα τον θυμό σας, αλλά εκφράζοντας τον όπου και όταν τον νοιώθετε.

 Αιγόκερος

Τα χαρακτηριστικά του Αιγόκερου
Υδροχόος

 Υδροχόος

(20 Ιανουαρίου - 19 Φεβρουαρίου)

Ζώδιo του Αέρα

Έντονα θα σας απασχολήσουν σήμερα επαφές που αφορούν προσωπικά θέματα αλλά και εκκρεμότητες στον οικονομικό τομέα. Στον συναισθηματικό και οικογενειακό τομέα, αποφύγετε συζητήσεις που σας χαώνουν και δώστε προσοχή σε πλάνες και εξαπατήσεις. Ζητήστε από τους άλλους ευγενικά να είναι ξεκάθαροι όσον αφορά αυτά που θέλουν από εσάς. Από την μεριά σας, σκεφτείτε πολύ σοβαρά αν θέλετε όλη σας την ζωή να πολεμάτε για το δίκιο, ή να αγαπιέστε και να αγαπάτε. Η παραπάνω συνειδητοποίηση φαίνεται να έχει την δυναμική να σας κάνει να δείτε με διαφορετικό μάτι υπαρξιακές αναζητήσεις σας που σχετίζονται με το θέμα του νοήματος της προσφοράς, που αυτή την περίοδο καθρεφτίζεται στην καθημερινότητά σας.

Τα χαρακτηριστικά του Υδροχόου
Ιχθείς

(20 Φεβρουαρίου - 20 Μαρτίου)

Ζώδιo του Νερού

Σήμερα με τη Σελήνη στο ζώδιό σας σε δύσκολη όψη με τον ανάδρομο Άρη απέναντί σας, θα σας απασχολήσουν ιδιαίτερα ζητήματα στον χώρο της εργασίας σας, που σχετίζονται με προστριβές με συνεργάτες από τις οποίες πληγώνεστε. Το ίδιο θα συμβεί και στον αισθηματικό σας τομέα. Καταβάλετε τις απαιτούμενες προσπάθειες για να βελτιώσετε το άσχημο κλίμα που έχει δημιουργηθεί τελευταία. Σε πιθανές συζητήσεις, φροντίστε να κρατήστε χαμηλούς τόνους, χωρίς όμως να υποχωρείτε ούτε στιγμή σε αυτά που πιστεύετε. Εκφραστείτε με επιχειρήματα, δίνοντας έμφαση στην λογική και μετριάζοντας την τάση σας να είστε υπερευαίσθητοι και εύθικτοι.

 Ιχθείς

Τα χαρακτηριστικά του Ιχθύ


Στο καθημερινό ωροσκόπιο γίνεται ανάλυση των δώδεκα ζωδίων. Ζώδιο έχει επικρατήσει να λέγεται η θέση του Ήλιου κατά την ημέρα της γέννησής μας. Είμαι Ζυγός για παράδειγμα, σημαίνει ότι την ημέρα που γεννήθηκα (24/09 έως 23/10) , ο ένας από τους δέκα πλανήτες του προσωπικού ωροσκοπίου, συγκεκριμένα ο Ήλιος, βρισκόταν στο ζώδιο του Ζυγού.

Επειδή ο Ήλιος είναι ένα ουράνιο σώμα που εύκολα παρακολουθείται η κίνησή του, σε αντίθεση με τους υπόλοιπους εννέα πλανήτες ενός ωροσκοπίου, έχει επικρατήσει εσφαλμένα η άποψη ότι είναι και το ζώδιο μας. Στην πραγματικότητα, μπορεί ο Ήλιος του συγκεκριμένου ωροσκόπιου να βρίσκεται στον Ζυγό, αλλά η Αφροδίτη στο ζώδιο του Ταύρου, ο Ερμής στην Παρθένο, ο ’ρης στον Αιγόκερω, ο ωροσκόπος στον Υδροχόο, κτλ. Το σωστό λοιπόν είναι να αντικαταστήσουμε τη φράση «το ζώδιό μου λέει..» με τη σωστή, που είναι: «η ανάλυση του προσωπικού μου ωροσκοπίου δείχνει�».

Ένας ευσυνείδητος και ικανός αστρολόγος πρέπει να μελετήσει προσεκτικά το κάθε προσωπικό ωροσκόπιο στο σύνολό του, αφού προηγουμένως του έχουμε δώσει ακριβή ημερομηνία, ώρα και τόπο γέννησης. Να ασχοληθεί με τις όψεις που κάνουν οι πλανήτες μεταξύ τους, την οικοθεσία τους , αλλά και τον κάθε πλανήτη ξεχωριστά, ώστε να είναι σε θέση να δώσει μια έγκυρη και εμπεριστατωμένη απάντηση.

Παρόλα αυτά, επειδή ο Ήλιος είναι ο βασικός πλανήτης της έκφρασης, χρωματίζει την συμπεριφορά μας στην καθημερινότητα με τις ιδιότητές του περισσότερο από τα άλλα ουράνια σώματα του ηλιακού συστήματος, ανάλογα με το ζώδιο στο οποίο βρίσκεται. Για τον λόγο αυτό, η παραπάνω ανάλυση καθημερινού ωροσκοπίου έχει νόημα και μπορεί να μας προσφέρει έναν γενικό μεν, ουσιαστικό δε τρόπο να διαχειριστούμε τα γεγονότα και τις καταστάσεις της κάθε ημέρας.Οι προβλέψεις ανανεώνονται καθημερινά.
Οι Προβλεψεις είναι μιά ευγενική προσφορά απο: Heliofoto

 
Πληροφορίες Μελών
 
Εγγραφή εδώ
Ξέχασα το Password

 
Μέλη:
Νέα Μέλη σήμερα: 0
Νέα Μέλη χθές: 3
Μέλη σε αναμονή: 2
Σύνολο Μελών: 31,645
Νεότερο μέλος: tethys

Περισσότεροι σε σύνδεση:
Επισκέπτες: 7,198
Μέλη: 76
Σύνολο: 7,274

Σε σύνδεση Τώρα:
Επισκέπτες: 3,164
Μέλη: 75
Κρυφοί: 2
Σύνολο: 3,239

Βρές το Ταίρι σου...
Φύλο:
Ηλικία: -->
Φώτο:

Προσθέστε ...
Get our toolbar!


Επιλεγμένα site

Website Μόνο 49 €

Δημοσίευση ισολογισμών

chat


Ευχετήριες Κάρτες
Τελευταίες 10 σταλμένες Ευχετήριες Κάρτες
* 2017-02-22 17:06:58


* 2017-02-22 09:17:59


* 2017-02-22 09:17:58


* 2017-02-22 08:42:06


* 2017-02-22 07:14:10


* 2017-02-22 07:12:29


* 2017-02-21 18:17:47


* 2017-02-21 18:16:09


* 2017-02-21 18:10:26


* 2017-02-21 18:05:38


Περισσότερες Κάρτες

Δημοσκόπηση
Ti προιόντα αγοράζετε πιο συχνά μέσω Internet ;

Υπολογιστές - Κινητά
Βιβλία
Είδη Κατοικίας
Ενδύματα - Υποδήματα
Ρολόγια - Κοσμήματα
Καλλυντικά
Τρόφιμα
Είδη Χόμπυ
Παιχνίδια
Διακοπές - ΤαξίδιαΑποτελέσματα
Αλλες δημοσκοπήσεις

Αριθμός Ψήφων 314

Youtube
Τα 10 πιο πρόσφατα video


Avicii Ft. Alesso - Come With MeThirty Seconds To Mars - City Of AngelsDNCE - Cake By The OceanPetia - Obscenely DeliciousJennifer Lopez - Love Dont Cost a ThingOneRepublic - Wherever I GoBea Miller - yes girlThe Saturdays - My Heart Takes OverProfessor Green - One Eye On the DoorWith Confidence - Wake Me Up When September EndsΠληροφορίες:
Video: 2966
Κατηγορίες: 15
Επισκέψεις: 3049987
Ψήφοι: 9341

Κεντρική Youtube


Προτείνουμε ...

Διαφημιστείτε Εδώ

Προηγούμενα άρθρα
Τρίτη, 07 Φεβρουάριος
· Οινόραμα 2017
Δευτέρα, 06 Φεβρουάριος
· Μουσείο Βυζαντινού Πολιτισμού
Κυριακή, 05 Φεβρουάριος
· Η 4η ΕΞΠΟΤΡΟΦ έσπασε τα ρεκόρ
Σάββατο, 04 Φεβρουάριος
· Δωρεάν ψυχοκοινωνική στήριξη σε ασθενείς με καρκίνο και τους οικείους τους
Παρασκευή, 03 Φεβρουάριος
· Προγραμματισμός γευμάτων σε σχέση με την υγεία της καρδιάς
Πέμπτη, 02 Φεβρουάριος
· Calzedonia… love is in the air
Τετάρτη, 01 Φεβρουάριος
· Χρυσά Βατόμουρα 2017: οι υποψηφιότητες
Τρίτη, 31 Ιανουάριος
· Η συλλογή μακιγιάζ Red Hot Valentine’s Day Bobbi Brown
Δευτέρα, 30 Ιανουάριος
· Προστασία Αδέσποτων Ζώων - Σωματείο
Κυριακή, 29 Ιανουάριος
· Τριάντα χρόνια Erasmus

Παλαιότερα Αρθρα

Forums
Τελευταία 20 Μηνύματα στα Forums

Θρίλερ με τις συντάξεις
Τελευταίο μήνυμα από GrGallery στο Forum Πολιτική στις: 23-02-2017 ώρα: 01:11:53

`Αδοξο αντίο
Τελευταίο μήνυμα από GrGallery στο Forum Ποδόσφαιρο στις: 23-02-2017 ώρα: 01:11:06

Ιδιωτικά εκπαιδευτήρια και πολιτικές προτάσεις
Τελευταίο μήνυμα από GrGallery στο Forum Κοινωνία στις: 21-02-2017 ώρα: 20:24:54

Αξιοπρεπή εμφάνιση
Τελευταίο μήνυμα από GrGallery στο Forum Ποδόσφαιρο στις: 21-02-2017 ώρα: 20:23:40

Απίστευτη δήλωση
Τελευταίο μήνυμα από GrGallery στο Forum Πολιτική στις: 20-02-2017 ώρα: 21:07:20

ΠΑΟΚ φόρτσα
Τελευταίο μήνυμα από GrGallery στο Forum Ποδόσφαιρο στις: 19-02-2017 ώρα: 21:46:05

Η επιθετικότητα της Τουρκίας στο Αιγαίο
Τελευταίο μήνυμα από GrGallery στο Forum Πολιτική στις: 18-02-2017 ώρα: 20:25:24

Απρόσμενη πανωλεθρία
Τελευταίο μήνυμα από GrGallery στο Forum Ποδόσφαιρο στις: 17-02-2017 ώρα: 20:23:08

Το μυστικό των διπλωματικών επιτυχιών
Τελευταίο μήνυμα από GrGallery στο Forum Πολιτική στις: 16-02-2017 ώρα: 19:26:22

Το σενάριο της δράχμης
Τελευταίο μήνυμα από GrGallery στο Forum Κοινωνία στις: 15-02-2017 ώρα: 21:22:59

Ναυμαχία στο Ιόνιο
Τελευταίο μήνυμα από GrGallery στο Forum Πολιτική στις: 14-02-2017 ώρα: 19:55:15

Τα γεγονότα στα δημοσιονομικά
Τελευταίο μήνυμα από GrGallery στο Forum Κοινωνία στις: 13-02-2017 ώρα: 20:28:29

Νεκρός σήμερα ο ΠΑΟΚ
Τελευταίο μήνυμα από GrGallery στο Forum Ποδόσφαιρο στις: 12-02-2017 ώρα: 21:27:24

Ο απροσάρμοστος
Τελευταίο μήνυμα από GrGallery στο Forum Κοινωνία στις: 11-02-2017 ώρα: 19:51:21

Παραπλάνηση των Τούρκων
Τελευταίο μήνυμα από GrGallery στο Forum Πολιτική στις: 10-02-2017 ώρα: 20:13:15

Καλή συνέχεια στο κύπελλο
Τελευταίο μήνυμα από GrGallery στο Forum Ποδόσφαιρο στις: 10-02-2017 ώρα: 20:12:21

Το μεγάλο αδιέξοδο
Τελευταίο μήνυμα από GrGallery στο Forum Οικονομία στις: 09-02-2017 ώρα: 20:33:17

ο Εφιάλτης της Αλβανίας
Τελευταίο μήνυμα από GrGallery στο Forum Πολιτική στις: 08-02-2017 ώρα: 20:45:18

Κρυφές ελπίδες
Τελευταίο μήνυμα από GrGallery στο Forum Επικαιρότητα στις: 07-02-2017 ώρα: 19:47:26

Καρδιοχτύπια με τγο σκοπιανό
Τελευταίο μήνυμα από GrGallery στο Forum Πολιτική στις: 06-02-2017 ώρα: 21:33:14


[ Δείτε περισσότερα ]

Top Games
Τα 10 δημοφιλέστερα Παιχνίδια

·  - Age of Japan
Προβολές: 31640

·  - Legend Of Aladdin
Προβολές: 29729

·  - The Treasures Of Montezuma
Προβολές: 29308

·  - Deep Voyage 1
Προβολές: 27077

·  - Tom and Jerry in Refriger - Raiders
Προβολές: 25965

·  - Fish Money
Προβολές: 23827

·  - Uphill Rush
Προβολές: 23677

·  - Call of Atlantis
Προβολές: 23489

·  - Mahjongg Artifact  2
Προβολές: 22925

·  - Cradle of Persia
Προβολές: 22563


Περισσότερα Παιχνίδια

Νέα Website
· 1: LAVEYOU- Like a volunteer Experience - Διαδραστική Κοινότητα Εθελοντών.
· 2: Ταινιοθήκη Ελλάδος - Μουσείο Κινηματογράφου
· 3: InternetShop
· 4: Soft1shop
· 5: Ακαδημία Σκάκι
· 6: CorfuBoatsRental
· 7: Trap Απολυμάνσεις
· 8: oinothikilamia
· 9: Metro Stages - Νέοι Καλλιτέχνες στο Μετρό.
· 10: Ηλεκτρονικα τσιγαρα

Στηρίζουμε ...


Όλα τα λογότυπα και τα εμπορικά σήματα σε αυτήν την περιοχή είναι ιδιοκτησία του αντίστοιχου ιδιοκτήτη τους. © 2002 - 2017 neo.gr
Δεν φέρουμε καμία ευθύνη για το περιεχόμενο άλλων Web site που συνδέονται έμμεσα ή άμεσα με το Δικτυακό μας τόπο.
Χρόνος Δημιουργίας Σελίδας: 0.27 Δευτερόλεπτα